Παρασκευή , 26 Απρίλιος 2024

4 πράγματα που πρέπει ένας άντρας να καταλάβει για τις γυναίκες

Οι άντρες είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μας. Μπορεί να μας κάνουν συχνά τη ζωή δύσκολη και να μας παιδεύουν ωστόσο μαθαίνουμε αρκετά πράγματα από εκείνους. O αδερφός σου, ο κολλητός ή ο συνάδελφος με τον οποίο θα αναπτύξεις μια φιλική σχέση θα σε μυήσει έστω και για λίγο στην φιλοσοφία των αντρών. Άραγε το αντίθετο φύλο εισπράτει τις ανυσηχίες και τους προβληματισμούς ώστε να καταλάβει αργότερα τα «θέλω» μας;

4 λάθη που κάνουμε οι περισσότερες γυναίκες στο φλερτ

Υπάρχουν μερικά βασικά πράγματα τα οποία το αντρικό φύλο δεν μπορεί να κατανοήσει για εμάς ή απλά τα ξεχνάει.

4 πράγματα που πρέπει να καταλάβουν οι άντρες

1) Οι άνδρες και οι γυναίκες είναι νευρολογικά διαφορετικοί.

Υπάρχουν θεμελιώδεις διαρθρωτικές διαφορές στον αρσενικό και θηλυκό εγκέφαλο. Οι γυναίκες έχουν ένα «κέντρο επικοινωνίας» που είναι 2,5 φορές σωματικά μεγαλύτερο από το ανδρικό, δίνοντάς τους μεγαλύτερη ικανότητα να εκφράζουν συναισθήματα. Επίσης μικρά κορίτσια σαρώνουν πρόσωπα για μικρο-εκφράσεις για να διαβάζουν συναισθήματα, αλλά τα μικρά αγόρια δεν το κάνουν. Την ίδια ώρα τπ βιολογικό μονοπάτι που περπατούν οι γυναίκες κατά τη διάρκεια της ζωής τους και τις σωματικές και συναισθηματικές αλλαγές που συμβαίνουν στην πορεία δεν έχουν καμία σχέση με όσα βιώνουν οι άντρες.

2) Δεν χρειάζεται να είσαι πλούσιος για να βρεις μια αξιόλογη γυναίκα.

Οι γυναίκες εκτιμούν τη σταθερότητα και την ασφάλεια (όπως όλοι), αλλά οι γυναίκες που αναζητούν την πραγματική αγάπη δεν θέλουν να «χρηματοδοτηθούν» από τον αγαπημένο τους και είναι οικονομικά ανεξάρτητες. Η πραγματικότητα είναι ότι η γυναίκα που θα είναι σύντροφός σου στη ζωή ψάχνει το βάθος του χαρακτήρα σου πολύ περισσότερο από το βάθος του πορτοφολιού σου.

3) Οι γυναίκες είναι ανθρώπινα όντα όπως εσείς.

Με τα νεύρα, τις γκρίνιες, τις ορμόνες τους αλλά και πολλές καλές πλευρές. Μην μας κατηγορείτε για τα πάντα και προσπαθήστε απλά να μας καταλάβετε ορισμένες φορές.

4) Οι γυναίκες θέλουμε ο άντρας να διατηρεί τον ρόλο του.

Καθημερινά δουλεύουμε σε φρενήρεις ρυθμούς ενώ παράλληλα φροντίζουμε το μαγείρεμα και το καθάρισμα του σπιτιού (και πόσα άλλα!). Μια γυναίκα θέλει ο άντρας του σπιτιού να εκτιμάει όλα όσα προσφέρει και να είναι ιππότης. Να της εκφράζει τον σεβασμό του, να παραμένει αρσενικός αλλά να διαθέτει και την ρομαντική του πλευρά.

 

via GIPHY

Κουράστηκες να μαλώνεις μαζί του; 4 τρόποι για να έρθετε ξανά κοντά

Πηγή κεντρικής: freepik.com


Πηγή