Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

5 εντελώς γυναικείοι τρόποι για να τον κάνεις δικό σου

Φίλη μου το κακό έγινε και χωρίσατε. Σίγουρα δεν ήρθε και το τέλος του κόσμου, αλλά τι να κάνουμε που εσύ τον θέλεις πίσω; Πριν πέσεις σε βαθιά κατάθλιψη και αρχίσεις το ποτό, θα πρέπει να σκεφτείς λογικά και κυρίως ψύχραιμα. Με λίγα λόγια, οφείλεις να κάνεις κινήσεις ματ οι οποίες εγγυημένα αποδίδουν και οι οποίες θα σου δώσουν το αποτέλεσμα που θέλεις. Σε περίπτωση που είσαι γλυκιά και σεμνή-με λίγα λόγια πας με το σταυρό στο χέρι-αυτό το θέμα δεν είναι για σένα. Σε περίπτωση όμως που είσαι διατεθειμένη να κάνεις τα πάντα, ήρθε η ώρα να αναλάβεις δράση. Διάβασε παρακάτω, και μας ευχαριστείς σε μία βδομαδούλα που θα είστε και πάλι μαζί.

1. Εξαφανίσου: Ναι του είπες ότι δε θέλεις να χωρίσετε και ναι του είπες ότι τον θέλεις πίσω, αλλά εκείνος είναι ανένδοτος. Μέχρι εδώ ήταν αυτά που έκανες γιατί τώρα ξεκινάει η εξαφάνισή σου! Με λίγα λόγια, μην του στείλεις ούτε ένα μήνυμα, μην πάρεις ούτε ένα τηλέφωνο μην κάνεις ούτε ένα like. Γενικά εξαφανίσου από παντού, ώστε να αρχίσει να αναρωτιέται πού στο καλό είσαι και τι στο καλό κάνεις. Πας ένα στοίχημα ότι σύντομα θα σου στείλει;

2. Ασχολήσου με τον εαυτό σου: Δεν ήθελες καιρό να κάνεις TRX αλλά δεν το έπαιρνες απόφαση γιατί τα ελεύθερα απογεύματά σου τα αφιέρωνες σε εκείνον; Καλά έκανες αν μας ρωτάς, αλλά τώρα που αυτός δεν υπάρχει στο προσκήνιο, ήρθε η ώρα να κάνεις κάτι και για σένα. Κάνε γυμναστική, ανανέωσε τη γκαρνταρόμπα σου ή άλλαξε τα μαλλιά σου. Βρες καινούρια στέκια, γνώρισε κόσμο, κάνε ένα ταξίδι και γενικά ανανεώσου. Η ανανέωση και η αλλαγή, λειτουργεί πάντα ευεργετικά, αφενός για σένα και αφετέρου για εκείνον. Σίγουρα θα αναρωτηθεί τι συμβαίνει στυη ζωή σου και άλλαξες τόσο πολύ.

3. Μην κάνεις βεβιασμένες κινήσεις: Φυσικά τα social media παίζουν τεράστιο ρόλο στη ζωή μας, οπότε δεν υπάρχει περίπτωση να μην ασχοληθείς και με αυτά. Μην αρχίσεις να σβήνεις όλες τις κοινές φωτογραφίες και δε χρειάζεται στο status σου από in a relationship-βασικά γιατί το είχες βάλει έτσι κι αλλιώς;-να βάλεις single. Απλά σβήστο και όλα καλά. Και τις φωτογραφίες… ε άστες μωρέ λίγο καιρό. Έτσι θα δείξεις ότι είσαι και cool και δεν κρατάς κακίες. Αφού έτσι κι αλλιώς, θα τα ξαναβρείτε. Αυτή τη δουλειά θα κάνεις;

4. Και μετά την εξαφάνιση…: Ήρθε η ώρα της ζήλειας. Απλή και άδολη-καλά όχι και τόσο-. Μετά από το σεβαστό χρονικό διάστημα που θα μείνεις εκτός του κοινωνικού γίγνεσθαι ήρθε η ώρα να κάνεις το δυναμικό σου comeback. Βγες με τις φίλες σου και ανέβασε 2-3 φωτογραφίες στις οποίες είσαι σε όλες απαστράπτουσα. Τώρα αν είναι και κανένα εντυπωσιακό αγόρι στην παρέα ακόμα καλύτερα.

5. Γενικά… μην είσαι το καλό κορίτσι: Στον έρωτα και στον πόλεμο όλα επιτρέπονται. Και μπορεί εμείς ως γνωστόν να είμαστε κατά του πολέμου, είμαστε όμως εντελώς υπέρ του έρωτα, οπότε ακόμα και το αθέμιτο μέσο μας φαίνεται απλά… χαριτωμένο. Μιας και ξέρεις τι του αρέσει και ποιο είναι το αδύνατο σημείο του, ήρθε η ώρα να στοχεύσεις εκεί που πονάει. Και κατά 99% θα κερδίσεις. Ξέρουμε τι σου λέμε.


Πηγή