Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024

5 κανόνες για λίγο πιο.. πικάντικα βράδια

Έχουμε μιλήσει για την ιδανική ώρα να κάνεις σεξ, έχουμε μιλήσει για το πώς να νιώσεις μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, και τώρα ήρθε η ώρα να μιλήσουμε για τα 5 αυτά πραγματάκια που θα δώσουν την πικάντικη νότα που έλειπε τόσο καιρό από το κρεβάτι σου.

Ποια είναι αυτά; Μην βιάζεσαι! Πρώτα, υποσχέσου ότι θα τα τηρήσεις και μετά διάβασε τα!

  1. Μη με συγκρίνεις.. μάτια μου

Είμαστε τόσο καλές που ξεκινάμε το άρθρο με τον No1 κανόνα για την τέλεια σεξουαλική ζωή. Κι αυτό γιατί, πολλές φορές, συζητώντας με τις φίλες μας μπαίνουμε στο τρυπάκι να συγκρίνουμε όσα μας λέει με αυτά που κάνουμε και.. μάντεψε. Πάντα θα βρίσκεις κάτι κακό ή κάτι που εκείνη κάνει καλύτερα οπότε ξανασκέψου το πριν μην μπεις σε αυτή τη διαδικασία.

  1. Εστίασε σε αυτά που τον ανάβουν

.. και όχι μόνο σε όσα τον σβήνουν! Θέλουμε να σου πούμε, να δώσεις βάση σε αυτά που κάνεις εσύ για εκείνον και όχι μόνο σε αυτά που έκανε αυτός κατά τη διάρκεια του σεξ για εσένα. Αντίθετα, αν εστιάσεις σε αυτά που τον ελκύουν πάνω σου, θα τα εξελίξεις και τα αποτελέσματα θα είναι ηδονικά!

  1. Μια φορά την εβδομάδα οπωσδήποτε

Οι απαιτήσεις της καθημερινότητας και οι τρελοί ρυθμοί της σε στέλνουν αργά το βράδυ σπίτι με μοναδικό όραμα ένα ζεστό μπάνιο και τον ύπνο. Αν, όμως, ανάμεσα σε αυτά τα δύο εντάξεις τις πιο προσωπικές στιγμές σας, τότε σίγουρα θα έρθετε πιο κοντά και το σεξ θα γίνεται όλο και απολαυστικότερο.

  1. Έχω απόψε ραντεβού

Παρακαλούμε αυτός ο κανόνας να υπογραμμιστεί από τα ζευγάρια που έχουν παιδιά. Μερικά ραντεβού, όπως εκείνα που βγαίνατε τον πρώτο καιρό, θα τονώσουν την διάθεση και την αυτοπεποίθησή σας γεγονός που θα φανεί και στο κρεβάτι σας. Λίγος ρομαντισμός θα σας φέρει ακόμα πιο κοντά..

  1. Ερωτικά παιχνίδια

Τα περισσότερα ζευγάρια παραγκωνίζουν τα προκαταρκτικά παιχνίδια είτε γιατί δεν έχουν πολύ χρόνο είτε γιατί είναι πολύ κουρασμένα, κάτι που αφαιρεί κάθε ίχνος ρομαντισμού και καθιστά το σεξ μια ανιαρή διαδικασία. Τα ερωτικά παιχνίδια θα σας φέρουν πιο κοντά και θα κρατήσουν αναμμένη την φλόγα.

Διαβάστε ακόμη:

5 θεμελιώδεις λόγοι για τους οποίους ένας άντρας δε θα σε χωρίσει… ΠΟΤΕ

Aπιστία: 5 λόγοι για τους οποίους μία γυναίκα συγχωρεί το κέρατο


Πηγή