Σάββατο , 27 Απρίλιος 2024

5 κοινές ανδρικές ανασφάλειες που δεν ενδιαφέρουν τις γυναίκες

Όλοι έχουμε τις ανασφάλειές μας, ωστόσο πολλές φορές οι προσωπικές μας ανασφάλειες δεν σημαίνει πως ανταποκρίνονται και στην πραγματικότητα. Μπορεί εμείς να αισθανόμαστε κάπως αμήχανα με όλα αυτά που νομίζουμε ότι μπορεί να σκέφτονται οι άλλοι για εμάς, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως είναι κάτι που συμβαίνει real life. Σε ό,τι αφορά την περίπτωση των αντρών υπάρχουν πράγματι κοινές ανασφάλειες που μπορεί να σε «κάνουν πίσω» όμως δεν θα έπρεπε. Καταρχάς, να θυμάσαι πως κάποια που ενδιαφέρεται πραγματικά για εσένα, θα είναι εντάξει με αυτό που είσαι. Ας δούμε όμως μερικές από τις εσφαλμένες εντυπώσεις που μπορεί να έχεις για τα ενδιαφέροντα του γυναικείου φύλου.

Εμφάνιση
Εννοείται πως το πρώτο πράγμα που βλέπουμε όλοι είναι η εμφάνιση. Για τους άντρες μάλιστα είναι πιο σύνηθες να δίνουν μεγαλύτερη βάση στη γυναικεία εμφάνιση. Για τις γυναίκες, όμως δεν ισχύει τόσο αυτό, καθώς κοιτάνε και άλλα πράγματα όπως το να αισθανθούν οικεία με το πρόσωπο που μιλάνε και να έχουν κοινά ενδιαφέροντα. Δεν μένουν προσκολλημένες στην εικόνα. Όσο ωραίος και να είναι κάποιος, αν δεν έχει καλή συμπεριφορά δε νομίζω να υπάρξει συνέχεια.

Πώς θα αποκτήσεις αυτοπεποίθηση για να μην τρέμεις κάθε φορά που φλερτάρεις

Χρήματα
Ξέρω ότι ακούγονται πολλά για αυτό το θέμα, όμως υπάρχουν και μύθοι. Δεν είναι τα χρήματα το παν σε αυτή τη ζωή και ούτε λόγος για να είναι κάποια μαζί σου. Αν αυτό είναι όντως το κριτήριό της τότε καλύτερα για εσένα να μείνεις μακριά της. Το ζήτημα είναι να μην είσαι τεμπέλης και να φαίνεται ότι έχεις όρεξη για δουλειά. Οπότε άσε στην άκρη τις ανησυχίες περί χρημάτων.

Εργασία
Συνδυαστικά και με την παραπάνω παράμετρο δεν είναι ανάγκη να έχεις PhD για να συγκινήσεις κάποια. Κοινώς δεν χρειάζεται να είσαι ούτε γιατρός, ούτε δικηγόρος, ούτε να κάνεις κάποιο από τα κλασικά επαγγέλματα που θεωρούνται ότι έχουν αίγλη και να μην αισθάνεσαι καλά με τον εαυτό σου. Οι γυναίκες βρίσκουν ενδιαφέροντες άνδρες που προσπαθούν για να έχουν ένα καλύτερο μέλλον.

Πώς θα καταλάβεις αν αισθάνεσαι ανασφάλεια στον ύπνο σου

Γυμναστήριο
Φυσικά, ένα γυμνασμένο σώμα είναι πάντα θελκτικό. Ωστόσο, το να σε απορρίψει μια γυναίκα επειδή δεν είσαι γυμνασμένος είναι πολύ δύσκολο. Δεν θα κοιτάξει, πόσες φορές πας στο γυμναστήριο για να σε επιλέξει, είναι πολύ ρηχό για να την νοιάξει αυτό. Θα  δει τον άνθρωπο που έχει απέναντί της, αν της αρέσει ή όχι -όπως θα κάνεις και εσύ.

Νευρικότητα
Αν έχεις άγχος για το τι θα πεις και πώς θα το πεις, κάνε μία προσπάθεια να το ξεπεράσεις, καθώς όσο πιο χαλαρός είσαι τόσο πιο καλά θα τα πας. Ωστόσο, όταν έχεις απέναντί σου κάποια που σε ενδιαφέρει πολύ πιθανόν να κάνεις νευρικές κινήσεις. Μην σε αγχώνει, οι γυναίκες έχουν κατανόηση και επίσης δεν υπάρχει περίπτωση να πηγαίνει καλά μία γνωριμία και να την πειράξει ότι έχασες και λίγο τα λόγια σου, όταν την είδες.

 

 

 

 

 


Πηγή