Σάββατο , 27 Απρίλιος 2024

5 λόγοι που οι γυναίκες βρίσκουν ελκυστικούς τους άντρες που μαγειρεύουν

Ας το πιάσουμε από την αρχή. Ένα γεύμα στις ημέρες μας δεν είναι μεγάλη υπόθεση, καθώς υπάρχουν πια και τα μαγειρεία για να βρεις σπιτικό φαγητό. Ωστόσο, η αλήθεια είναι πως η κατηγορία άντρας που μαγειρεύει είναι από τις αγαπημένες των γυναικών. Δεν είναι το μοναδικό κριτήριο για μια γυναίκα, αλλά σίγουρα ένας άντρας που ξέρει να μαγειρεύει κερδίζει μπόνους. Κατ’αρχάς υποδηλώνει ότι μπορεί να φροντίσει τον εαυτό του δεν χρειάζεται να είσαι ο Γκόρντον Ράμσεϊ, όμως το να ξέρεις να μαγειρεύεις κάποια βασικά φαγητά είναι σίγουρα θετικό, αρχικά για εσένα. Υπάρχουν λόγοι, όμως που αρέσει στις γυναίκες να είναι με άντρες που ξέρουν τα βασικά από την κουζίνα.

1. Οι άντρες που μαγειρεύουν είναι ανεξάρτητοι

Οι γυναίκες αγαπούν τους ώριμους και ανεξάρτητους άντρες, τους οποίους δεν χρειάζεται να μαλώνουν συνεχώς. Δεν υπάρχει πιθανώς τίποτα χειρότερο από το να είσαι με κάποιον που δεν γνωρίζει τα βασικά για την επιβίωση. Οι άντρες που μαγειρεύουν φαίνεται να είναι ανεξάρτητοι, καθώς δεν βασίζονται σε μια γυναίκα ή σε κάποιον άλλον για να έχει το τραπέζι τους φαγητό. Ξέρουν πώς να φροντίζουν τον εαυτό τους και αυτό για μια γυναίκα πολύ σημαντικό.

2. Ο έρωτας περνάει από το στομάχι

Το φαγητό είναι μία γλώσσα αγάπης, ενώνει τους ανθρώπους και ισχυροποιεί δεσμούς. Ακόμη και ως πρόσκληση για ραντεβού είναι κάτι το ξεχωριστό. Όταν ένας άντρας καλέσει σπίτι του μια γυναίκα για φαγητό δείχνει πως έχει μπει σε μία διαδικασία περιποίησης για τη γυναίκα θέλει να είναι μαζί της. Επίσης, είναι ένα κοινό θέμα συζήτησης, διότι αν μαγειρεύει και εκείνη θα έχετε πολλά να συζητήσετε. Ακόμη, μπορείτε να κανονίσετε μια ημέρα να μαγειρέψετε μαζί.

25 αγαπημένα τραγούδια του Anthony Bourdain για να μαγειρέψεις δημιουργικά

3. Φαίνεσαι σύγχρονος

Ένας άντρας που ξέρει να μαγειρεύει λογικά είναι και ένας σύγχρονος άντρας. Αρχικά, δεν έχει μείνει προσκολλημένος σε στερεότυπα. Δεν μένεις σε στερεότυπα, δηλαδή στο ότι μόνο η γυναίκα μαγειρεύει και οι άντρες τα βρίσκουν έτοιμα. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι αν προχωρήσει η σχέση θα είναι μοιρασμένες οι δουλειές.

4. Διαφέρεις

Ναι, διότι το σύνηθες είναι να μην ξέρεις να μαγειρεύεις, αλλά το να βλέπεις μία γυναίκα έναν άντρα στην κουζίνα είναι σίγουρα κάτι που δεν θα περάσει απαραίτητο. Αν δεν το θεωρήσει ελκυστικό, τουλάχιστον δεν θα περάσει απαρατήρητο.

Η ποδιά δεν είναι ντροπή, ντροπή είναι το ανελέητο junk food

5. Δείχνεις φροντίδα

Στις γυναίκες, όπως συμβαίνει με τους ανθρώπους γενικά, αρέσει να νιώθουν ότι τις αγαπούν και τις φροντίζουν. Ως εκ τούτου, αυτό θα κάνει μία γυναίκα να αισθάνεται ωραία ότι υπάρχει κάποιος να τη φροντίζει. Επιπλέον, η μαγειρική είναι μια δεξιότητα και, για μια γυναίκα το να βλέπει τον άντρα της να έρχεται με δημιουργικές ιδέες είναι κάτι που την κερδίζει.

 


Πηγή