Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

5 πράγματα που θα σου συμβούν όταν έχεις καιρό να κάνεις σεξ

Στον εχθρό μας δεν το ευχόμαστε, αλλά να που μερικές φορές-βασικά πολλές φορές-συμβαίνει και αυτό! Αναφέρομαι στο πολύ κακό ενδεχόμενο να έχεις να κάνεις σεξ μήνες (μη σου πω και χρόνια, ναι γίνεται), κατάσταση η οποία σε στενοχωρεί, σε προβληματίζει αλλά σου δένει και τα χέρια γιατί δεν μπορείς να κάνεις και πολλά για να την αντιμετωπίσεις. Διότι η αλήθεια είναι, ότι οι σχέσεις σήμερα είναι δύσκολες, κορίτσι του one night stand ή της ξεπέτας δεν είσαι, οπότε κάθεσαι τα βράδια μοναχή και κλαις την μοίρα σου! Αν έχεις παρατηρήσει κάποιες αλλαγές πάνω σου, δεν είναι η ιδέα σου διότι συμβαίνουν στην πραγματικότητα. Ποια είναι αυτά; Παρακάτω σου ετοιμάσαμε μία λίστα, ώστε αν τα εντοπίσεις να μην σκιαχτείς και να καταλάβεις από πού προέρχονται!

1. Αρρωσταίνεις πιο συχνά: Όχι μη γελάσεις γιατί το εννοώ 100%. Οι ορμόνες που εκκρίνονται κατά τη διάρκεια του σεξ ενισχύουν το ανοσοποιητικό σύστημα, με αποτέλεσμα ο οργανισμός σου να είναι πιο… γερός!

2. Τα επίπεδα του στρες αυξάνονται: Είναι προφανές γιατί οι ορμόνες της ευεξίας και της χαράς σαφώς μειώνονται. Εξάλλου είναι παρατηρημένο: Όταν κάνουμε σεξ συχνά, τα πάντα μας φαίνονται πιο εύκολα και χαλαρά.

3. Δυσκολεύεσαι να ερεθιστείς: Είναι λογικό οπότε μη σου κάνει εντύπωση. Όσο κάτι το εξασκείς τόσο πιο εύκολο σου φαίνεται. Με τον ίδιο τρόπο η αποχή και μάλιστα για μεγάλο χρονικό διάστημα, σε οδηγεί στην απάθεια. Παρατηρημένο και εμπεριστατωμένο.

4. Πληγώνεται και η αυτοπεποίθησή σου: Είναι λογικό όταν αισθανόμαστε ποθητές και επιθυμητές να ανεβαίνει και η αυτοπεποίθησή μας, καθώς καλώς ή κακώς εξαρτάται αρκετά από τη σχέση μας με το αντίθετο φύλο. Οπότε, όταν έχεις καιρό να λάβεις κάποιο κοπλιμέντο ή να νιώσεις το αντρικό το χάδι βρε αδερφέ, η αυτοπεποίθηση αποδυναμώνεται με αποτέλεσμα να νιώθεις ένα ταπεινό χαμομηλάκι. Ως ταπεινό χαμομηλάκι δεν είσαι ελκυστική και όλο αυτό είναι ένας φαύλος κύκλος.

5. Τα όνειρά σου λαμβάνουν άλλη μορφή: Τόσο καιρό έβλεπες κοινωνικά άντε και film noir και τώρα το μενού έχει σκληροπυρηνικό πορνό! Ναι καλή μου, το υποσυνείδητό σου διαμαρτύρεται και σε προειδοποιεί. Το αν θα το ακούσεις, είναι καθαρά στο δικό σου χέρι.


Πηγή