Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024
5 super hot μέρη που ΠΡΕΠΕΙ να κάνεις σεξ αυτό το καλοκαίρι

5 super hot μέρη που ΠΡΕΠΕΙ να κάνεις σεξ αυτό το καλοκαίρι

Τι θα ήταν το καλοκαιράκι χωρίς απολαυστικό σεξ εκτός σπιτιού;

Κάθε άντρας χρειάζεται μια λίστα με περίεργα μέρη που έχει κάνει σεξ για να κοσμεί το ερωτικό του βιογραφικό. Αυτό το καλοκαίρι σβήσε από τη λίστα σου αυτές τις 5 κατάλληλες και αξέχαστες για τοποθεσίες για σεξ…

Στο σινεμά σε μεταμεσονύκτια προβολή

Εσύ, τα ποπ κορν και το κορίτσι σου. Κλείνεις τελευταία σειρά, διαλέγεις την τελευταία προβολή της ημέρας και το σινεμά είναι άδειο (γιατί ποιος θα κλειστεί κατακαλόκαιρο σε μια αίθουσα προβολής;). Αφού τσεκάρετε πως δεν σας βλέπει κανείς προχωράτε στο ψητό αθόρυβα και χωρίς πολλές κινήσεις.

Στο νέο σπίτι που μετακόμισες πριν έρθουν τα έπιπλα!

Ιδανικό σενάριο. Μόλις τα έφτιαξες με την κοπέλα που πάντα ήθελες. Παράλληλα αυτή την περίοδο ετοιμάζεις τη νέα σου φωλίτσα. Της προτείνεις να έρθει να το δει μόλις υπέγραψες το συμβόλαιο. Πριν έρθουν οι καναπέδες και τα κρεβάτια κάνετε τεστ αντοχής σε πατώματα και στον πάγκο της κουζίνας, κάνοντας παθιασμένο σεξ. Καλορίζικο!

Στο deck ενός γιοτ, σε βάρκα ή φουσκωτό.

Εντάξει, καταλαβαίνουμε πως δεν σου βρίσκεται πρόχειρο ένα γιοτ. Αλλά για τις καλοκαιρινές σου διακοπές αντί να κλείσεις ξενοδοχεία μπορείς να νοικιάσεις ένα μικρό πλεούμενο και αφού μάθεις να το οδηγείς μπορείς να πας διακοπές εν πλω με την καλή σου. Η αίσθηση πως είστε καταμεσής του πελάγους και δεν σας βλέπει κανείς τη στιγμή που ο ήλιος και η αλμύρα «χτυπάνε» τα ηλιοκαμένα σας κορμιά είναι αίσθηση μοναδική.

Στο παιδικό σου δωμάτιο ενώ οι γονείς είναι στο σπίτι.

Ναι, δεν σέβεσαι τους γονείς σου, αλλά αν είστε σιωπηλοί δεν θα το μάθουν ποτέ. Αν λοιπόν αυτό το καλοκαίρι πας την κοπέλα σου στο σπίτι στο χωριό κάνε της μια «περιήγηση» στο δωμάτιο που κοιμόσουν τα καλοκαίρια. Θέλεις ακόμη περισσότερη αδρεναλίνη; Κάνε της σεξ τη στιγμή που η μαμά σου ετοιμάζει το βραδινό γεύμα και ο μπαμπάς σου βλέπει τηλεόραση.

Στο σπίτι κάποιου φίλου σου.

Πες σε κάποιον κολλητό σου πως αυτό το καλοκαίρι θα του ποτίζεις τα φυτά όσο εκείνος είναι διακοπές. Κάποιο βράδυ -που όντως θα πας να ποτίσεις τις γλάστρες- πάρε και την κοπέλα σου μαζί. Το να κάνετε σεξ σε ξένο σπίτι ανεβάζει το πάθος. Ε, τα λουλούδια ξέχασες!

 

 

 

Πηγή: onsports.gr