Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

7 πράγματα που καλό θα ήταν να σταματήσεις να κάνεις στο Tinder

H αλήθεια είναι ότι το φλερτ στις μέρες μας, είναι αρκετά διαφορετικό σε σχέση με αυτό που ήταν παλαιότερα. Το διαδίκτυο και τα dating profiles έχουν μπει πια για τα καλά στη ζωή μας, με αποτέλεσμα οι άνθρωποι να μην κάνουν, πρόσωπο με πρόσωπο γνωριμίες. Και μιας και συμβαίνει αυτό, το Tinder, έχει πάρει τα πάνω του καθώς όλο και περισσότεροι επισκέπτονται την πλατφόρμα αυτή προκειμένου να βρουν το ιδανικό τους ταίρι. Σε περίπτωση λοιπόν που θέλεις η διαδικτυακή σου αυτή απόπειρα να αποδώσει καρπούς, θα πρέπει να σταματήσεις να κάνεις τα παρακάτω λάθη.

1. Μην κάνεις το προφίλ σου λίστα με αυτά που θέλεις από τους άλλους. Ο βασικός λόγος είναι ότι μπορεί να υπάρχει κάποιος εκεί έξω που ενδιαφέρεται, αλλά δε θα κάνει ποτέ κίνηση γιατί πολύ απλά δε διαθέτει όλα τα προσόντα που αναφέρεις. Καλό θα ήταν να το αφήσεις στο πιο γενικό, και να αποφασίσεις μετά από συζήτηση. Πολύ πιο ώριμο για να λέμε και την αλήθεια.

2. Επικεντρώσου στα θετικά στοιχεία και όχι στα αρνητικά. Γενικά μη γίνεσαι εριστική και κακιά γιατί πολύ απλά δημιουργείς λάθος εντυπώσεις στους γύρω σου.

3. Τα Σαββατοκύριακά σου καλό θα ήταν να μην τα περνάς online. Είσαι single και έχεις μία ενδιαφέρουσα και γεμάτη ζωή. Σε κανέναν δεν αρέσει μία γυναίκα που απλά αράζει στον καναπέ με το λάπτοπ και το τηλεκοντρόλ ανά χείρας.

4. Κάνε ερωτήσεις και μη μιλάς μόνο για τον εαυτό σου. Σε περίπτωση που στα ενδιαφέροντά του έχει αναφέρει ότι του αρέσει το θέατρο, ρώτησέ τον τη γνώμη του για κάποια παράσταση που θέλεις να δεις. Μεγάλοι άνθρωποι είμαστε, το να ρωτήσεις κάτι τύπου: «Τι σε έκανε να με επιλέξεις και να μου στείλεις;», είναι το λιγότερο κωμικό.  

5. Καλό θα ήταν επίσης να προσέχεις λίγο περισσότερο τις φωτογραφίες σου. Άσε τις σέξι πόζες για το Instagram και στο Tinder βάλε κάτι πιο… descend. Καθαρές, χαρούμενες και γενικά χαμογελαστές φωτογραφίες είναι το ζητούμενο. Η πόζα με το μαγιό θα εκτιμηθεί, αλλά για λάθος λόγους.

6. Μην κάνεις εκ βαθέων συζητήσεις από μακριά. Μείνε στα απλά και βασικά, και άσε τα υπόλοιπα για τη στιγμή που θα βρεθείτε από κοντά.

7. Μη διστάσεις να ζητήσεις τη γνώμη των φίλων σου. Σίγουρα όλο και κάτι έχουν να σου πουν.


Πηγή