Πέμπτη , 18 Απρίλιος 2024
8 ΤΡΟΦΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΑΠΟΓΕΙΩΣΟΥΝ ΣΤΟ ΣΕΞ!

8 ΤΡΟΦΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΑΠΟΓΕΙΩΣΟΥΝ ΣΤΟ ΣΕΞ!

Αλήθεια, εσείς γνωρίζατε ότι υπάρχει μια λίστα με sexy foods, που προωθούν την σεξουαλική μας υγεία, διεγείροντας παράλληλα τη λίμπιντό μας; Για να δούμε…

Σύκα. Ο βασιλιάς του καλοκαιριού, το σύκο είναι ένα σύμβολο γονιμότητας! Πλούσιο σε διαλυτές και αδιάλυτες φυτικές ίνες δημιουργεί αίσθημα πληρότητας, κι έτσι μας βοηθά να αδυνατίσουμε πιο εύκολα και να αποκτήσουμε μια σέξι σιλουέτα.

Αμύγδαλα. Πλούσια σε ιχνοστοιχεία και βιταμίνη Ε, συμβάλλουν στην γονιμότητα και στη σεξουαλική υγεία. Ιδιαίτερα χάρη στον ψευδάργυρο, ο οποίος ενισχύει τη λίμπιντο και τη σεξουαλική επιθυμία, αποτελούν άριστο διεγερτικό, αυξάνοντας το πάθος! Γι΄ αυτό και μόνο αξίζει, να προσθέσουμε λίγα τριμμένα αμύγδαλα πάνω από το παγωτό μας…

Φράουλες. Λατρεμένο φρούτο της άνοιξης, λόγω της γεύσης του και του χρώματός του. H περιεκτικότητά του σε φολικό οξύ και σε βιταμίνη Β, προλαμβάνει τις επιπλοκές στην εγκυμοσύνη, ενώ συνδέεται και με την αυξημένη πυκνότητα σπερματοζωαρίων.

Θαλασσινά. Τα πιο δημοφιλή αφροδισιακά, ταιριάζουν απόλυτα στο καλοκαιράκι! Τα στρείδια είναι άριστη πηγή ψευδαργύρου, που ενισχύει τη λίμπιντό μας, ενώ τα λιπαρά ψάρια, βοηθούν την καρδιά κρατώντας έτσι μακριά τα προβλήματα στυτικής δυσλειτουργίας.

Σπαράγγια. Πεντανόστιμο χορταρικό της εποχής, που δεν γνωρίζαμε ότι ανήκει και αυτό στα sexy foods! Πλούσιο σε ιχνοστοιχεία και ψευδάργυρο, λειτουργεί άκρως διεγερτικά…

Αβοκάντο. Φρούτο ανεξαρτήτως εποχής, αφού είναι εισαγόμενο, που συνεχίζει να ξεδιπλώνει τις ποικίλες ιδιότητές του! Το κάπως «πρόστυχο» σχήμα του θυμίζει … όρχεις, όμως, ο πραγματικός λόγος που το φρούτο αυτό ενισχύει τη σεξουαλική μας απόδοση, είναι τα ακόρεστα λιπαρά του. Αυτά διατηρούν την καλή υγεία των αρτηριών μας, οδηγώντας πιο εύκολα τη ροή του αίματος στα σωστά σημεία!

Ρόκα. Πλούσια σε αντιοξειδωτικά, καταφέρνει να μπλοκάρει τους μολυσματικούς παράγοντες του περιβάλλοντός μας, προασπίζοντας την σεξουαλική μας υγεία. Κατά βάση ανοιξιάτικο λαχανικό, που όμως δεν θα δυσκολευτείς να το βρεις και το καλοκαίρι.

Εσπεριδοειδή. Όλα τους έχουν αντιοξειδωτική δράση, ενώ περιέχουν βιταμίνη C και φολικό οξύ, ουσίες απαραίτητες για την υγεία του ανδρικού αναπαραγωγικού συστήματος. Γι’ αυτό, λίγος χυμός λεμονιού θα συνοδεύσει υπέροχα το ψάρι μας ενώ μερικές φέτες πορτοκαλιού θα δώσουν ξεχωριστή γεύση σε μία πράσινη καλοκαιρινή σαλάτα!

 

 

 

 

Πηγή: sexipedia.gr