Σάββατο , 27 Απρίλιος 2024
Απλώς δε σε γουστάρει… 5 (αλάνθαστα) σημάδια ότι πρέπει να σταματήσεις να προσπαθείς

Απλώς δε σε γουστάρει… 5 (αλάνθαστα) σημάδια ότι πρέπει να σταματήσεις να προσπαθείς

Δεν είναι ένα, δεν είναι δύο… Πέντε είναι τα αλάνθαστα σημάδια που αποκαλύπτουν πως προσπαθείς μάταια να την κερδίσεις τόσο καιρό…

Χρόνος αντίδρασης στο μήνυμα
Ναι κάθε λεπτό μετράει. Η γυναίκα που σε θέλει όταν βλέπει το ονοματάκι σου στην οθόνη του κινητού της βρίσκει χρόνο να σου απαντήσει ακόμα και αν είναι σε συνάντηση με υψηλόβαθμα στελέχη. Αν αργήσει να απαντήσει (υπολόγισε μια ώρα) και αν ακόμα χειρότερα την βλέπεις online και ούτε καν ανοίγει το μήνυμα, δύσκολα τα πράγματα αγαπητέ αναγνώστη. Το να σου κάνει κόλπα (λέγε με hard to get) εμφανίζεται ως τακτική μόνο αν μας έστησες στο χτεσινό ραντεβού ή δεν απάντησες εσύ σε προηγούμενο μήνυμα και όχι στα πρώτα στάδια του φλερτ.

Αναβάλλει τις συναντήσεις σας
Γνωστό κόλπο ανάμεσα στο γυναικείο κοινό το εξαιρετικά αποτελεσματικό «σε αναβάλλω επ’ αόριστον μέχρι να βαρεθείς να μου ζητάς ραντεβού». Αν της το πες μια, της το πες δυο και ακόμα περιμένεις… μάλλον θα περιμένεις και άλλο. Αν την βλέπεις να επιστρατεύει όλο το διπλωματικό της ταλέντο κάθε φορά που ρίχνεις κάποια πρόταση στο τραπέζι («έχει γενέθλια η φίλη μου», «έχω οικογενειακό δείπνο», «θα δουλεύω αυτό το σαββατοκύριακο») αποτελεί ξεκάθαρη -έμμεση- άρνηση στην οποία δεν έχεις λόγο να επιμείνεις.

Σου έχει μιλήσει για τα προσωπικά της
Είναι σχεδόν αδιανόητο να σε θέλουμε και παράλληλα να σου αποκαλύπτουμε τα προσωπικά μας. Ότι και αν παίζει στη ζωή μας αν ενδιαφερόμαστε πραγματικά θα είσαι ο τελευταίος που θα το μοιραστούμε. Αν όμως στα είπαμε όλα σημαίνει ότι πρώτον σε βλέπουμε φιλικά, δεύτερον σου περνάμε έμμεσα την πληροφορία πως έχουμε αλλού το μυαλό μας και τρίτον σε προειδοποιούμε κομψά πως μην κάνεις κίνηση γιατί θα φας πόρτα.

Δες το body language της
Δεν χρειάζεται να γίνεις μάντης για να καταλάβεις αν το αντικείμενο του πόθου σου σε θέλει. Οι γυναίκες είναι πολύ εκφραστικά πλάσματα και έχουμε μάθει να μιλάμε με το σώμα μας. Τι πρέπει να παρατηρήσεις…. Αν βρεθείτε στην ίδια παρέα και η κοπέλα σε θέλει το σώμα της ασυναίσθητα θα είναι στραμμένο προς τα εσένα. Θα αγγίζει τα μαλλιά της συχνά. Με αυτή την κίνηση θέλουμε να γίνουμε πιο θελκτικές και παράλληλα αποτελεί σημάδι αμηχανίας. Σε αγγίζει. Συμβαίνει σε εσάς, συμβαίνει και σε εμάς. Μια γυναίκα που έλκεται από έναν άντρα έχει την ανάγκη να μπει στον προσωπικό του χώρο. Σημεία που αγγίζουμε όλως τυχαίως… Μπράτσο, γόνατο, πλάτη και τα μαλλιά σου («έχεις ένα ζουζουνάκι, κάτσε να το διώξω»).

Δεν θυμάται απολύτως τίποτα
Αν μας ενδιαφέρεις σε ακούμε. Αν δεν μας ενδιαφέρεις τα αυτάκια μας είναι κλειστά. Η γυναίκα που θέλει έναν άντρα θυμάται από τις πιο απλές πληροφορίες… τι δουλειά κάνεις, πού μένεις, τι αμάξι έχεις, μέχρι τις πιο άχρηστες λεπτομέρειες… πως λένε τον αφεντικό σου, πού πήγες διακοπές πέρσι το καλοκαίρι, τι χρώμα φορούσες την πρώτη φορά που σε είδαμε (χμμ, μπλε;)…

Ελπίζουμε να βοηθήσαμε!

 

 

 

Πηγή: goodgalgonebad.blogspot.gr