Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024
CAT: Η «τεχνική της ευθυγράμμισης» που εγγυάται τον οργασμό! (εικόνα)

CAT: Η «τεχνική της ευθυγράμμισης» που εγγυάται τον οργασμό! (εικόνα)

Η «τεχνική της ευθυγράμμισης» είναι μια παραλλαγή της πιο κλασικής στάσης στο σεξ, με τον άνδρα από πάνω, εάν όμως εφαρμοστεί σωστά εγγυάται τον οργασμό τόσο του άνδρα όσο και της γυναίκας και μάλιστα ταυτόχρονα!

Η CAT (coital alignment technique) μπορεί να φανεί ιδιαίτερα χρήσιμη σε γυναίκες που αντιμετωπίζουν δυσκολία να φτάσουν στην κορύφωση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής.

Αρκετές γυναίκες δυσκολεύονται να φτάσουν σε οργασμό κολπικά, δηλαδή με την παραδοσιακή διείσδυση του ανδρικού μορίου στον κόλπο και την κίνηση του ανδρικού σώματος μπρος-πίσω. Η τεχνική CAT βασίζεται στη θεωρία αλλά και την εμπειρική παρατήρηση ότι η διέγερση της κλειτορίδας είναι πολύ πιο πιθανό να επιφέρει τον οργασμό στη γυναίκα. Η τεχνική περιλαμβάνει τη μέγιστη δυνατή διέγερση της κλειτορίδας, χάρη στη σωστή τοποθέτηση του ανδρικού και του γυναικείου σώματος και την κίνηση πάνω-κάτω αντί για μπρος-πίσω.

 

 

Για να επιτευχθεί η μέγιστη διέγερση της κλειτορίδας, η βάση του πέους και το ηβικό οστό του άνδρα θα πρέπει να έρχονται σε άμεση επαφή με την κλειτορίδα. Για να γίνει αυτό, η λεκάνη του άνδρα θα πρέπει να βρίσκεται επάνω από τη λεκάνη της γυναίκας και όχι μπροστά από αυτήν.

Σύμφωνα με μελέτη που δημοσιεύθηκε παλαιότερα στην επιθεώρηση Journal of Sex & Marital Therapy, η τεχνική CAT μελετάται από τους επιστήμονες από τη δεκαετία του ’80 και έχει αποδειχθεί ότι αυξάνει τις πιθανότητες οργασμού για τη γυναίκα αλλά και τις πιθανότητες ταυτόχρονου οργασμού για το ζευγάρι κατά τη σεξουαλική επαφή.

 

 

 

Πηγή: onmed.gr