Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024
Δείτε πώς θα δημιουργήσετε μια νέα ερωτογενή ζώνη στο σώμα σας (βίντεο)

Δείτε πώς θα δημιουργήσετε μια νέα ερωτογενή ζώνη στο σώμα σας (βίντεο)

Τα χείλη, ο λαιμός, τα γεννητικά όργανα ή ακόμη και τα αφτιά είναι μερικές από τις γνωστές ερωτογενείς ζώνες του ανθρώπινου σώματος. Δυνητικά όμως κάθε σημείο του σώματος μπορεί να αποτελέσει ερωτογενή ζώνη.

Αν δυσκολεύεστε να το πιστέψετε, δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

https://www.youtube.com/watch?v=-HmWNVn32-o

 

 

Η τεχνική για να επιτευχθεί ο «εγκεφαλογενής οργασμός» (thinking off), ξεκίνησε να αναπτύσσεται προκειμένου να μην στερούνται τις ερωτικές απολαύσεις άτομα που έχουν υποστεί μόνιμες βλάβες στο νωτιαίο μυελό ή αντιμετωπίζουν άλλες αναπηρίες που καθιστούν αδύνατη την επίτευξη οργασμού μέσω διέγερσης των γεννητικών οργάνων.

Δεν περιορίζεται όμως μόνο στα άτομα αυτά. Οποιοσδήποτε μπορεί να εξασκήσει το μυαλό του ώστε να δημιουργήσει νέες ερωτογενείς ζώνες στο σώμα του.

Ο καθοριστικός ρόλος που παίζει το μυαλό στην εμπειρία της σεξουαλικής απόλαυσης επιβεβαιώνεται από ερευνητές του Πανεπιστημίου Ράτγκερς, καθώς μελέτησαν με τη βοήθεια μαγνητικής τομογραφίας τις εγκεφαλικές διεργασίες που επιτελούνται κατά την προσπάθειας επίτευξης του εγκεφαλογενούς οργασμού. Προς έκπληξή τους, οι ερευνητές παρατήρησαν έντονη δραστηριότητα στις περιοχές του εγκεφάλου που σχετίζονται με τον οργασμό απλώς και μόνο με τη σκέψη, χωρίς να υπάρχει κανένα σωματικό ερέθισμα.

 

 

 

 

Πηγή: onmed.gr