Τετάρτη , 24 Απρίλιος 2024
Ερωτευμένος με μικρότερη; Δεν είσαι ο μόνος!

Ερωτευμένος με μικρότερη; Δεν είσαι ο μόνος!

Υπάρχει επιστημονική εξήγηση γιατί τη θες την μικρούλα…

 

Δεν είναι καθόλου σπάνιο φαινόμενο στις ημέρες μας να βλέπεις έναν γοητευτικό γκριζομάλλη να συνοδεύεται από ένα κορίτσι στα 20 και κάτι. Και δεν είναι κατακριτέο εφόσον οι όροι σε αυτή τη σχέση είναι ξεκάθαροι και οι δύο πλευρές γνωρίζουν τον λόγο που αναζητούν τον έρωτα του άλλου… Το γιατί μια γυναίκα προτιμά έναν μεγαλύτερο άντρα είναι προφανές… Η εμπειρία και κυρίως η ωριμότητα του σαραντάρη θα είναι πάντα στη μόδα! Το γιατί εσύ επέλεξες μια (πολύ) νεότερη εξηγείται σε τέσσερις απλές προτάσεις.

Περνάς την κρίση των σαράντα

Είναι η πιο συχνή εξήγηση που υπάρχει… Τη στιγμή λοιπόν που ένιωσες πως τα ανέμελα χρόνια πέρασαν και η διασκέδαση έχει φύγει για τα καλά από τη ζωή σου γνώρισες μια κοπέλα που για σένα φαίνεται να είναι η δεύτερη ευκαιρία για να περάσεις καλά. Να θυμάσαι, όμως, πως η πολύ νεότερη σύντροφος δεν είναι χρονομηχανή και δεν θα σε κάνει ξανά 20αρη.Τις περισσότερες φορές μάλλον εκείνη θα έχει περισσότερη ενέργεια γεγονός πως θα σου υπενθυμίζεις τη διαφορά ηλικίας σας.

Πληγώθηκες από την προηγούμενη σχέση σου

Η πρώην σου -μια σοβαρή κυρία κοντά στην ηλικία σου- κατάφερε να σε πληγώσει, να σε απατήσει ή να σε χωρίσει γιατί είχε βαρεθεί. Άρα εσύ απογοητεύτηκες από αυτό το target group και έβαλες πλώρη για άλλα. Έτσι κυνήγησες μια νεότερη γυναίκα αφού εκεί δεν έχεις και τόσο μεγάλες προσδοκίες. Τουλάχιστον με τη νεαρή ξέρεις τι να περιμένεις.

Μόλις χώρισες

Βγήκες από έναν γάμο και έζησες ένα χωρισμό με δυσάρεστες καταστάσεις και πολλές συζητήσεις για τα παιδιά και τη διατροφή. Έχεις ανάγκη από μια γυναικεία αγκαλιά τα βράδια, αλλά παράλληλα θέλεις να είσαι σίγουρος πως δεν πρόκειται να σου ζητήσει στεφάνι. Και η αλήθεια είναι πως μια γυναίκα στη δεκαετία των 20 δεν θα στο ζητήσει ποτέ. Είναι πολύ μικρή για να το σκεφτεί και έτσι δεν θα σε στριμώξει ποτέ για να την αποκαταστήσεις.

Θέλεις να ανανεωθείς σεξουαλικά

Ξαφνικά νιώθεις περισσότερο «δραστήριος» από ποτέ και θέλεις να διοχετεύσεις όλη αυτή την τεστοστερόνη σε μια γυναίκα που θα έχει την ίδια διάθεση με σένα. Το νεαρό της ηλικίας της και τα άγχη που δεν έχει στη ζωή της την κάνουν την κατάλληλη υποψήφια για συνευρέσεις κάθε στιγμή της ημέρας χωρίς να κουράζεται και κυρίως χωρίς να παραπονιέται. Επιπλέον λόγω της δικής της απειρίας της στα μάτια της είσαι ο καλύτερος εραστής του κόσμου (εντάξει, εντάξει είσαι)!

 

 

 

 

Πηγή: onsports.gr