Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024
Φάκελος Οργασμός: 7 πράγματα που δεν ήξερες

Φάκελος Οργασμός: 7 πράγματα που δεν ήξερες

Δεν είναι ένα, αλλά 7 τα στοιχεία που αγνοούσες για τον οργασμό σου. Διάβασε με προσοχή…

Η απλή διείσδυση δεν είναι ο καλύτερος τρόπος για την κορύφωση
Oι περισσότερες γυναίκες δυσκολεύονται να φτάσουν σε οργασμό με τη διείσδυση και μόνο καθώς με αυτόν τον τρόπο δεν υπάρχει επαρκής διέγερση στην περιοχή. Για μια γυναίκα ο στοματικός έρωτας είναι ο καταλληλότερος τρόπος για να φτάσει στην κορύφωση.

Ο μέσος οργασμός διαρκεί 20 δευτερόλεπτα
Κατά τη διάρκεια αυτού του χρόνου οι ρυθμικές συσπάσεις που νιώθει μια γυναίκα στην περιοχή γίνονται κάθε 0.008 δευτερόπελεπτα και μπορούν να γίνουν ακόμα πιο έντονες με τις ασκήσεις Kegel.

Το να κάνεις ήχους κάνει πιο έντονο τον οργασμό
Aπό ότι φαίνεται το να ελέγχεις τους ήχους που κάνεις κατά τη διάρκεια του σεξ είναι το κλειδί της επιτυχίας. Στο ταντρικό σεξ για παράδειγμα το να πιάνεις πιο ψηλούς ήχους φέρνει περισσότερη ενέργεια στο στήθος, το λαιμό και στο κεφάλι σου όπως και στην περιοχή σου. Ανέβασε λοιπόν την ένταση για πιο έντονους οργασμούς.

Οι δεσμευμένες γυναίκες έχουν περισσότερους οργασμούς
Σύμφωνα με σχετική έρευνα οι γυναίκες που έχουν σύντροφο έχουν μεγαλύτερο ποσοστό πιθανοτήτων να έχουν οργασμό κάθε φορά που κάνουν σεξ σε σύγκριση με τις γυναίκες που απολαμβάνουν το σεξ με εφήμερους εραστές. Ο οργασμός σου ψηφίζει μονογαμία.

Μερικές γυναίκες δεν μπορούν να έχουν οργασμό
Οι γυναίκες που δεν μπορούν να φτάσουν σε οργασμό αγγίζει το ποσοστό του 10 – 15% . Αυτές είναι περιπτώσεις όπου υπάρχει κάποια σωματική δυσλειτουργία και τα αίτια δεν είναι λόγω ψυχολογικού στρες ή απειρίας.

Υπάρχουν στάσεις φιλικές προς τον οργασμό
Και όμως το doggie style είναι η καταλληλότερη στάση για τις γυναίκες. Γιατί; Διεγείρει το σημείο G, αλλά και την κλειτορίδα.

Ο οργασμός σε κάνει ομιλητική
Έχεις αναρωτηθεί ποτέ γιατί μετά το σεξ είσαι έτοιμη να αποκαλύψεις τα πάντα στον σύντροφό σου; “Κατηγόρησε” την οξυτοκίνη, τη χημική ουσία που απελευθερώνει ο εγκέφαλος σου μετά την κορύφωση.

 

 

 

 

 

Πηγή: queen.gr