Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024
Είσαι ντροπαλός; Μάθε πώς θα της δείξεις ότι σου αρέσει χωρίς να της το πεις!

Είσαι ντροπαλός; Μάθε πώς θα της δείξεις ότι σου αρέσει χωρίς να της το πεις!

Για εσένα που όταν την βλέπεις σου κόβεται η ανάσα…

 

Μπορεί στον φίλο σου να το παίζεις πολύ έμπειρος εραστής (μπορεί και να είσαι), αλλά όταν βλέπεις αυτή την κοπέλα που σου έχει πάρει το μυαλό τον τελευταίο καιρό δεν μπορείς να αρθρώσεις φωνήεν! Για σένα λοιπόν υπάρχει η λύση. Υπάρχουν 4 τρόποι για να της δείξεις ότι την θες χωρίς, όμως, να το πεις…

Διάβασε και θυμήσου…

Μίλησέ της. Το μυστικό είναι να καταφέρεις να σπάσεις τον πάγο νωρίς νωρίς. Θυμήσου πως το να φέρεσαι φυσιολογικά είναι το κλειδί. Μην είσαι υπερβολικά αστείος γιατί θα μπεις στην κατηγορία «φίλος» και μην είσαι υπερβολικά ψυχρός γιατί θα την απομακρύνεις. Χτίσε την επικοινωνία σας σταδιακά. Αυτό που αρέσει στις γυναίκες (ναι, σε όλες μας) είναι να μιλάμε για εμάς. Πόνταρε σε αυτό. Ρώτησε την πράγματα για εκείνη. Όπως τι μουσική ακούει, πού βγαίνει, τι έκανε χτες. Μη φανείς αδιάκριτος, αλλά ο στόχος σου είναι να ξεκινάς διαλόγους μαζί της που το θέμα την ενδιαφέρει άμεσα. Το ότι θες να της μιλάς της δείχνεις πως ενδιαφέρεσαι για εκείνη, αλλά δε αποκαλύπτεις το κίνητρό σου.

Παρατήρησε τη γλώσσα του σώματος. Μια γυναίκα μπορεί να πει ψέματα, η γλώσσα του σώματός της ΠΟΤΕ. Εφόσον έχεις θέση σε ισχύει τον πρώτο κανόνα (μίλα της ναι, μίλα της) βάλε στην επικοινωνία σας το γνωστό bodylanguage. Mπορείς να της αγγίξεις τον ώμο όταν συναντηθείτε και μετά παρατήρησε πως αντιδρά στο άγγιγμα σου. Αν δεις να χαμογελά είναι θετικό σημάδι. Αν την δεις να νιώθει αμήχανα, να κάνει πίσω το σώμα της τότε δεν είναι έτοιμη για περαιτέρω σωματική επαφή. Το σίγουρο σημάδι πως κάτι ερωτικό θέλει από σένα είναι να πειράζει συνεχώς τα μαλλιά της.

Αποκαλύψου λίγο… Μέχρι στιγμής προσπάθησες να έρθεις κοντά της. Τώρα πρέπει να γίνεις λίγο πιο ξεκάθαρος και να της πεις πως τη βλέπεις ερωτικά. Μπορεί το βλέμμα σου να γίνει πιο έντονο, τα αγγίγματά σου περισσότερα και οι ερωτήσεις σου ακόμα πιο προσωπικές. Τότε θα αρχίσει να συνειδητοποιεί πού το πας. Προσοχή όμως γιατί αν το κάνεις απότομα ή αμήχανα εκείνη θα κάνει πίσω ειδικά αν ακόμη δε νιώθει το ίδιο για σένα. Προσπάθησε να κερδίσεις τη συμπάθειά της με την καταπληκτική σου προσωπικότητα (!) και μετά κάνε το βήμα σου.

Κάνε της κομπλιμέντα. Τα σωστά κομπλιμέντα είναι τέχνη φίλε αναγνώστη. Οι υπερβολικές φιλοφρονήσεις δείχνουν πως θες να την εντυπωσιάσεις για αυτό να είσαι ειλικρινείς με αυτά που θα της πεις. Προσπάθησε να βρεις κολακευτικά σχόλια για εκείνη που ξεφεύγουν από τα κλασικά «είσαι πολύ όμορφη». Επικεντρώσου στα ταλέντα της ή μπορείς να κάνεις ένα συνδυαστικό κομπλιμέντο. «Μου αρέσει το φόρεμά σου γιατί κάνει τα μάτια σου ακόμα πιο όμορφα»! Ναι, θα το πιστέψουμε…

 

 

 

Πηγή: onsports.gr