Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024
Εβδομαδιαίες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια - 20 έως 26 Σεπτεμβρίου

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια – 20 έως 26 Σεπτεμβρίου

ΚΡΙΟΣ

Φαίνεται ότι οι πρακτικές σας υποθέσεις, δουλειά και οικονομικά, θα κλέψουν τα μυαλά και το χρόνο σας αυτή την εβδομάδα. Σπεύστε να προγραμματίσετε τα σημαντικά ραντεβού σας, τις συζητήσεις με ανωτέρους ή με αυτούς που θα θέλατε να συνεργαστείτε και οποιαδήποτε σημαντική επαφή σας μέχρι την Πέμπτη. Από την Παρασκευή ο Ερμής που βρίσκεται στο ζώδιό σας, πλησιάζει επικίνδυνα προς την ακριβή αντίθεσή του με τον Κρόνο από το Ζυγό και μπορεί να υπάρξουν εμπόδια, παγερή ατμόσφαιρα, κακή συνεννόηση.

Με τον Ήλιο και το Δία στον Ταύρο, αξίζει να κοπιάσετε για να εισπράξετε περισσότερα χρήματα καθώς τώρα υπάρχει περισσότερο φως στον τομέα των οικονομικών σας.

Προσέχετε για να έχετε: Να ξεκουράζεστε όσο μπορείτε και να προσέχετε όταν χειρίζεστε επικίνδυνα μηχανήματα ή οδηγείτε. Η όψη 150 μοιρών του Άρη με τον Ουρανό που βρίσκεται στο ζώδιό σας, απελευθερώνει ενέργειες που μπορεί να σας προκαλέσουν νεύρα, ένταση ή και ατυχήματα.

Κρατάμε το καλό: Η Αφροδίτη κινείται στο τρίτο ηλιακό σας σπίτι και ευνοεί τους έρωτες σε ταξίδι και γενικότερα τα φλερτ και τα παιχνίδια. Απολαύστε την τώρα που η Πρωτομαγιά προσφέρεται για εκδρομές.

 

 

ΤΑΥΡΟΣ

Αυτή είναι μία αρκετά δημιουργική και καλή περίοδος για εσάς, την οποία ωστόσο πρέπει να αξιοποιήσετε με σύνεση. Αν είστε υπεραισιόδοξοι και αναβάλετε κάθε σας κίνηση για την επόμενη ή νομίζετε ότι θα σας έρθει το μάνα εξ’ ουρανού, θα χάσετε μια περίοδο ευκαιριών χωρίς να έχετε κάνει τίποτε σημαντικό. Βάλτε ρεαλιστικούς στόχους, κάντε τα σχέδιά σας και κινηθείτε μεθοδικά, ιδιαίτερα στο χώρο της δουλειάς. Αν αξιοποιήσετε αυτή την περίοδο, ο Κρόνος –αργά ή γρήγορα- θα εδραιώσει τις καταστάσεις που θα έχετε δημιουργήσει.

Προσέχετε για να έχετε: Μην εμπιστεύεστε τον καθένα στη δουλειά γιατί μπορεί να απογοητευτείτε. Επίσης μην αναθέτετε σε άλλους υποθέσεις για τις οποίες φέρετε την ευθύνη καθώς είναι πιθανό να εκτεθείτε.

Κρατάμε το καλό: Η εβδομάδα προσφέρεται για να ρίξετε φως στις ερωτικές σας σχέσεις και να σκεφτείτε αν είναι αυτό που θέλετε, αν είστε καλυμμένοι ή όχι. Επικεντρωθείτε στις ανάγκες σας γιατί έχετε τα άστρα με το μέρος σας. Αν θέλετε να δεσμευτείτε εντελώς, έχει καλώς. Ωστόσο, αν η σχέση που συντηρείτε, σας ταλαιπωρεί, πρέπει να σεβαστείτε και αυτή την ανάγκη σας.

 

 

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Έρωτας: Από την Τετάρτη ο Ήλιος περνάει στον Ζυγό, στο περιβάλλον που σχετίζεται με τους έρωτές σου και σε εξωθεί στο να δώσεις προσοχή και στην προσωπική σου ζωή. Ωστόσο, επειδή επίκειται μία Σεληνιακή έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί την επόμενη εβδομάδα στον άξονα που –μεταξύ άλλων– επηρεάζει και τους έρωτές σου, καλό θα ήταν να προσέχεις τις κινήσεις σου, ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σου. Ο ανάδρομος Ερμής και ο Κρόνος θα σε φέρουν αντιμέτωπο/η με τα λάθη που έχεις κάνει ή τα προβλήματα που «κουκουλώνεις» στην προσωπική σου ζωή.
Καριέρα – Οικονομικά: Η πρόσφατη ηλιακή έκλειψη έχει επηρεάσει τον βασικό άξονα της οικογένειας και της καριέρας ενώ ο Άρης που περνάει στην Παρθένο, από την Παρασκευή, δημιουργεί τις καταστάσεις που θα σε αναγκάσουν να αναλάβεις ευθύνες, να δουλέψεις σκληρά, να δώσεις λύσεις σε προβλήματα. Το τετράγωνό του με τον Κρόνο μπορεί να αποβεί ιδιαζόντως σκληρό για εσένα που έχεις γεννηθεί στις πρώτες ημέρες του ζωδίου σου, καθώς δεν αποκλείει να δεχθείς πυρά τόσο από τους ανωτέρους σου όσο και από αγαπημένα άτομα του στενού οικογενειακού περιβάλλοντος.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Με την Αφροδίτη στον Λέοντα υπάρχει πρόσφορο έδαφος για να αξιοποιήσω τα επικοινωνιακά μου χαρίσματα.

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τα θέματα καριέρας και οικογένειας θα είναι οι πρώτες προτεραιότητές σας αυτή την εβδομάδα. Με τον Ερμή στο δέκατο ηλιακό σας σπίτι, μπορεί να προκύψουν ενδιαφέρουσες συζητήσεις ή προτάσεις. Παράλληλα, με τον Ήλιο και το Δία στον Ταύρο, θα υπάρχει πιο πρόσφορο έδαφος για να προωθήσετε τα σχέδιά σας, να βάλετε νέους στόχους, να κάνετε πιο επιτυχημένες προσπάθειες. Επίσης ευνοούνται οι συλλογικές σας δραστηριότητες.

Ωστόσο, επειδή ο Κρόνος από το τέταρτο ηλιακό σας σπίτι βάζει περιορισμούς, θα πρέπει να είστε ρεαλιστές και να μην αφήνετε το συναίσθημα να σας παρασύρει σε επιλογές είτε εξωπραγματικές είτε υπέρμετρα αισιόδοξες είτε υπέρμετρα πεσιμιστικές. Το μέτρο είναι σύμφωνο προς τον Κρόνο κι αν το βρείτε, θα εδραιώσει αυτά που προσπαθείτε να χτίσετε.

Προσέχετε για να έχετε: Η παρόρμηση μπορεί να σας εξωθήσει σε λάθη. Να σκέφτεστε πολύ καλά την κάθε σας κίνηση και να μην παρασύρεστε από τους φαφλατάδες που μπορεί να κολακέψουν τα αυτιά σας ή να παίξουν με τις ανάγκες σας.

Κρατάμε το καλό: Με την Αφροδίτη στο δωδέκατο ηλιακό σας σπίτι, μπορεί να γεννηθεί ένας μεγάλος και μάλλον μυστικός έρωτας αλλά σίγουρα εξαιρετικά ρομαντικός.

 

 

 

ΛΕΩΝ

Έρωτας: Η Αφροδίτη που φωτίζει το ζώδιό σου, σου δίνει τον πρωταγωνιστικό ρόλο σε θέματα καρδιάς. Αξιοποίησέ την όσο μπορείς για να βιώσεις ανανεωτικές καταστάσεις στη σχέση σου, να φλερτάρεις, να περάσεις καλά, να νιώσεις χαρά και να ικανοποιήσεις τις ανάγκες σου. Η είσοδος του Ηλίου στον Ζυγό και το τρίγωνό του με τον Κρόνο που βρίσκεται στον Τοξότη, ζώδιο που σχετίζεται με τους έρωτές σου, ενισχύουν ακόμα περισσότερο της επιδράσεις της Αφροδίτης, ιδιαίτερα αν το ζητούμενό σου είναι να σοβαρευτείς στην προσωπική σου ζωή.
Καριέρα – Οικονομικά: Οι οικονομικές σου υποθέσεις σε ζορίζουν ακόμα περισσότερο αυτές τις μέρες καθώς ο οίκος των οικονομικών σου έχει δεχθεί το χτύπημα της πρόσφατης ηλιακής έκλειψης. Το κερασάκι στην τούρτα είναι η είσοδος του Άρη στην Παρθένο από την Παρασκευή, αστρολογική συγκυρία που «μιλάει» για έξοδα, πιθανώς έκτακτα. Οι δουλειές σου σε γενικές γραμμές ευνοούνται γι αυτό αξίζει τον κόπο να δουλέψεις σκληρά τώρα με την προοπτική να εδραιώσεις μία καλύτερη θέση στον τομέα σου.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Να προσέχω τις κινήσεις μου, ιδιαίτερα όταν ταξιδεύω ή οδηγώ, γιατί με τον ανάδρομο Ερμή στον Ζυγό, μπορεί να ταλαιπωρηθώ.

 

 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Έρωτας: Η πρόσφατη ηλιακή έκλειψη σε έχει επηρεάσει και σου έχει δημιουργήσει αρκετή δυσθυμία και κυκλοθυμία, ιδιαίτερα εσένα που έχεις γεννηθεί στο τέλος του δευτέρου – αρχές του τρίτου δεκαημέρου του ζωδίου σου. Από την Παρασκευή μπαίνει και ο Άρης στην Παρθένο και πρέπει να προσέχεις γιατί θα είσαι πιο νευρικός/η. Μην ξεσπάς τις εντάσεις στο ταίρι σου. Το τετράγωνο του Άρη με τον Κρόνο μπορεί να φέρει κάποια απογοήτευση, κυρίως σε σένα που έχεις γεννηθεί στις πρώτες ημέρες του ζωδίου σου. Ευτυχώς, αν η σχέση σου στηρίζεται σε γερές βάσεις, ο Δίας που βρίσκεται στο ζώδιό σου, σώζει την κατάσταση.
Καριέρα – Οικονομικά: Από την Τετάρτη ο Ήλιος μπαίνει στον Ζυγό και σε εξωθεί στο να δίνεις έμφαση στον οικονομικό τομέα, ο οποίος πλήττεται και από τον ανάδρομο Ερμή που ήδη προκαλεί καθυστερήσεις, ανατροπές, αναβολές. Επειδή αναμένεται και η Σεληνιακή έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα των οικονομικών σου την επόμενη εβδομάδα, να προσέχεις όσο μπορείς και, αν σε αφήνει ο ανάδρομος Ερμής, να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος για να μην μπλέξεις.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Το τετράγωνο του Άρη με τον Κρόνο μπορεί να προκαλέσει εντάσεις στο σπίτι ή/και βλάβες. Ας προσπαθήσω να είμαι ψύχραιμος/η για να μην διαπληκτιστώ με αγαπημένα μου πρόσωπα.

 

 

ΖΥΓΟΣ

Έρωτας: Ο Ήλιος περνάει στο ζώδιό σου την Τετάρτη αλλά καλά θα κάνεις να κρατάς μικρό καλάθι καθώς την επόμενη εβδομάδα θα έχουμε τη σεληνιακή έκλειψη που θα σε ταλανίσει και θα πλήξει τον τομέα των σχέσεών σου. Πρόσεχε τις κινήσεις σου, ιδιαίτερα αν κρατάς επικίνδυνα μυστικά, γιατί μπορεί να βγουν στην επιφάνεια και να δημιουργήσουν ισχυρούς τριγμούς. Ο ανάδρομος Ερμής στο ζώδιό σου σε εξωθεί στο να κάνεις την ενδοσκόπησή σου, να «ανακαλύψεις» τα λάθη σου και να δημιουργήσεις το κατάλληλο κλίμα για να τα διορθώσεις.
Καριέρα – Οικονομικά: Τα γεγονότα που διαδραματίζονται μάλλον έχουν ενισχύσει τους πιο μύχιους φόβους σου, την αγωνία ή την ανάγκη σου να δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό για να αισθάνεσαι ασφαλής. Ωστόσο, αυτήν την περίοδο, οι αναβολές, οι παρεξηγήσεις, η κακή συνεννόηση δεν σου αφήνουν περιθώρια για να διορθώσεις τα πράγματα. Κράτα μία συντηρητική στάση, μην παίρνεις γρήγορες αποφάσεις και κάνε υπομονή.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Πρέπει να φυλάω τα νώτα μου και ακόμα περισσότερο από την Παρασκευή που μπαίνει ο Άρης στην Παρθένο και καταδεικνύει ότι είναι πιθανό να δράσουν σε βάρος μου και παρασκηνιακά οι εχθροί μου.

 

 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Έρωτας: Με τον Δία στην Παρθένο και τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες να ενεργοποιούν τον άξονα των ερωτικών σου, φαίνεται ότι οι υπερβολές θα είναι το χαρακτηριστικό αυτής της περιόδου. Η φήμη σου ως παθιασμένο ον μπορεί να επαληθευτεί, αλλά τα πάθη σου θα συνοδεύονται και από μεγάλες δόσεις ρομαντισμού.
Καριέρα – Οικονομικά: Ο Άρης μπαίνει στην Παρθένο από την Παρασκευή και σε εξωθεί στο να στρέψεις τη δράση σου προς τις συλλογικές σου δραστηριότητες και στις προσπάθειες να βρεις συμμάχους, στις φιλίες σου. Οι ευκαιρίες που μπορεί να εγκυμονούν αυτά τα περιβάλλοντα, μπορεί να αποτελέσουν σπουδαίους σταθμούς για την εξέλιξη της καριέρας σου. Παράλληλα, με την Αφροδίτη στον Λέοντα, αναμένονται ευχάριστες εξελίξεις στη δουλειά, πιθανώς κάποια επιβράβευση από τους ανωτέρους σου ή μεγαλύτερη απήχηση στο κοινό σου.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ας προσπαθήσω να μην ενδίδω σε δυσάρεστες σκέψεις. Με τον ανάδρομο Ερμή πρέπει να ανατρέξω στο παρελθόν για να μάθω από τα λάθη μου και όχι να κολλήσω στο παρελθόν.

 

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Έρωτας: Με τον Κρόνο στο ζώδιό σου αρχίζει μία περίοδος στην οποία θα έρθεις αντιμέτωπος/η με τις επιλογές σου, τα κίνητρά σου, τα τραύματα, τις εμπειρίες, τις διαθέσεις σου. Τα γεγονότα που θα συμβαίνουν πλέον θα σου καταδεικνύουν αλήθειες, πιθανώς σκληρές, που πρέπει να αποδεχθείς, να μάθεις από τα λάθη σου, να μετατρέψεις τα παθήματα σε μαθήματα. Αν έχεις αυτή τη στάση δεν έχεις να φοβηθείς τίποτε, όλα θα γίνουν όπως πρέπει.
Καριέρα – Οικονομικά: Μετά την πρόσφατη ηλιακή έκλειψη στην Παρθένο, ζώδιο που σχετίζεται με την καριέρα σου, από την Παρασκευή περνάει και ο Άρης στο ίδιο ζώδιο για να εντείνει τα προβλήματα. Θα είναι σχεδόν αδύνατον να αποφύγεις τις ευθύνες, τις αγγαρείες, τις εντάσεις και πιθανόν την αυστηρή κριτική εκ μέρους των ανωτέρων σου. Το τετράγωνο του Άρη με τον Κρόνο θα επηρεάσει κυρίως εσένα που έχεις γεννηθεί στις πρώτες ημέρες του ζωδίου σου και μπορεί να προκαλέσει καταστάσεις που θα σε κάνουν να νιώσεις αδικημένος/η στη δουλειά.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Αν τα γεγονότα, με τον ανάδρομο Ερμή, με εξωθούν στο να αναθεωρήσω τους στόχους μου, ας μη διστάσω να το κάνω, προκειμένου να συντονιστώ με τις ενέργειες αυτών των ημερών και να κάνω το καλύτερο δυνατόν.

 

 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Έρωτας: Από την Παρασκευή ο Άρης θα βρίσκεται στην Παρθένο, θέση από την οποία θα σε βάζει στη δράση για να περνάς καλά, να διασκεδάζεις, να είσαι με παρέες. Ανάμεσα σε όλα αυτά, δεν αποκλείεται να φλερτάρεις και να ερωτοτροπήσεις, πράγμα στο οποίο σε σιγοντάρει και ο Δίας από την Παρθένο αλλά μην περιμένεις σπουδαίες εξελίξεις στον αισθηματικό τομέα εκτός αν ο προσωπικός σου χάρτης λέει το αντίθετο.
Καριέρα – Οικονομικά: Ο Ερμής κινείται ανάδρομα στον Ζυγό, το ζώδιο που σχετίζεται με την καριέρα σου και προκαλεί καθυστερήσεις, παρεξηγήσεις, ανατρεπτικές καταστάσεις. Αν κάτι τέτοιο είναι εφικτό, προσπάθησε να μην προβείς σε επαγγελματικά ξεκινήματα και, γενικότερα, κράτα μία όσο το δυνατόν πιο επιφυλακτική στάση στη δουλειά. Από την Τετάρτη θα μπει και ο Ήλιος στον Ζυγό αλλά, επειδή την επόμενη εβδομάδα, θα έχουμε έκλειψη Σελήνης στον άξονα Ζυγού – Κριού, θα πρέπει να κρατάς μικρό καλάθι.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Το τετράγωνο του Άρη με τον Κρόνο μπορεί να εγείρει απωθημένα μου ή αναμνήσεις που ίσως να είναι τραυματικές για μένα. Ας προσπαθήσω να κοιτάω το μέλλον και να μην προβάλλω το παρελθόν στο παρόν, χάνοντας τις στιγμές μου.

 

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με την Αφροδίτη στους Διδύμους, στον οίκο του έρωτα και της δημιουργικότητας και τον Άρη στην Παρθένο, τον οίκο που σχετίζεται με τη σεξουαλικότητά σας, ο έρωτας γίνεται η πρώτη προτεραιότητά σας και καλά κάνει! Αξιοποιείστε αυτή την περίοδο τόσο οι αδέσμευτοι που μπορεί να κεραυνοβοληθείτε από έρωτα όσο και οι δεσμευμένοι που θα νιώσετε τη χαρά της ανανέωσης και της αναζωπύρωσης των παθών σας. Αν πάλι είχατε μία σχέση που δεν σας αρέσει πλέον, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να σηκώσετε τα πανιά σας και να αρχίσετε καινούργιο «ταξίδι» προς αναζήτηση νέων περιπετειών.

Με τον Ήλιο και το Δία στον Ταύρο, μπορεί να προβείτε σε κάποια επιτυχημένη αγοραπωλησία ακινήτου, να ανακαινίσετε το σπίτι σας ή να συμβεί κάτι πολύ ευχάριστο στην οικογένειά σας. Δεν αποκλείεται να έρθει και κάποια σημαντική επιτυχία στον τομέα της καριέρας.

Προσέχετε για να έχετε: Με τον Άρη στην Παρθένο και τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς να προσέχετε τη διαχείριση των οικονομικών σας και καλό θα ήταν, αυτή την εβδομάδα, να αποφύγετε τους διακανονισμούς, ιδιαίτερα οι γεννημένοι στις πρώτες ημέρες του ζωδίου σας.

Κρατάμε το καλό: Η μέρες αυτές είναι καλές για να επαγγελματικά ραντεβού, αρκεί να είστε μετρημένοι, φειδωλοί στα λόγια και έτοιμοι να δείξετε έργα.

 

 

 

ΙΧΘΥΕΣ

Έρωτας: Μετά την πρόσφατη ηλιακή έκλειψη που δημιούργησε τριγμούς στις σχέσεις σου, έρχεται και ο Άρης στην Παρθένο (από την Παρασκευή) για να κάνει τη ζωή σου λίγο πιο δύσκολη. Οι εντάσεις, οι ανταγωνιστικές συμπεριφορές, τα σκληρά λόγια, μπορεί να είναι στην ημερησία διάταξη αυτή την περίοδο. Ευτυχώς, ο Δίας που βρίσκεται και αυτός στην Παρθένο, σε βοηθάει να συντηρήσεις τις ισορροπίες, αν κι εσύ προσπαθήσεις κι αν το αξίζει η σχέση σου.
Καριέρα – Οικονομικά: Το περιβάλλον των οικονομικών σου, τόσο των τακτικών εσόδων σου όσο και αυτών που σχετίζονται με τις επενδύσεις σου, τις τράπεζες, το δημόσιο, τις ασφάλειες, τις διατροφές, τα κληρονομικά σου, βάλλεται από τις επιδράσεις του ανάδρομου Ερμή και της επικείμενης σεληνιακής έκλειψης. Κάνε μία όσο το δυνατόν πιο καλή διαχείριση των πόρων σου και προετοιμάσου γιατί οι καθυστερήσεις, οι αναβολές και η κακή συνεννόηση θα σε πιέσουν.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Το τετράγωνο του Άρη και του Κρόνου δεν μου επιτρέπει να μπω τώρα στον ανταγωνισμό ή σε συζητήσεις με τους ανωτέρους μου. Ας κάνω υπομονή κι ας προσπαθήσω να μαζεύω πληροφορίες πριν μπω στη δράση.

 

 

 

 

 

 

Πηγή: astrology.gr