Σάββατο , 27 Απρίλιος 2024
Είσαι single το φετινό καλοκαίρι; 5 λόγοι που θα περάσεις αξέχαστα!

Είσαι single το φετινό καλοκαίρι; 5 λόγοι που θα περάσεις αξέχαστα!

Είσαι στο γραφείο και ακούς τις συναδέλφους σου να οργανώνουν ρομαντικές διακοπές με τα αγόρια τους, με τους άντρες τους, με τους αρραβωνιαστικούς τους και ξαφνικά νιώθεις μια πρώιμη καλοκαιρινή μελαγχολία να έρχεται; Κακώς! Είσαι single, έχεις άσο στον μανίκι και δεν το ξέρεις! Μπορεί για πολλούς το καλοκαίρι να είναι ρομαντικοί περίπατοι δίπλα στο κύμα (πάντως αυτό δεν το κάνει κανείς) και φιλιά κάτω από την αυγουστιάτικη πανσέληνο, αλλά το να είσαι ελεύθερη και χωρίς δεσμεύσεις τους μήνες που ακολουθούν είναι ευτυχία. Γιατί; Γιατί έχεις τόσες επιλογές μπροστά σου!

Ατελείωτες προοπτικές για φλερτ
Επειδή ο φετινός χειμώνας κύλησε ήρεμα σε ερωτικό επίπεδο αυτό δεν σημαίνει πως πρέπει να κλείσεις τα μάτια στον ωραίο της παραλίας που σου δείχνει ενδιαφέρον. Και όχι μόνο στον ωραίο της παραλίας, αλλά και στον αστείο του club, στον συνταξιδιώτη στο πλοίο της γραμμής, στον νεαρό στο διπλανό δωμάτιο του ξενοδοχείου. Εκμεταλλεύσου το ελεύθερη και ωραία και φλέρταρε όσο θες χωρίς απαραίτητα να επιθυμείς κάτι παραπάνω. Το φλερτ είναι το καλύτερο κομμάτι της ελεύθερης στις διακοπές.

Θα ζήσεις αξέχαστες στιγμές με τις φιλενάδες σου
Οι άντρες δεν μπορούν να καταλάβουν το άγχος σου για τη βαλίτσα, γιατί σου αρέσει να ακούς στο δωμάτιο Rihanna, δεν μπορούν να κάτσουν στην παραλία οκτώ ώρες και γιατί θες οπωσδήποτε παγωτάκι στις 3 το πρωί! Το να περάσεις 5 αξέχαστες μέρες και νύχτες με τις φίλες σου σε κάποιο νησί του Αιγαίου είναι αξία ανεκτίμητη. Νυχτοπερπατήματα, ξενύχτια, ηλιοθεραπεία, πειράγματα, χορός, τι άλλο να ζητήσεις;

Δε χάνεις χρόνο με το να αποκωδικοποιείς τα μηνύματα του, τα status updates του και τα Instafgram posts του
Το ότι είσαι ελεύθερη σημαίνει (τουλάχιστον τις περισσότερες φορές) πως έχεις αφήσει στην άκρη το δράμα των Instagram, Twitter και Facebook στην άκρη. Δεν κάνεις refresh κάθε πέντε λεπτά για να δεις τι ανέβασε και αν αυτό που ανέβασε κρύβει κάποιο υπονοούμενο για σένα. Έτσι αντί να περνάς τον χρόνο σου με ένα κινητό στο χέρι κάτω από την ομπρέλα για εκείνον θα ζεις την πραγματική ζωή χωρίς διαδικτυακές κατασκοπείες.

Θα δεθείς ξανά με τις φίλες σου
Το καλοκαίρι όχι μόνο είναι περίοδος για ξεκούραση, αλλά και ιδανική εποχή να κάνεις παρέα με τις κολλητές σου, που λόγω δουλειάς τον χειμώνα είχατε χαθεί. Δεν ξέρεις ποτέ τι μπορεί να συμβεί με τα κορίτσια… Μπορεί να αποφασίσετε να κάνετε ένα road trip κάπου στην Ελλάδα, να πάτε το βράδυ σε μια παραλία για μπάνιο ή να βγείτε μετά τα μεσάνυχτα για ποτάκι. Η  ζωή ως single είναι μια περιπέτεια και μην αρνείσαι να το δεις!

Πηγή: queen.gr