Τρίτη , 19 Μάρτιος 2024
Το καλύτερο sex tip στην Ιστορία

Το καλύτερο sex tip στην Ιστορία

Δύο λέξεις φτάνουν… Φίλα τον!

Γιατί σε κάνει να νιώθεις τέλεια
Όταν ξέρει να φιλάει και δεν σε γεμίζει σάλια μέχρι το πηγούνι, τότε το φιλί του μπορεί να είναι καλύτερο και από μια ερωτική επαφή. Μπορεί να εκτοξεύσει τη διάθεσή σου και να σε στείλει στον 7ο ουρανό. Το καλύτερο φυσικό αντικαταθλιπτικό.

Σε φέρνει κοντά με τον σύντροφό σου
Και δεν εννοούμε μόνο σωματικά. Με το φιλί επιτυγχάνεις όχι μόνο σωματική οικειότητα, αλλά και σαν δύο άνρθωποι που θέλουν ο ένας τον άλλον. Βασικό συστατικό μιας υγιούς σχέσης.

Είναι ο καλύτερος τρόπος να ερεθιστείς
Δεν είναι τυχαίο που το σεξ από τα προϊστορικά χρόνια ξεκινάει με ένα φιλί. Είναι περίεργο και ουσιαστικά αδιανόητο να μην φιληθείς κατά τη διάρκεια ερωτικής συνέρευσης. Και αυτό γιατί τα χείλη μας είναι μια εξαιρετικά ερωτογενής περιοχή. Τα όσα αισθανόμαστε με τα χείλη και τη γλώσσα μας είναι μεταξύ των πιο αισθησιακών πραγμάτων που μπορούμε να νιώσουμε στη ζωή μας.

Μπορείς να το χρησιμοποιήσεις για να του στείλεις μηνύματα
Ποιος χρειάζεται τα λόγια όταν μπορείς να χρησιμοποιήσεις τη γλώσσα του σώματος; Αν για παράδειγμα κατά τη διάρκεια του ερωτικού σας παιχνιδιού κάνει κάτι που δεν σου αρέσει μέσω των φιλιών σου μπορείς να του δείξεις ότι το απολαμβάνεις ή ότι κάτι δεν σου αρέσει. Και δεν θα προσβληθεί αν δεν του το πεις, αλλά το υπονοήσεις με αυτόν τον τρόπο.

Ένα φιλί την ημέρα τον γιατρό τον κάνει πάρει
Το φιλί δημιουργεί έκρηξη ανδρεναλίνης, κάνοντας την καρδιά μας να χτυπά πιο γρήγορα, ενισχύοντας έτσι την υγεία μας. Είναι ακόμη αγχολυτικό λόγω της οξυτοκίνης που απελευθερώνει το σώμα. Το φιλί λοιπόν είναι καλό για την καρδιά, το μυαλό και την ψυχή μας. Θα πεις όχι;

Είναι καλή γυμναστική
Όπως θα έχεις ξανακούσει για ένα φιλί ενεργοποιούμε 30 μυς στην περιοχή γύρω από το στόμα. Μας βοηθάει να τονώσουμε το ανοσοποιητικό και και να κάψουμε περίπου 6 θερμίδες το λεπτό! Αν έπρεπε να επιλέξεις μεταξύ 30′ τρέξιμο και 30′ φιλιών ξέρουμε τι θα πεις!

Πηγή: queen.gr