Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024
Κάνε τον να σε ερωτευτεί! Οι 7 πιο ρομαντικές στάσεις που θα διαβάσεις ποτέ

Κάνε τον να σε ερωτευτεί! Οι 7 πιο ρομαντικές στάσεις που θα διαβάσεις ποτέ

Δεν υπάρχει αμφιβολία πως υπάρχουν συγκεκριμένες σεξουαλικές στάσεις που προσφέρουν συναισθηματική οικειότητα και “πυροδοτούν” την ερωτική διάθεση των δύο εραστών…

Τρυφερότητα, οπτική επαφή, χάδια, φιλιά και μια αξέχαστη σωματική εμπειρία προσφέρουν οι 7 στάσεις που ακολουθούν

1. Γυναίκα από πάνω. Εκείνος είναι ξαπλωμένος, εσύ πάνω του και έχετε μια απλή στάση που χαρίζει, όμως, και στους δύο συναισθηματική οικειότητα. Εκείνος βασίζεται στις αποφάσεις σου και στις κινήσεις σου και εσύ στα χάδια και στα αγγίγματά του.

2. Κρατηθείτε…!
Αυτή είναι η στάση σεξ και αγκαλιά ταυτόχρονα. Έχε τα πόδια σου τυλιγμένα στη μέση του και τα χέρια σου στο λαιμό του. Είναι ιδανική για αργές κινήσεις, παθιασμένα φιλιά και ρομαντικούς διαλόγους.

3. To γνωστό κουτάλι!
Μπορεί να μην υπάρχει οπτική επαφή, αλλά αυτή η στάση του σεξ δημιουργεί συναισθηματικό δέσιμο καθώς ο άντρας προστατεύει το σώμα της γυναίκας με όλο του το σώμα. Είναι επίσης πολύ καλή στάση για να σε αγγίζει, χαϊδεύει, αλλά και να σου κρατάει το χέρι.

4. Χωρίς χέρια
Ετοιμάσου για κάτι πιο ιδιαίτερο. Βάλε τον σύντροφό σου να καθίσει σε μια καρέκλα και εσύ βολέψου πάνω του με τα πόδια σου στο πάτωμα. Θα έχετε τη δυνατότητα να κοιτάτε διαρκώς ο ένας τον άλλον, αλλά και δυνατότητα και οι δύο να χρησιμοποιείτε τα χέρια σας… Τα φιλιά επιτρέπονται διαρκώς!

5. Ιεροποστολικό στα όρθια
Μιλάμε για την κλασική ιεραποστολική στάση σε γωνία 90 μοιρών! Και οι δύο σταθείτε όρθιοι με τα σώματά σας κολλητά το ένα στο άλλο. Η δυνατότητα που προσφέρει να νιώθετε ο ένας το σώμα του άλλου προσφέρει οικειότητα.

6. Αργά και σταθερά
Καθίστε στο κρεβάτι με τον άντρα να κάθεται στα οπίσθιά του με τα πόδια σε πλήρη έκταση και ρίχνοντας το βάρος του στα χέρια του. Εσύ κάθεσαι πάνω του, κοιτώντας τον, τα πόδια σου επίσης σε πλήρη έκταση και πιο απομακρυσμένη από το δικό του σώμα. Αυτή η εξαιρετικά ρομαντική στάση προσφέρει την καλύτερη οπτική και για τους δύο και δημιουργεί δυνατή συναισθηματική οικειότητα σαν να δίνεστε ολοκληρωτικά ο ένας στον άλλον.

7. Πόδια… ψηλά!
Μείνε ξαπλωμένη στην άκρη του κρεβατιού και τοποθέτησε τα πόδια σου στους ώμους του συντρόφου σου. Και οι δυο  έχετε τον έλεγχο, ο άντρας ελέγχει την κίνηση και η γυναίκα την ένταση της διείσδυσης με τον τρόπο που τον απωθεί ή τον φέρνει κοντά της με τα πόδια της.

Πηγή: queen.gr