Τρίτη , 25 Ιανουάριος 2022

Mόνη τα Χριστούγεννα; 4 υποχθόνιοι τρόποι για να τον ξανακάνεις δικό σου

Δεν υπάρχει χειρότερο και πιο άδικο πράγμα από το να χωρίζεις την περίοδο των γιορτών. Είναι σκληρό, βάναυσο και δεν αξίζει σε κανένα! Παρόλα αυτά φίλη μου, αν βρίσκεις το λιγότερο ακατόρθωτο να κάνεις Χριστούγεννα μακριά του, και τα βράδια πίνεις και κλαις, τότε σου έχω κάποια tips τα οποία για να εφαρμόσεις θα πρέπει να είσαι τουλάχιστον τολμηρή! Ναι,μπορείς να τον ξανακάνεις δικό σου, αλλά όχι με… ορθόδοξους τρόπους. Διάβασε παρακάτω. 

1. Κάνε κάτι διαφορετικό: Ναι δεν εννοούμε να ξεκινήσεις ζούμπα για να ανανεωθείς, που αν το θέλεις κάντο γιατί σε καλό θα σου βγει. Στην προκειμένη, ο στόχος είναι πολύ συγκεκριμένος και τα αποτελέσματα ΠΡΕΠΕΙ να είναι θετικά. Το καλύτερο, ειλικρινές και ταυτόχρονα… καλιαρντό, είναι να γράψεις ένα συγκινητικό γράμμα εξομολόγησης. Δηλαδή, όλα αυτά που θέλετε να του πεις μέσω μηνύματος ή τηλεφώνου, γράψτα σε ένα γράμμα! Όχι μόνο θα τον συγκινήσει και θα τον προβληματίσει, αλλά θα σκεφτεί ότι έκανε μεγάλη βλακεία που σε άφησε γιατί μόνο εσύ τον αγαπάς! Ο άντρας είναι ένα μεγάλο παιδί. Θέλει απλά αγάπη…

2. Δείξε δυνατή: Το μυστικό είναι, όσο κι αν πονάς να μην το δείχνεις! Κλαις από μέσα σου; Να γελάς απ’ έξω, πόσο drama queen! Γενικότερα, σημασία στην προκειμένη δεν έχει πώς αισθάνεσαι αλλά πώς δείχνεις ότι αισθάνεσαι. Είπαμε άλλωστε ότι θα τον κερδίσεις με υποχθόνιους τρόπους, δεν πας και με το σταυρό στο χέρι! Οπότε λοιπόν, φρόντισε να βγαίνεις άπειρες φωτογραφίες οι οποίες θα σε δείχνουν τουλάχιστον καλλονή με μεικτές παρέες (σημαντικό)! Ναι οκ δεν είναι το στυλ σου αλλά θέλουμε αποτελέσματα χρυσή μου.

3. Γίνε φίλη του: Σου φαίνεται δύσκολο και ακατόρθωτο; Σφίξε τα δόντια και κάντο  γιατί υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να πετύχεις αυτό που θέλεις! Με το να γίνεις φίλη του, αφενός του δείχνετις πόσο κουλ και άνετη είσαι με το χωρισμό σας (ΝΟΤ) και αφετέρου μπορείς να καταστρώσεις τα μοχθηρά σχέδιά σου εκ των… έσω! Αν είσαι γάτα, που οφείλεις να είσαι, θα τον κάνεις και να ζηλέψει απαριθμώντας τις κατακτήσεις σου καθώς επίσης, όταν σου αναφέρει κάποια νέα γυναίκα με τον τρόπο σου, διακριτικό και… υπόγειο, θα την κάνεις να φανεί τουλάχιστον ποταπή, σε σχέση πάντα με σένα. Εξάλλου, στον έρωτα και στον πόλεμο όλα επιτρέπονται!

4. Γίνε φίλη με την καινούρια: Αυτό αν το καταφέρεις, περνάς σε υψηλό επίπεδο μοχθηρότητας και μαεστρίας, ενώ πιθανόν να νιώσεις σαν πρωταγωνίστρια σαπουνόπερας και μάλιστα μεξικάνικης (σκληρό). Τι πιο γλυκό, όμορφο και ανώτερο αν μπορέσεις να γίνεις φίλη με το νεο κορίτσι του… άντρα της ζωής σου; Και μόνο η ιδιότητά σου ως πρώην, αυτομάτως σου δίνει προβάδισμα καθώς και καλύτερα τον ξέρεις και δεν μπορεί να σε έχει διότι δεν είστε μαζί. Επιπλέον, εκείνη θα σε ζηλεύει παράφορα, και από τον πανικό της θα πέφτει συχνά σε λάθη και υστερίες. Μη λάβεις υπόψη το Γάμο του Καλύτερού μου Φίλου, που τελικά επικρατεί η άλλη. Καμιά φορά οι ταινίες δεν ξέρουν τι λένε. Αν όντως είσαι έξυπνη, τα ποσοστά επιτυχίας είναι μεγάλα!

 

 


Πηγή