Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024
Μυστικά καλών εραστών Τι να κάνεις για να θέλει σεξ μαζί σου

Μυστικά καλών εραστών: Τι να κάνεις για να θέλει σεξ μαζί σου

Δε θέλει να κάνετε σεξ; Αρχίστε με μια ευχάριστη φιλική κουβεντούλα με την κοπέλα σας. Αν όμως δεν μπορέ­σετε και οι δυο σας ν’ αντιμετωπίσετε το πρόβλημα σαν κάτι που μπορεί να συμβεί -και που συμβαίνει πραγματικά σε κά­θε σχεδόν ζευγάρι- και ν’ αφαιρέσετε από αυτό όλες τις ανοη­σίες περί «αποτυχίας», τότε είναι πολύ πιθανό πως θα το με­ταβάλετε σε σοβαρό πρόβλημα. Αν σας συμβαίνει αρκετά συχνά, δοκιμάστε μία από τις δυο παρακάτω μεθόδους.

Μπορείτε μάλιστα να χρησιμοποιή­σετε και τις δύο, εναλλάξ. Και οι δύοι αποδίδουν. Και, κάτι ακόμη πιο σημαντικό, δεν χρειάζονται μήνες ολόκληρους κά­ποιος «θεραπείας». Αλλά και οι δυο απαιτούν τη συνεργασία της κοπέλας.

Αν εκείνη δεν αντιδρά ή δεν ανταποκρίνεται. Τι πρέπει να πω για τις γυναίκες εκείνες που δεν μπορούν ή δεν θέλουν να προκαλέσουν σεξουαλικές επιθυμίες στους άντρες τους; Ότι λυπάμαι; Τόσο γι’ αυτές όσο και για τους άντρες τους; Ασφαλώς, Μπορεί μερικές από αυτές να μην είχαν το πρό­βλημα αυτό αν είχαν ανατραφεί από μητέρες που δεν ήταν αντισεξουαλικές μέχρι σημείου να θέλουν δέσιμο. Πολλοί από τους ειδικούς που μελέτησαν την ψυχρότητα, αποδίδουν την ευθύνη στη μητέρα. Και από όσα μου είπαν οι κοπέλες με τις οποίες συζήτησα και που είχαν κάποιο πρόβλημα στη διέγερ­σή τους, θα πρέπει να συμφωνήσω με τους ειδικούς αυτούς. Οι ψυχρές γυναίκες δεν γίνονται έτσι τόσο από τους ψυχρούς άντρες, όσο από τις ψυχρές μητέρες. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως και οι άντρες δεν έχουν καμιά σχέση με την έλλειψη σε­ξουαλικού ενδιαφέροντος της γυναίκας τους. Έχουν.

Για τη γυναίκα, το να ερεθίζεται σεξουαλικά και να φτά­νει στη σεξουαλική ολοκλήρωση, απαιτεί μια διαδρομή πολύ πιο δύσκολη απ’ ό,τι για τον άντρα. Στην πράξη, οι περισό τεροι από σας τους άντρες δεν αντιμετωπίζετε δυσκολίες – τουλάχιστον στην επίτευξη του οργασμού. Για να είναι η κο πέλα ικανή να το πετυχαίνει κάθε στιγμή, θα πρέπει να μπο­ρεί να αποδεχτεί τον εαυτό της και τη σεξουλικότητά της (μέ­σα σε μια μεταβατική κοινωνία που εξακολουθεί όμως ακόμα να θεωρεί το σεξ σαν μια εξ ολοκλήρου ανδρική υπόθεση).

Πρέπει επίσης να είναι ικανή να διώξει όχι μόνο τις ανα­στολές της, αλλά και τη φυσική τάση της να συγκροτείται και να μην «υποκύπτει» στον άντρα. Η βεβαίωση του γάμου σπά­νια είναι ικανή να λιώσει τον πάγο. Δεν μπορείτε να αντι­στρέφετε χρόνια ολόκληρα καθοδήγησης μ’ ένα κομμάτι χαρ­τί. «Εγκαταλείποντας» τον εαυτό της στα χέρια του άντρα της, θα πρέπει η γυναίκα να είναι ικανή να Βασίζεται σ’ αυτόν, να τον περιβάλλει με όλη την εμπιστοσύνη της. Κι αυτό, αγαπη­τοί μου άντρες, είναι μεγάλη υπόθεση. Η κοπέλα σας πρέπει να νιώθει, ότι αν αναγκαστεί να πέσει στον γκρεμό, θα έχει τη σιγουριά πως εσείς θα την πιάσετε. Και αυτό θα πρέπει να το νιώθει συνεχώς.

Και τι θα γίνει αν δεν την πιάσετε όταν κάνει το πήδη­μα; Ρωτήστε τις περισσότερες γυναίκες που συναντάτε. Θα σας πουν πως βρέθηκαν κάποτε σε μια παρόμοια κατάσταση: «Δεν μπορώ να βασιστώ σ’ αυτόν, είναι απερίσκεπτος».

Πόσο τεράστιος είναι ο στρατός των γυναικών που έχουν ψάλλει όλες μαζί το παράπονο αυτό! Και όχι όλες δικαιολο­γημένα, είμαι βέβαιη. Αλλά, ας παραδεχτούμε πως υπάρχουν πολλοί άντρες που δεν προσφέρουν όσα οι γυναίκες τους έχουν δικαίωμα να περιμένουν απ’ αυτούς. Μήπως αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να γίνονται οι κοπέλες αδιάφορες όταν πέ­φτουν ανάμεσα στα σεντόνια;

Το σεξ είναι κάτι σημαντικό. Ίσως να μην είναι το ση­μαντικότερο πράγμα στη ζωή, αν και νομίζω πως και αυτό μπορεί να συζητηθεί. Αλλά είναι πολύ σημαντικό. Καμιά, όμως, μοναδική σεξουαλική εμπειρία δεν μπορεί ν’ αποτελέσει το τέλος του κόσμου ή το υπέρτατο επίτευγμα της ζωής. Αν εκείνη δεν φτάνει στο αποκορύφωμα όταν κάνετε έρωτα, πρό­κειται ασφαλώς για ατυχία, αλλά δεν πρόκειται, εξαιτίας αυτού, να διαλυθεί σε άπειρα μικρά κομμάτια σ’ ολόκληρη την κρεβατοκάμαρα, εκτός αν είναι ήδη διαλυμένη. Γιατί, λοιπόν, θα πρέπει να διαλυθείτε εσείς;
Μην τοποθετείτε -με τα λόγια και τα έργα σας- το κέ­ντρο της προσοχής σας στον παντοδύναμο οργασμό. Μην την μεταχειρίζεστε σαν ένα ρομπότ που λειτουργεί με το πάτημα κουμπιών – πατάτε το κατάλληλο κουμπί και έχει οργασμό. Το αποκορύφωμα της κοπέλας καταντάει να γίνεται μεγάλο εγωιστικό κατόρθωμα, για πάρα πολλούς άντρες, οι οποίοι απαιτούν ουσιαστικά να συμβαίνει οπωσδήποτε (σαν να μην ενδιαφερόταν καθόλου η ίδια) και σαν να πρόκειται, αν δεν της συμβεί, να εγκαταλείψει τον άνθρωπό της. Στην ερωτική πράξη πρέπει να υπάρχει πάρα πολλή αγάπη. Ο οργασμός αποτελεί μόνο ένα μέρος της, και αν δεν συμβεί, ε, δεν χά­θηκε δα και ολόκληρη η χαρά της ιστορίας αυτής. Μην τη στήνετε στον τοίχο, υποβάλλοντάς της την ιεροεξεταστική ερώτηση -που έχει σκοπό να κάνει μασάζ στην ανδρική μα- ταιοδοξία- αν δηλαδή είχε κι εκείνη οργασμό.

Εξετάστε την ερωτική σας συμπεριφορά. Της μεταδίδε­τε την επιθυμία σας για εκείνη ή μόνο για το σεξ; Η γυναίκα θέλει να της κάνει ο άντρας έρωτα και όχι να επιδιώκει απλώς το σεξ. Αν δεν συγκεντρώνετε την προσοχή σας στη στοργή και στο ρομαντισμό που δείχνουν ότι εκείνη έχει ση­μασία για σας, ότι την αγαπάτε, τη θέλετε και θέλετε να την ευχαριστήσετε, είναι σχεδόν βέβαιο πως θα αποτύχετε. Αν την παίρνετε σαν κάτι το δεδομένο, είναι σαν να της δίνετε το φι­λί του θανάτου. Τον έρωτα πρέπει να τον κερδίζετε καθημε­ρινά με το “σπαθί” σας. Πάρα πολλοί άντρες θεωρούν την ερωτοτροπία -δηλαδή το “παιχνίδι για δύο”- σαν ένα είδος ενοχλητικής αναγκαιότητας, το μέσον για την επίτευξη ενός σκοπού. Και προχωρούν προς αυτό το σκοπό με τρόπο που δεν κρύβει καθόλου αυτή την πρόθεσή τους. Μετά, απορούν γιατί οι κοπέλες δεν είναι καθόλου γεμάτες πάθος στο παι­χνίδι. Χωρίς το συναίσθημα της αληθινής αγάπης, οι περισ­σότερες κοπέλες θα έλεγαν «Παράτα τα». Αφού δημιουργήσε­τε ερωτική ατμόσφαιρα πριν φτάσετε στο κρεβάτι, δώστε λίγη προσοχή σε εκείνα που κάνετε όταν προσπαθείτε να την ικα­νοποιήσετε σεξουαλικά. Θυμηθείτε πως υπάρχουν πολλοί τρό­ποι για να ικανοποήσετε σωματικά τη γυναίκα. Υπάρχουν πο­λυάριθμα σημεία στο σώμα της που μπορείτε να διεγείρετε με τα δάχτυλα και τα χείλη σας. Στην πράξη, αν χρησιμοποιήσε­τε με επιδεξιότητα τα χέρια και το στόμα σας, δεν μπορώ να σκεφτώ κανένα σημείο του σώματος της γυναίκας που δεν θα αισθανθεί ευχαρίστηση – μέχρι σημείου μάλιστα να φτάσει στο χείλος του οργασμού. Αφιερώστε αρκετό χρόνο, έχετε πολλά πράγματα να κάνετε σε αρκετά μέρη του σώματός της -είναι ατέλειωτα, σας Βεβαιώνω. Παρατηρείστε με προσοχή όσα την ευχαριστούν και θα γίνετε ένας αξιοζήλευτος εραστής.

Διαλύστε τα στερεότυπα των σεξουαλικών συνηθειών. Κάθε φορά που κάνετε έρωτα και τον κάνετε στο ίδιο μέρος, την ίδια ώρα και πιθανώς με τον ίδιο τρόπο, μπορεί να σας δημιουργείται ένα από αυτά τα στερεότυπα που προκαλούν -ασυνείδητα- αρνητικές αντιδράσεις. Το σπιτικό, που το δια­τηρεί η γυναίκα σε απόλυτη τάξη, μπορεί να μεταβληθεί σε αβάσταχτο φορτίο. Μπορεί να το έχει διακοσμήσει με τον τρό­πο ακριβώς που ήθελε, μπορεί να της δίνει απόλυτη ικανο­ποίηση κατά πολλούς τρόπους. Αλλά οι τέσσερις αυτοί τοίχοι μπορούν να μεταβληθούν σε τόπο αφόρητης πλήξης. Είναι απαραίτητη η αλλαγή. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ορι­σμένες κοπέλες, που είναι αδιάφορες στην κρεβατοκάμαρα του σπιτιού τους, μεταβάλλονται σε παθιασμένες τίγρεις όταν βρε­θούν μακριά από αυτό με τους άντρες τους.

Αν εκείνη παρουσιάζει κάποιο μακροχρόνιο πρόβλημα έλλειψης σεξουαλικής αντίδρασης και θέλει να προσπαθήσει να κάνει κάτι για τη διόρθωσή του, υπάρχουν δύο πράγματα, που μπορείτε να κάνετε για να τη βοηθήσετε: Πρώτον, μην εί­στε υπερβολικά αυστηρός ή απαιτητικός απέναντι της. Δεν το ζήτησε εκείνη να είναι ψυχρή, και αυτό δεν της αρέσει καθό­λου, να είστε σίγουρος. Αν της φερθείτε σαν να είναι ένα πα­ράδοξο πλάσμα ή μια μισή γυναίκα, ή σαν να διάλεξε εκείνη τον τρόπο αυτό για να σας τιμωρήσει ή να σας απορρίψει, διαπράττετε μια χονδροειδή αδικία απέναντι της. Τότε, το μό­νο που θα κάνετε είναι να χειροτερέψετε τα πράγματα. Εκείνη χρειάζεται την κατανόηση και την αγάπη σας και όχι το θυμό σας, όπως ένα μικρό παιδί που φέρεται σαν να του πήρε η μαμά του το παγωτό του.

Πηγή: boro