Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024
Φωτογραφίες από τον πρώτο φορητό υπολογιστή με κυρτή οθόνη

Φωτογραφίες από τον πρώτο φορητό υπολογιστή με κυρτή οθόνη

Το Predator 21 X προσφέρει απίστευτη εμπειρία gaming

Το πανίσχυρο gaming laptop Predator 21 X παρουσίασε η Acer στην IFA Berlin 2016, το οποίο εκτός των άλλων είναι και το πρώτο στον κόσμο με κυρτή οθόνη.

laptop2

Η εταιρεία έχει ενσωματώσει την τεχνολογία Tobii με το σχετικό hardware (αισθητήρες και λογισμικό) για eye-tracking που ανεβάζει την εμπειρία gaming σε άλλο επίπεδο, αναφέρει το businessinsider.com.

laptop3

Ο φωτισμός από σκούρο χρώμα σε τμήματα της οθόνης, στα οποία δεν κοιτάζετε βοηθάει ώστε να επικεντρώνεστε περισσότερο σε στην οθόνη.

laptop4

Το Acer Predator 21 X διαθέτει οθόνη 21” ανάλυσης 2560 x 1080 με υποστήριξη τεχνολογίας Nvidia G-Sync ειδικά για gaming, επεξεργαστή Intel Core Kaby Lake 7ης γενιάς, διπλή κάρτα γραφικών Nvidia GeForce GTX 1080, σύστημα ήχου SoundPound 4.2+ (4 ηχεία και 2 subwoofer), 5 ανεμιστήρες για ψύξη (οι 3 είναι μεταλλικοί AeroBlade) και μηχανικό πληκτρολόγιο με επαναπρογραμματιζόμενα πλήκτρα Cherry MX και numpad που μετατρέπεται σε trackpad.

laptop5

Όποιος το αγοράσει έχει στη διάθεσή του έως και 4 slots για RAM (έως 64GB), eye tracking tech, μηχανικό πληκτρολόγιο, και 4.2 surround sound.

laptop6

laptop7