Σάββατο , 27 Απρίλιος 2024

O Φάνης Λαμπρόπουλος είπε την πιο σοφή ατάκα για το σεξ

Δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις για τον Φάνη Λαμπρόπουλο, τον ξέρουμε άλλωστε από τα αμέτρητα κωμικά του βίντεο και τον ετοιμόλογο χαρακτήρα του, ενώ κάθε πρωί μας ξυπνάει με τις ατάκες του στην εκπομπή Τα Κουνάβια στον 89.2 FM πλάι στην Ελένη Βουλγαράκη και τον Δημήτρη Μπουμπουλίνη.

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Fanis Labropoulos (@fanis_labropoulos)

Μέσα στην κωμική του διάθεση, ωστόσο, ο Φάνης του ελληνικού ίντερνετ αραδιάζει πολλές αλήθειες δημιουργώντας αξιόλογους προβληματισμούς στις σκέψεις των ακροατών. Και το πρωί είπε μια μεγάλη ατάκα-αλήθεια την ώρα που η Ελένη Βουλγαράκη ετοιμαζόταν να μιλήσει στο κομμάτι «Κουναβώματα» το οποίο αντιστοιχεί στις συμβουλές της εκπομπής γύρω από σεξ.

«Αυτό που με προβληματίζει τόσο πολύ με το σύγχρονο σεξ είναι ότι δεν αποτελεί guilty pleasure» αποφάνθηκε αρχικά ο Φάνης Λαμπρόπουλος προκαλώντας μια έκπληξη στους συμπαρουσιαστές του.

Το dirty talking κάνει πάντα το σεξ πολύ καλύτερο

«Νομίζω ότι πρέπει να απαγορευτεί για λίγο. Να νιώσουμε ότι είναι απαγορευμένο σε συχνότητα, αλλά και να σταματήσουμε να το συζητάμε τόσο ανοιχτά. Αισθάνομαι ότι πλέον δεν έχει αυτή την μοναδικότητα η οποία το χαρακτήριζε κάποτε» ολοκλήρωσε ο παρουσιαστής για να τον προκαλέσει η σύντροφος του Φώτη Ιωαννίδη λέγοντάς του:

«Τα λες εσύ αυτά που λες ότι κάνεις σεξ μία φορά το τρίμηνο;» για να σπάσει λίγο η κουβέντα, και εννοείται ότι εκείνη τη στιγμή «ξύπνησε» η όρεξή του για χαβαλέ.

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Fanis Labropoulos (@fanis_labropoulos)

«Για μένα άμα βάλουμε κανονισμό ότι απαγορεύεται το σεξ, όλοι θα κάνουν περισσότερο και θα το ευχαριστιούνται και παραπάνω. Όταν εμένα μου έλεγαν οι δάσκαλοι στο σχολείο ότι δεν έχουν πρόβλημα να κάνεις φασαρία, καθόμουν ήσυχος και βαριόμουν. Όταν άκουγα όμως το “παιδιά ησυχία” έκανα σαν παλαβός. Άμα νιώσει ο κόσμος λίγη ενοχή, ότι είναι δικό του και μόνο δικό του, χωρίς να το μοιράζεται με άλλους έτσι άνετα, τότε είναι δεδομένο ότι θα αλλάξουν όλα. Και θα γίνει πολύ καλύτερο» ολοκλήρωσε ο Φάνης.

10 Απαράδεκτες Ατάκες που έχουμε ακούσει στο φλερτ

Μετά από αυτό συμφώνησε μαζί του και η Ελένη, αλλά και εμείς το ίδιο. Δεν ξέρουμε αν είναι λύση να μειωθεί το σεξ σε συχνότητα, ωστόσο, είναι μεγάλη αλήθεια ότι αν κάτι δεν το έχεις σε αφθονία τότε το εκτιμάς καλύτερα. Και αυτό δεν σημαίνει μόνο όταν το κάνεις στην πράξη, αλλά και να το συζητάς.

Άλλωστε όταν κάτι είναι απαγορευμένο -σε οποιαδήποτε μορφή- τότε έχει άλλη αίγλη. Τουλάχιστον τότε εκτιμάται παραπάνω.  

 




Πηγή