Σάββατο , 27 Απρίλιος 2024

Μαξίμοβιτς: «Να κατακτήσω το πρωτάθλημα και να παίξω στο Champions League με τον Παναθηναϊκό»

Ο Νεμάνια Μαξίμοβιτς έδωσε την πρώτη του συνέντευξη στο PAO TV και μίλησε για τους λόγους που επέλεξε τον Παναθηναϊκό, αλλά και τους στόχους για την τριετία που θα βρίσκεται στην ομάδα.

Η απόκτηση του Νεμάνια Μαξίμοβιτς ανακοινώθηκε σήμερα από τον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για το αν είχε άλλες προτάσεις πέραν του Παναθηναϊκού:

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Ναι, βέβαια, είχα άλλες επιλογές. Αλλά θεώρησα πως για μένα, την οικογένειά μου, την καριέρα μου και την ζωή μου είναι η καλύτερη επιλογή συλλόγου (ο Παναθηναϊκός), είναι η καλύτερη πόλη και η καλύτερη χώρα για να ζεις. Τώρα είναι η στιγμή που θέλω να κερδίσω τίτλους, να αγωνιστώ σε ευρωπαϊκά κύπελλα και πιστεύω ότι αυτός ο σύλλογος είναι τέλειος για μένα».

Για το αν μίλησε με άλλους ποδοσφαιριστές για να συλλέξει πληροφορίες για την ομάδα:

«Ναι, φυσικά, μίλησα με αρκετούς που αγωνίζονται ή αγωνίστηκαν στον σύλλογο και μου είπαν τα καλύτερα. Μίλησα με τον Φίλιο Τζούρισιτς και τον Φίλιπ Μλαντένοβιτς και μετά απ’ αυτή τη συζήτηση ήταν ξεκάθαρο στο μυαλό μου ότι θέλω να αγωνιστώ εδώ και να βοηθήσω την ομάδα να κερδίσει τίτλους και να παίξει στην Ευρώπη».

Για το τι γνωρίζει για τον Παναθηναϊκό:

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Ξέρω αρκετά γιατί οι Σέρβοι είναι σαν αδερφός λαός με τους Έλληνες. Έχω παρακολουθήσει πολλά αρκετά παιχνίδια. Ξέρω ότι η ομάδα έχει χρόνια χωρίς να έχει κερδίσει το πρωτάθλημα. Είναι σημαντικό για όλες τις ομάδες και ασφαλώς τις κορυφαίες της Ευρώπης, όπως ο Παναθηναϊκός, να κερδίζουν τίτλους. Ελπίζω να το καταφέρουμε και βέβαια πιστεύω πως ο Παναθηναϊκός μπορεί να κερδίσει και στην τρέχουσα σεζόν το πρωτάθλημα. Για εμένα το πιο σημαντικό σ’ αυτήν την τριετία που θα βρίσκομαι εδώ είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος και η συμμετοχή στο Champions League με αυτόν τον φανταστικό σύλλογο και αυτόν τον φανταστικό κόσμο».

Για το πως θα περιέγραφε τον εαυτό του αγωνιστικά:

«Το πιο σημαντικό στοιχείο για μένα είναι ότι πάντα προσπαθώ να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό, να δίνω το 200% σε κάθε παιχνίδι. Κάποιες φορές παίζω καλά, άλλες παίζω άσχημα, αλλά πάντα δίνω το καλύτερο που μπορώ. Προσπαθώ να βοηθώ τους συμπαίκτες μου να γίνονται καλύτεροι».

Για το σημείο-κλειδί στις συζητήσεις με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού:

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Όπως είπα και πριν είναι σημαντικό ότι πρόκειται για μία μεγάλη ομάδα, που έχει χρόνια να κατακτήσει το πρωτάθλημα και υπάρχει ένα καλό πλάνο. Ο αθλητικός διευθυντής και γενικά ο σύλλογος κάνουν τα πάντα και προετοιμάζουν τα πάντα για να κατακτηθούν οι τίτλοι. Για μένα είναι πολύ σημαντικό ότι μου παρουσίασαν όχι μόνο το πλάνο της επόμενης σεζόν, αλλά το σχέδιο των επόμενων τριών ετών, κάτι εξαιρετικά σπουδαίο για κάθε ποδοσφαιριστή».

Το μήνυμά του για τον κόσμο του Παναθηναϊκού:

«Θα δίνω καθημερινά σε κάθε προπόνηση τον καλύτερό μου εαυτό και ελπίζω να κατακτήσουμε τίτλους μαζί, να παίξουμε στην Ευρώπη και να περάσουμε τρία φανταστικά χρόνια».


Πηγή