Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024
Ο άντρας της νέας σεζόν (και κάθε επόμενης σεζόν)

Ο άντρας της νέας σεζόν (και κάθε επόμενης σεζόν)

Αυτά τα αγόρια θέλουμε! Μπορείς να γίνεις ένα από αυτά;

Πόσο καιρό μπορεί να έχει σουξέ (να στο πούμε όσο πιο λαϊκά γίνεται) το κακό παιδί, ο αυτοαποκαλούμενος player,  που μονίμως δίνει υποσχέσεις και δεν κρατάει καμία, γνωρίζοντας από την αρχή πως δε θα είναι σε καμία γυναίκα συνεπής;

Οι μέρες αυτού του μοντέλου άντρα, που γνώρισε ημέρες δόξας τα προηγούμενα χρόνια γιατί οι κοινωνικές συνθήκες έκαναν τον άντρα πιο «πεταλούδα» από ποτέ, φτάνουν στο τέλους τους… Η αυτοκρατορία του «δε δίνω λογαριασμό δεν παίρνω λογαριασμό» καταρρέει…

Οι γυναίκες καταλάβαμε πως αυτό το είδος άντρα είναι τόσο αναξιόπιστο που δεν σου τηλεφωνούμε πια ούτε για μεταμεσονύκτια επίσκεψη (και πόσο καλός νομίζεις πως είσαι στο κρεβάτι;).

Οι γυναίκες συνειδητοποιήσαμε πως αυτοί οι άντρες δεν αξίζουν ούτε ένα one nightstand. Η πληθώρα των επιλογών που είχες για τις σεξουαλικές σου παρτενέρ σε ώθησε να μην μπορείς να σεβαστείς αυτά που σου δίνουμε.

Για αυτό, αγαπητέ αναγνώστη, αν ανήκεις σε αυτή την κατηγορία θέλουμε να σε προειδοποιήσουμε πως πρέπει να αναθεωρήσεις το μοτίβο των σχέσεων σου ενόψει νέας σεζόν.  Ο νέος περιζήτητος άντρας δεν είναι αυτός που θέλουν όλες οι γυναίκες και εκείνος προσπαθεί να τις ικανοποιήσει ΟΛΕΣ. Είναι εκείνος που θέλουν όλες οι γυναίκες και εκείνος κάνει ευτυχισμένη μόνο ΜΙΑ.

Είναι ο άντρας που φροντίζει τη σύντροφό του,  εκείνος που θέλει να την προστατεύσει, που γίνεται ο αδελφός της, ο φίλος της, ο μπαμπάς της, ο εραστής της, που εκτιμά την αγάπη που παίρνει και την επιστρέφει. Ο ΑΝΤΡΑΣ που δε ξυπνά τη γυναικεία αγάπη για να την εγκαταλείψει λίγες μέρες μετά.

Να σε ενημερώσουμε πως ο player μας προκαλεί την ίδια απέχθεια με τον άπιστο, τον ψεύτη και τον δήθεν. Ο νεοέλληνας που φλερτάρει, κατακτά και φεύγει είναι το ξεπερασμένο μοντέλο του άντρα. Θες να ανήκεις σε αυτό;

Τα καλά παιδιά είναι η νέα τάση… και θα παραμείνουν στη μόδα όσο το μπλε, κασμιρένιο μπλέιζερ της αντρικής γκαρνταρόμπας… Για πάντα δηλαδή.

Αν θες αυτός ο χειμώνας να είναι διαφορετικός, βρες το αντικείμενο του πόθου σου, κυνήγησέ το και ζήσε μαζί του στιγμές ευτυχίας. Η αγάπη θέλει δύο. Μόνο δύο. Μην το ξεχάσεις…

Καλή σεζόν να έχουμε (και θα έχουμε με το καθημερινό μας ραντεβού από αυτή εδώ τη στήλη στην οποία θα αναλύουμε διεξοδικά τις σχέσεις σου με τις γυναίκες)!