Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024
Όταν οι άντρες μιλούν: Αυτά είναι τα 5 top πράγματα που τους ξενερώνουν στο sex

Όταν οι άντρες μιλούν: Αυτά είναι τα 5 top πράγματα που τους ξενερώνουν στο sex

Σίγουρα το sex είναι αυθόρμητο, ή τουλάχιστον έτσι θα πρέπει να είναι, αλλά υπάρχουν και κάποια πράγματα που καλώς ή κακώς απαγορεύεται να τα κάνουμε! Θα μας πείτε τώρα, ότι στον πόλεμο, μακριά από μας, και τον έρωτα όλα επιτρέπονται και ότι γενικότερα το sex είναι μία πράξη που δεν θα πρέπει να διέπεται από ταμπού και περιορισμούς. Συμφωνούμε απόλυτα, καθώς αν δεν πειραματιστείς στο sex, εφόσον φυσικά το θέλεις, πού στο καλό θα πειραματιστείς; Είναι όμως και κάποια πραγματάκια, τα οποία δεν είναι μέσα στο πλαίσιο του πειραματισμού και του ψαξίματος, αλλά το μόνο που καταφέρνουν, είναι να σπάνε νεύρα και να κάνουν τον παρτενέρ να ξενερώνει μέχρι θανάτου. Ρωτήσαμε λοιπόν τα λατρεμένα αγόρια, γιατί εμείς εδώ ομιλούμε με αποδείξεις, τι δεν πρέπει να κάνει, κατά τη γνώμη τους μία γυναίκα κατά τη διάρκεια του sex, και ιδού οι δημοφιλέστερες απαντήσεις…

1. Να μην ντύνεται αμέσως μετά το sex: Σας κάνει εντύπωση που το συγκεκριμένο είναι τόσο ψηλά; Κι όμως βρε κορίτσια, πώς είναι δυνατόν έπειτα από καυτό sex το πρώτο πράγμα που έχετε στο μυαλό σας να κάνετε, είναι να ντυθείτε; Αφενός αυτό μαρτυρά ανασφάλεια και αφετέρου κρατάει τον άλλο σε απόσταση. Καθίστε λιγάκι χωρίς εσώρουχα και πάρτε τον μια αγκαλιά. Ότι ήταν να δει το είδε οπότε δεν υπάρχει κάτι ούτε όμορφο ούτε άσχημο που θα του κάνει εντύπωση. Αφήστε δε που φέρνετε κι εκείνον σε δύσκολη θέση, γιατί η συντριπτική πλειοψηφία των αντρών θέλει να χαλαρώνει χωρίς… σώβρακο μετά το sex! Μη γίνεστε κι εσείς καταπιεστική τελοσπάντων.

2. Φιλί μετά το στοματικό: Νομίζατε ότι εμείς είμαστε οι υποχόνδριες και λάτρεις της καθαριότητας; Κι όμως, υπάρχει τεράστια μερίδα αντρών που δεν μπορεί καν να φανταστεί ότι η παρτενέρ τους καπάκι μετά το στοματικό θα τους φιλήσει στο στόμα! Η αλήθεια είναι βέβαια, ότι δεν δίνουν και τη λύση για το συγκεκριμένο θέμα. Δηλαδή θα πρέπει να τρέχουμε στην τουαλέτα και να ξεπλένουμε το στόμα μας με… ροδόνερο, ή αν το sex από κει και μετά κρατήσει για καμιά ώρα, δεν θα πέσει ούτε ένα πεταχτό φιλάκι; Μπορεί λοιπόν οι άντρες που το σιχαίνονται αυτό να είναι πολλοί, αλλά ας σκεφτούν ότι απλά σιχαίνονται τον ίδιο τους εαυτό, και ότι καμία γυναίκα δεν έφερε ποτέ αντίρρηση για το αντίστοιχο. Αυτά τα αγόρια είναι υποχόνδρια μόνο όποτε τους συμφέρει…

3. Να μην είναι καθαρή: Κοιτάξτε να δείτε κορίτσια, μπορεί ακριβώς από πάνω να κατηγορήσαμε λίγο τα αγόρια, αλλά σε αυτό είμαστε κάθετοι. Όταν ξέρεις ότι θα κάνεις sex οφείλεις, όχι να είσαι στην τρίχα, γιατί άνθρωποι είμαστε, αλλά να είσαι τουλάχιστον καθαρή και κυρίως εκεί κάτω είναι απαραίτητο. Δεν λέμε φυσικά πάνω στο πάθος της στιγμής να ρίξετε ένα… γρήγορο στο αμάξι ή και κάπου αλλού, αλλά όταν το σκηνικό περιλαμβάνει κρεβάτι και γενικότερα πολύ συγκεκριμένη ατμόσφαιρα, και άρα και όλα τα… προκαταρκτικά, κάτι που φυσικά σημαίνει ότι γνωρίζατε εξ’ αρχής ότι σήμερα έχει… sex, είναι απαράδεκτο να μην είστε πεντακάθαρη.

4. Να αποφεύγει το προφυλακτικό: Εδώ τα πράγματα είναι πολύ συγκεκριμένα και περίεργα. Μπορεί εσείς να μη θέλετε προφυλακτικό, και δεν εννοούμε με το σύντροφό σας που είστε 5 χρόνια μαζί, αν και καλό θα ήταν γιατί ακόμα κι αν εσείς είστε κυρία δεν μπορείτε να εγγυηθείτε για εκείνον, αλλά αν γενικότερα έχετε πιο εφήμερες σχέσεις, το να αποφεύγετε το προφυλακτικό, εκτός του ότι θέτει τη ζωή σας σε κίνδυνο, κάνει και κάκιστη εντύπωση. Μπορεί λοιπόν εσείς να το αποφεύγετε γιατί χωρίς αυτό ευχαριστιέστε το sex περισσότερο ίσως, αλλά ο άντρας σκέφτεται ένα και μόνο πράγμα: Η γυναίκα αυτή θέλει παιδιά!

5. Να… ξεφύγουν αέρια: Κι εδώ τα πράγματα είναι κάπως σχετικά, γιατί καλώς ή κακώς το συγκεκριμένο δεν είναι στη διακριτική ευχέρεια του καθενός. Όπως καταλαβαίνετε λοιπόν, το εν λόγω φαινόμενο, ας το πούμε έτσι, είναι πολύ πιο συχνό στη γυναίκα, παρά στον άντρα για τον απλούστατο λόγο ότι ο άντρας βάζει και η γυναίκα δέχεται! Άδικο; Προφανώς και είναι, αλλά εμείς στην προκειμένη δεν εξετάζουμε το λάθος και το σωστό, αλλά αυτά που ξενερώνουν έναν άντρα κατά τη διάρκεια του sex.

 

 

 

 

 

Πηγή: queen.gr