Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024
Ουπς! Οι 7 πιο αμήχανες στιγμές που μπορεί να σου τύχουν την ώρα του σεξ

Ουπς! Οι 7 πιο αμήχανες στιγμές που μπορεί να σου τύχουν την ώρα του σεξ

Ακόμα και το ωραιότερο σεξ έχει τις ατέλειές του!

Μερικές φορές το σεξ είναι καυτό, υπέροχο, τέλειο, χορογραφημένο… άλλα φορές ακριβώς το αντίθετο! Και μερικές από τις πιο αμήχανες στιγμές μπορούν να συμβούν και σε σένα! Μην ντραπείς… έχει συμβεί σε όλες μας κάποιο ή όλα από τα παρακάτω!
Συνειδητοποιείς πως δεν έχεις ξυριστεί
Δεν είχες μεγάλες προσδοκίες για τη βραδιά, αλλά η βραδιά είχε μεγάλα σχέδια για σένα. Δεν μπόρεσες να του αντισταθείς, αλλά όταν βγήκαν τα ρούχα κατάλαβες πως οι τρίχες στα πόδια σου είναι πιο κοφτερές και από το ξυραφάκι του! Ουπς!

Φοράει μποξεράκι με σχέδια
Ήρθε η σειρά του να πιαστεί απροετοίμαστος. Ούτε εκείνος είχε πολλά σχέδια για τη βραδιά και έτσι δεν έβαλε το εσώρουχο που διαφημίζει ο Beckham, αλλά εκείνο που δείχνει τον Tweety! Η καλύτερη λύση είναι να του το βγάλεις άμεσα!

Έχετε κοινό!
Ο παρτενέρ σου έχει σκυλί. Η κρεβατοκάμαρα του παρτενέρ σου είναι και το δωμάτιο του σκύλου του! Ο Αζόρ λοιπόν έρχεται, σας κοιτά να συνουσιάζεστε, φεύγει και μετά ξανάρχεται! Ο παρτενέρ σου δε δίνει σημασία, εσύ όμως αποσυντονίζεσαι κάθε φορά που τον βλέπεις στην πόρτα και αναρωτιέσαι πόσα να έχει δει στη ζωή του το σκυλάκι!

Έπαθες κράμπα!
Τη στιγμή που όλα φαίνονται να οδηγούν προς την κορύφωση παθαίνεις κράμπα στη γάμπα! Τι είναι καλύτερο να σταματήσεις αυτό που κάνετε για να τεντωθείς ή να κάνεις σιωπηλά τις γνωστές γκριμάτσες πόνου με την πιθανότητα να σε δει; Απάντηση: Καλύτερα να μη σου τύχει!

Ξεκίνησε το dirty talking και εσύ δεν έχεις άλλες ατάκες!
Η απάντηση στο “τι θες να σου κάνω;”…. είναι “χμμμ, δώσε μου λίγη βοήθεια”! Αυτό ήταν… ξέμεινες από ατάκες

Το “απαλά” δεν είναι στο λεξιλόγιό του!
Άγαρμπος, απότομος, πιο γρήγορος από τη σκιά του! Ο μοναδικός εραστής που προκαλεί τόση αμηχανία και τόσες κακές αναμνήσεις. Προσπέρασε.

Ο συγκάτοικος του μόλις μπήκε στο σπίτι.
Μάλλον όχι στο σπίτι, στο δωμάτιο του που σημαίνει πως όση ώρα εσύ ανακάλυπτες τη σολ δίεση εκείνος άκουγε τα πάντα! Το επόμενο πρωί παρακαλάς μην τον πετύχεις στο σαλόνι (που ποτέ δε συμβαίνει)!

 

 

 

 

Πηγή: queen.gr