Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024
Οι πιο συχνές δικαιολογίες των γυναικών για να αποφύγουν το σεξ

Οι πιο συχνές δικαιολογίες των γυναικών για να αποφύγουν το σεξ

Τι λένε οι ειδικοί;

Δεν υπάρχει πολύς χρόνος, διάθεση ή απλά δε θέλει να… ξεβολευτεί; Τι μπορεί να λέει μια γυναίκα να αποφύγει το σεξ; Μια ειδικός μιλάει στην Daily Mail και αποκαλύπτει ποιες είναι οι πιο συχνές δικαιολογίες που χρησιμοποιεί μια γυναίκα για να «γλιτώσει» το σεξ με τον σύντροφό της.

1. Έχω πονοκέφαλο/Αισθάνομαι άρρωστη

Κανείς, πιθανόν, δεν σκέφτεται το σεξ όταν έχει δυνατό πονοκέφαλο ή δεν αισθάνεται καλά. Παρ’ όλο που οι ειδικοί λένε ότι ο οργασμός χαλαρώνει τους μυς, οι περισσότερες γυναίκες προτιμούν να πάρουν ένα χάπι και να ξαπλώσουν. Αν όμως αυτός ο πονοκέφαλος είναι μια δικαιολογία που χρησιμοποιείται πολύ συχνά τότε μάλλον κάτι άλλο συμβαίνει.

2. Είμαι πάρα πολύ απασχολημένη

Το 75% των ζευγαριών αναφέρουν ότι η έλλειψη χρόνου είναι το πρόβλημα στη σεξουαλική τους ζωή. Κι όμως οι περισσότεροι και οι περισσότερες ξοδεύουν πολλές ώρες την εβδομάδα σε τηλεόραση και κοινωνικά δίκτυα. Πολλές φορές λοιπόν η έλλειψη χρόνου σε μια γυναίκα είναι απλώς μια δικαιολογία.

3. Είμαι πολύ κουρασμένη

Όταν έχει δύο ή τρία παιδιά, δουλεύει όλη μέρα και έχει ένα σωρό υποχρεώσεις τότε σαφώς το σεξ ίσως είναι ένα από τα τελευταία πράγματα που μπορεί να σκεφτεί μια γυναίκα. Σε άλλη περίπτωση όταν δεν υπάρχει ενέργεια για επαφή με το σύντροφο ενώ δεν υπάρχει πραγματική κούραση και προτιμά να περνά τον ελεύθερο χρόνο με τις φίλες της μάλλον μπαίνουν υποψίες ότι πρόκειται για δικαιολογία.

4. Δεν αισθάνομαι καλά με το σώμα μου

Αυτή η δικαιολογία μπορεί να κρύβει ενίοτε και μια αλήθεια καθώς πολλές γυναίκες κάποια στιγμή νιώθουν άβολα με το σώμα τους γυμνό ιδιαίτερα αν έχουν πάρει κάποια κιλά. Μπορεί δηλαδή να είναι μια ειλικρινής απάντηση μιας γυναίκας σε έναν άνδρα εκτός αν το σώμα της ήταν ανέκαθεν έτσι οπότε μάλλον κάτι άλλο συμβαίνει…