Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024
Πρωινό sex: 5 λόγοι που το κάνουν, απλά, το καλύτερο!

Πρωινό sex: 5 λόγοι που το κάνουν, απλά, το καλύτερο!

Το sex είναι υπέροχο οποιαδήποτε ώρα της ημέρας, είτε είναι βράδυ, είτε απόγευμα, είτε πρωί! Υπάρχουν βέβαια και κάποιοι που υποστηρίζουν, και είναι αρκετοί αυτοί, ότι το πρωινό sex είναι κομματάκι πιο ωραίο από τα υπόλοιπα, και μάλιστα έχουν και… επιχειρήματα! Εφόσον λοιπόν η συντριπτική πλειοψηφία το υποστηρίζει, ποιοι είμαστε εμείς που θα το αμφισβητήσουμε; Παρακάτω σας έχουμε κάποιους λόγους για τους οποίους το πρωινό sex είναι απλά το καλύτερο!

1. Είναι ήδη… ερεθισμένος: Ποιος έχει όρεξη για προκαταρκτικά πρωί πρωί; Σίγουρα όχι εσείς! Οι άντρες κατά τις πρωινές ώρες είναι, στη συντριπτική τους πλειοψηφία… αγέρωχοι! Υπάρχει και συγκεκριμένη λέξη γι’ αυτό αλλά προτιμάμε να μην την αναφέρουμε… Αν λοιπόν αγνοήσετε μία μικρή δυσκαμψία και την ελαχίστως δυσάρεστη αναπνοή, μπορείτε απλά να αποφύγετε τα φιλιά, όλα τα υπόλοιπα φαντάζουν… ιδανικά!

2. Μπορείτε να συνεχίσετε το… όνειρο: Κοιμάστε και ονειρεύεστε ένα υπέροχο και άκρως σέξι σκηνικό και κάπου στο βάθος αχνοφαίνεται ο άντρας της ζωής σας να πλησιάζει ξαναμμένος και με βλέμμα όλο υποσχέσεις! Και τσουπ πάνω στο καλύτερο, χτυπάει το ξυπνητήρι. Αν λοιπόν ο καλός σας ροχαλίζει δίπλα σας, δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος να αφήσετε το όνειρό σας ανολοκλήρωτο! Γι’ αυτό λοιπόν, πιάστε δουλίτσα.

3. Τέλεια γυμναστική: Εκτός φυσικά από τους επαγγελματίες αθλητές, ποιος άλλος άνθρωπος στον πλανήτη γη συμπαθεί την πρωινή γυμναστική; Μάλλον κανένας. Εν αντιθέσει, το sex έρχεται στην πρώτη γραμμή των προτιμήσεων και μάλιστα τις περισσότερες φορές μπορεί να αποτελέσει άριστη γυμανστική. Αντί λοιπόν από τα πατροπαράδοτα, αφιερώστε ένα τεταρτάκι σε κάποιες ιδιαίτερες στάσεις με τον καλό σας και να είστε σίγουρες ότι στη συνέχεια απλά θα πετάτε! Μην ξεχάσετε φυσικά, πριν κάνετε το οτιδήποτε να κάνετε ένα σύντομο ζέσταμα για να αποφύγετε τις κράμπες!

4. Θετικές σκέψεις: Έχετε έναν φοβερό καυγά με το αφεντικό σας. Οι πελάτες σας έχουν κάνει έξαλλη και έχουν παράλογες απαιτήσεις. Το meeting πάει από το κακό στο χειρότερο και επιπλέον μόλις σας έχωσαν με παραπάνω δουλειές. Κι όμως, τίποτα από όλα αυτά δεν σας ενδιαφέρει γιατί πολύ απλά σας φαίνονται αδιάφορα μπροστά στα παιχνιδάκια που ζήσατε λίγες ώρες πριν. Είναι αυτό που λέμε, εδώ ο κόσμος καίγεται…

5. Τέλος οι κρέμες: Δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος να ξοδεύετε τα χρήματά σας σε κρέμες προσώπου. Αν θέλετε λάμψη με το που ξυπνήσετε και το μαγουλάκι να είναι λείο και ροδαλό, τότε προτιμήστε το sex με τον καλό σας από τα να παστωθείτε με ένα σωρό κρέμες. Και ανέξοδο και, σίγουρα πιο απολαυστικό!

 

 

 

 

 

Πηγή: queen.gr