Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024
Προσοχή: Αυτές είναι οι φράσεις που καμία γυναίκα δε θέλει να ακούσει

Προσοχή: Αυτές είναι οι φράσεις που καμία γυναίκα δε θέλει να ακούσει

Ας ξεκινήσουμε με μία κοινή παραδοχή: Οι άντρες δε θα καταλάβουν ποτέ τις γυναίκες και τούμπαλιν.

Οπότε είναι μάταιος κόπος να αντιληφθείς τους λόγους για τους οποίους μία γυναίκα φέρεται παράξενα, ή γιατί είναι κακόκεφη. Και ξέρεις γιατί; Γιατί στο αντρικό σου μυαλό το να είμαστε έξαλλες επειδή 5 λεπτά πριν βγούμε για ποτό το μανικιούρ στο μικρό δαχτυλάκι χάλασε, σίγουρα δεν είναι δικαιολογία. Για εμάς όμως είναι! Κάπως έτσι πηγαίνει και με τις ατάκες που κατά καιρούς μας πετάς. Μπορεί εσύ να το λες για πλάκα, αλλά να ξέρεις, ότι αφήνεις πίσω σου τουλάχιστον συντρίμμια! Δεν είναι τυχαίο που λένε, ότι η γλώσσα κόκαλα δεν έχει και κόκαλα τσακίζει; Για το λόγο αυτό λοιπόν, σου έχουμε μια λίστα με ατάκες που δεν πρέπει να πεις ποτέ σε γυναίκα, γιατί αλλιώς θα υποστείς τις ολέθριες συνέπειες.

1. Μήπως να κόψεις λίγο το φαί; What; Να ξέρεις ότι αν αυτό το ξεστομίσεις μπροστά σε κόσμο, έχεις κάποιες ώρες ζωής μπροστά σου, γιατί φονιάδες με κοινό δε γινόμαστε! Να ξέρεις πάντως, ότι θα σε περιποιηθούμε δεόντως αργότερα. Αχ και να ‘ξερες αγαπητέ μου, τι κόπο και θυσίες κάνουμε, και πόσες τύψεις νιώθουμε όταν τρώμε 2-3-4 σουβλάκια παραπάνω! Αν λοιπόν μας δεις να παχαίνουμε, να ξέρεις ότι το έχουμε ήδη καταλάβει, αλλά δεν έχουμε δυνάμεις να αντιδράσουμε. Γενικότερα έχουμε παραδοθεί στην τρέλα του λίπους και της ζάχαρης. Αν όμως δεις τα οπίσθιά μας να λαμβάνουν διαστάσεις ντουλάπας, τότε μπορείς να μας πεις με ωραίο τρόπο να συμμορφωθούμε. Για παράδειγμα μπορείς να πεις: Το γυμναστήριο εδώ κοντά έχει το TRX 4 ευρώ την ώρα ή Μωρέ το έχουμε παρακάνει με το junk food και νιώθω κάπως το στομάχι μου. Να αλλάζαμε λίγο διατροφή; Αυτός είναι ο σωστός τρόπος. Και ποτέ μπροστά σε τρίτους. Λίγο τακτ δεν έβλαψε ποτέ κανέναν.

2. Σπυρί είναι αυτό; Ναι ρε, σπυρί είναι! Και τι να κάνουμε τώρα; Νομίζεις ότι δεν το έχουμε δει ή ότι μέσα μας δεν κλαίμε βουβά που έχουμε βγάλει τη Γκιώνα πάνω στην μούρη μας; Ή νομίζεις ότι οι 2 ώρες που μας πήρε να ετοιμαστούμε, δε χωρίστηκαν σε μισή ώρα λοιπής φροντίδας και μιάμιση ώρα στην κάλυψη του σπυρακίου; Το να μας το υπενθυμίσεις επειδή εσύ το παρατήρησες, είναι σκληρό, άνανδρο και κακό. Το είδες; Κάνε την πάπια και συνέχισε. Αλλιώς θα βιώσεις το meltdown μας και καθόλου δεν το θέλεις.

3. Η φίλη σου είναι ωραία κοπέλα: Αναρωτιόμαστε πραγματικά, αν θα μπορέσεις ποτέ να ολοκληρώσεις τη φράση σου, ή θα σου χώσουμε την μπουνιά γύρω στο «είναι»! Είτε είσαι γκόμενός μας, είτε απλά φλερτάρουμε, είτε απλά σε γουστάρουμε, είτε έχει γίνει κάτι παλιότερα που δε συνεχίστηκε, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να βρίσκεις οτιδήποτε ωραίο πάνω στη φίλη μας. Την ομορφιά της τη βλέπουμε εμείς και την εκθειάζουμε κιόλας. Εσύ θα πρέπει απλά να τη βλέπεις σαν την αδερφούλα σου, ακόμα κι αν είναι σαν την Kate Upton. Μας είναι παντελώς αδιάφορο.

4. Είσαι πολύ cool: Helloooooooo… Η μοναδική γυναίκα στον πλανήτη που θα της έλεγε άντρας ότι είναι cool και θα γούσταρε, είναι η Jennifer Lawrence, αλλά αυτή αγάπη μου δεν έχει ανάγκη. Τι cool αγοράκι μου χρυσό; Σε κοπέλα μιλάς. Δεν ξέρεις ότι τα κορίτσια δεν είναι ποτέ cool και υστεριάζουν με το παραμικρό; Ή νομίζεις ότι δεν ξέρουμε, ότι τις άνετες και χαλαρές τις θέλετε για φίλες και αυτές που είναι στην τσίτα για γκόμενες; Δε ζούμε στον κόσμο αυτό θαρρείς; Οπότε την επόμενη φορά που θα θες να μας πεις ότι δεν μας γουστάρεις, διάλεξε πιο προσεκτικά τις λέξεις σου. Προτιμάμε το… «Είσαι πολύ καλή για μένα».

5. Ωχ αυτή που πήγε τουαλέτα είναι πρώην μου: Ποια λες βρε συ; Αυτή την ψηλή με τον κ**ο στα ύψη, το στήθος της Scarlett Johansson και την μούρη της Penelope Cruz; Αυτή λες; Ε αυτά θα είναι και τα τελευταία μας λόγια, γιατί αμέσως μετά θα έχουμε γίνει καπνός με προορισμό την τουαλέτα. Ξέρεις… Παρατήρηση από κοντά και αέναη προσπάθεια ανακάλυψης τυχόν ατελειών. Στο λέμε πρώτη και τελευταία φορά: Αν δεις την εντυπωσιακή σου πρώην, μη μας το πεις, γιατί το γυναικείο μυαλό πλάθει ιστορίες, που εσύ ούτε που φαντάζεσαι. Δεν είναι κρίμα να σε κατηγορήσουμε ότι έχεις παράλληλη σχέση μαζί της και ότι επίτηδες κλείσατε ραντεβού στο συγκεκριμένο μαγαζί;

6. Αυτό που φοράς είναι λίγο… διαφορετικό: Ναι ξέρουμε, μας βρίσκεις γελοίες και νιώθεις σαν να κυκλοφορείς με ηρωίδα από παραμύθι ή εναλλακτικά τη Sarah Jessica Parker την ημέρα του γάμου της-θυμάστε το πτηνό στο κεφάλι- αλλά αυτή είναι η άποψή μας για την μόδα, αυτό και το στιλ μας και δε θα δικαιολογηθούμε. Από τη στιγμή που δεν είμαστε προκλητικές δεν έχεις κανένα λόγο να κριτικάρεις τις flatform μας (πλατφόρμες), το πόντσο μας (πανωφόρι χωρίς μανίκια από Μεξικό μεριά) ή το fedora καπέλο μας (όταν τα φοράει η Jessica Alba σου αρέσει;). Γενικά άσε μας μια φορά να κάνουμε το κομμάτι μας και μην μιλάς.

7. Είσαι καλά; Φαίνεσαι κουρασμένη: Όχι δεν είμαι κουρασμένη, αλλά τι είναι αυτό που σε ωθεί στο να μου πεις τόσο βαριά κουβέντα; Μήπως έχω μαύρους κύκλους, δέρμα θαμπό και μάτια κουμπότρυπες από την αυπνία; Κι αν όχι, γιατί με ρωτάς αν είμαι κουρασμένη; Είμαι άσχημη μήπως σήμερα; Να ξέρεις αυτό δε θα τελειώσει ποτέ. Γενικά, αν εμείς δεν παραπονεθούμε ότι είμαστε κουρασμένες, μην ρωτήσεις τίποτα. Θα το μεταφράσουμε όπως εμείς θέλουμε. Και δε συμφέρει καθόλου.

 

 

 

 

Πηγή: onsports.gr