Πέμπτη , 4 Αύγουστος 2022
Σεξ χωρίς να ξυπνήσετε τα παιδιά

Σεξ χωρίς να ξυπνήσετε τα παιδιά

Φαίνεται πώς κάτι λείπει όταν το σεξ γίνεται αθόρυβα χωρίς κραυγές και κροταλίσματα. Άλλα μερικές φόρες, όταν για παράδειγμα η ηχομόνωση δεν είναι καλή και ξέρετε ότι στο διπλανό δωμάτιο κοιμούνται τα παιδιά ή ακόμα και τα πεθερικά σας, δεν θα θέλετε να το ρισκάρετε.

Η αποχή δεν είναι λύση. Δείτε πώς με τις σωστές τεχνικές μπορείτε να απολαύσετε εσείς και ο σύντροφός σας αυτό το …αναφαίρετο δικαίωμα σας.

Δημιουργήστε ένα τείχος από κουβέρτες

Ρίξτε περισσότερα μαξιλάρια στο κρεβάτι και κρυφτείτε κάτω από τα σκεπάσματα. Τα μαλακά αντικείμενα όπως ένας καναπές ή ένα κρεβάτι μαζί με τα μαξιλάρια και τις κουβέρτες είναι από τα καλύτερα αμορτισέρ που βρίσκονται σε ένα σπίτι. Ωστόσο προσέξτε τα βογκητά και περιορίστε τα στο ελάχιστο: οι κουβέρτες ναι μεν περιορίζουν τον ήχο αλλά δεν αγγίζουν πραγματικά τις βαθύτερες νότες.

Μπείτε στο ντους μαζί

Αυτή η τοποθεσία είναι ιδανική για δύο και αυτό επειδή η ντουζιέρα είναι από μόνη της θορυβώδης.
Να θυμάστε μόνο ότι το ζεστό νερό χαλαρώνει και τις φωνητικές σας χορδές. Ίσως γι΄αυτό οι περισσότεροι από εμάς τραγουδάμε στο μπάνιο. Έτσι όμως η φωνή σας γίνεται βαθύτερη και μεταφέρετε σε ολόκληρο το σπίτι. Προσέξτε το λοιπόν.

Βάλτε μουσική

Αν τα παιδιά σας είναι μεγαλύτερα σε ηλικία και δεν θέλετε να κινήσετε τις υποψίες αποφύγετε τις ρομαντικές και χαλαρωτικές μουσικές. Αντ’ αυτού ακούστε κάτι αδιάφορο όπως για παράδειγμα R & B μουσική. Αν πάντως τα παιδιά σας είναι μικρά ηλικιακά τα νανουρίσματα και οι «λευκοί ήχοι» – πιστολάκι, ηλεκτρική σκούπα, ο μονότονος ήχος του πλυντηρίου – έχουν ηρεμιστική επίδραση στα παιδιά και ενδείκνυνται για να τα πάρει ο ύπνος.

Αγοράστε καλύτερο κρεβάτι

Ένα κρεβάτι που τρίζει όχι μόνο δημιουργεί ενοχλητικό θόρυβο για τους υπολοίπους αλλά και για το ίδιο το ζευγάρι και είναι και αντιερωτικό. Φροντίστε λοιπόν να επενδύσετε σε ένα κρεβάτι σταθερό, ώστε τυχόν δονήσεις δεν θα αντηχούν μέσα από το δάπεδο. Ένα χαλί κάτω από το κρεβάτι μπορεί επίσης να σας βοηθήσει. Μπορεί επίσης να μην φταίει το κρεβάτι αλλά το στρώμα και τα κακής ποιότητας ελατήριά του.

 

 

Πηγή: baby.gr