Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024
Ράγισε καρδιές ο Robbie Williams

Ράγισε καρδιές ο Robbie Williams

Ποιο τραγούδι αφιέρωσε στα θύματα της αεροπορικής τραγωδίας στην συναυλία του στη Μαδρίτη – Δείτε το βίντεο

«Θα ήθελα να αφιερώσω το τελευταίο τραγούδι στα θύματα που έχασαν τη ζωή τους χθες στην πτήση 7927. Ο θεός να τους ευλογεί όλους» ήταν τα λόγια του εκκεντρικού αστέρα της μουσικής σκηνής, λίγο πριν υπερφορτίσει συγκινησιακά την ατμόσφαιρα του κατάμεστου σταδίου της Μαδρίτης, ερμηνεύοντας το Angels.

Στο πλαίσιο της περιοδείας του «Let Me Entairtain You» στο σταθμό της Μαδρίτης, ο 42χρονος τραγουδιστής με αφορμή την αεροπορική τραγωδία στις Γαλλικές Άλπεις, που συγκλόνισε την παγκόσμια κοινή γνώμη, αφιέρωσε το τελευταίο τραγούδι με τον συμβολικό τίτλο «Angels» στα 150 θύματα – ανάμεσα στα οποία και 51 Ισπανοί- του μοιραίου αεροσκάφους της Germanwings.

Οι 15.000 fans που παρευρέθησαν, χειροκροτούσαν και σιγοτραγουδούσαν μαζί του, τιμώντας με αυτόν τον τρόπο την μνήμη των ανθρώπων που «έφυγαν» τόσο άδικα.

Αυθόρμητα χειροκροτήματα και κραυγές ακολουθούμενα από μερικών λεπτών σιγή εις μνήμην των αδικοχαμένων χαρακτήρισαν το τέλος της συναυλίας και την αποχώρησή του τραγουδιστή από τη σκηνή. Όσοι δε βρέθηκαν στο στάδιο δεν παρέλειψαν να σχολιάσουν την πρωτοβουλία του τραγουδιστή στα κοινωνικά δίκτυα επισημαίνοντας πως με την πράξη αυτή κατάφερε να δημιουργήσει μια ιδιαιτέρως συγκινησιακή ατμόσφαιρα. Το περιστατικό της αφιέρωσης κατέγραψε η Mirror, ενώ οι παρευρισκόμενοι ανέβασαν την ερμηνεία στο Youtube.

Πηγή: newsbeast.gr