Πέμπτη , 18 Απρίλιος 2024
Συμβουλές για σέξι μπούστο

Συμβουλές για σέξι μπούστο

Το στήθος είναι το σήμα καταταθέν της γυναικείας θηλυκότητας και σημείο του σώματος που αναμφισβήτητα έχει να κάνει με την αυτοπεποίθηση μιας γυναίκας. Με τα χρόνια το στήθος χαλαρώνει και οι δεσμοί του δέρματος αδυνατίζουν.

Υπάρχουν  κρέμες ανόρθωσης στήθους που ταυτόχρονα κρατούν την επιδερμίδα μας  σωστά ενυδατωμένη. Το αμυγδαλέλαιο επίσης, έχει αναπλαστικές και ενυδατικές ιδιότητες, ή το λεμόνι που τονώνει και αναζωογονεί, ενω φυσικά και η άσκηση παίζει τεράστιο ρόλο στη ζωή σου και καλά θα κάνεις να την βάλεις στο πρόγραμμα. Τα έλαια από σιτάρι και άνηθο που μπορείτε να βρείτε σε κάποιο φαρμακείο ή κατάστημα με φυτικά είδη, βοηθούν στην τόνωση και φυσική ενίσχυση του στήθους. Ταυτόχρονα είναι πλούσια σε βιταμίνη E κάτι που σημαίνει τονωμένο και σφριγηλό δέρμα.

Η πτώση του στήθους είναι θέμα χρόνου για τις περισσότερες αλλά και αποτέλεσμα συνθηκών και καταστάσεων, όπως το απότομο αδυνάτισμα, οι ορμονικές αλλαγές, αλλά και η κακή στήριξη του. Σε κάθε περίπτωση, επηρεάζει την αυτοπεποίθηση σου. Φρόντισε για το λόγο αυτό, να φοράς πάντα -ακόμα και μέσα στο σπίτι- ένα σταθερό σουτιέν στο σωστό νούμερο που να το στηρίζει χωρίς να το πιέζει. Ιδίως αν είσαι έγκυος ή θηλάζεις. Πολλές γυναίκες έχουμε ραγάδες στο στήθος που οφείλονται στην απότομη ανάπτυξη του στήθους κατά ττην εφηβεία ή την εγκυμοσύνη. Για να τις εξαφανίσεις δεν έχουμε κάτι να σου προτείνουμε καθώς αν είναι απαλές το μόνο που έχει αποτέλεσμα είναι το laser. Μπορείς όμως να ενυδατώνεις το στήθος σου με κυκλικές κινήσεις, έτσι ώστε να διατηρείς την επιδερμίδα του ελαστική με κάποια κρέμα επανόρθωσης που χρησιμοποιείται και στην εγκυμοσύνη πχ με  τριαντάφυλλο που ανανεώνει τα κύτταρα, ή αλόη βέρα που έχει επουλωτικές ιδιότητες.

Όταν κάνεις μπάνιο τέλος είναι καλό να αφήνεις το ντους να τρέξει με δύναμη πάνω στο δέρμα εναλλάσσοντας κρύο και χλιαρό νερό με κυκλικές κινήσεις τονώνοντας  την κυκλοφορία του αίματος στην περιοχή.

Πηγή: queen.gr