Πέμπτη , 18 Απρίλιος 2024

Tελικά πόσες μέρες μετά το ραντεβού θέλουν τα αγόρια να τους στείλεις μήνυμα; (photos)

Μιας και βρισκόμαστε στο 2021, σίγουρα όχι όπως ακριβώς θα θέλαμε, αλλά έχουμε μάθει να βλέπουμε τη θετική πλευρά των πραγμάτων, οφείλω να παραδεχτώ ότι πλέον η ερωτική πρωτοβουλία δεν είναι αποκλειστικό πλεονέκτημα των αντρών. Για παράδειγμα, έχεις βγει ραντεβού με αγόρι που σου αρέσει και δεν βλέπεις την ώρα να τον ξαναδείς. Δεν είναι πολύ άχαρο να περιμένεις πάνω από το τηλέφωνο να σου στείλει εκείνος, ενώ μπορείς να κάνεις κάτι πολύ απλό; Να επικοινωνήσεις εσύ!

Για να μην παρεξηγηθώ, το να επικοινωνήσει εκείνος αμέσως μετά, είναι το ιδανικό. Υπάρχει όμως η πιθανότητα να είναι μπερδεμένος, να είναι ντροπαλός ή και να περιμένεις επίτηδες ώστε να δει τι θα κάνεις εσύ!

Και εδώ φίλη μου αναλαμβάνεις δράση καθότι και γυναίκα πρωτοβουλία. Βέβαια μιας και κάνεις το μεγάλο βήμα θα πρέπει να το κάνεις και σωστά. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να επικοινωνήσεις έπειτα από συγκεκριμένες μέρες, κάτι το οποίο ευτυχώς δεν χρειάζεται να μαντέψεις.

Ρωτήσαμε λοιπόν τα αγαπητά μας αγόρια έπειτα από πόσες μέρες μετά το πρώτο ραντεβού θα ήθελαν να επικοινωνήσει η κοπέλα και στην παρακάτω gallery μπορείς να δεις τις απαντήσεις τους:


Πηγή