Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024
Τα 5 super μυστικά για τέλειο sex!

Τα 5 super μυστικά για τέλειο sex!

Ψάχνετε τρόπους να κάνετε το sex πιο απολαυστικό;Ανατρέξαμε σε όλες τις σχετικές έρευνες και σας έχουμε τις απαντήσεις!

Δείτε ποιες είναι, σύμφωνα με τους ειδικούς, οι αλλαγές που επιβάλλεται να κάνετε για να απογειώσετε τη σεξουαλική ζωή με τον σύντροφό σας!

Εκμεταλλευθείτε τις… Πέμπτες!

Το πρωί της Πέμπτης είναι η καλύτερα στιγμή της εβδομάδας για απολαυστικό σεξ, σύμφωνα με τα συμπεράσματα έρευνας του London School of Economics, καθω΄ς παρατηρήθηκαν αυξημένα επίπεδα κορτιζόλης.

Μη βαριέστε τα προκαταρκτικά!

Όπως συμβουλεύουν οι ειδικοί τα προκαταρκτικά μειώνουν τις αναστολές και προκαλούν εντονότερη διέγερση τόσο στον άντρα όσο και στην γυναίκα. Σύμφωνα με έρευνα, η απουσία προκαταρκτικών αυξάνει την πιθανότητα σεξουαλικών προβλημάτων και την έλλειψη ικανοποίησης στις γυναίκες, ενώ στους άνδρες είναι δυνατόν να προκαλέσουν σεξουαλικές δυσλειτουργίες.

Διώξτε το στρες, ξεχάστε τις καταχρήσεις!

Αν έχετε στρες, προσπαθήστε να το περιορίσετε με τεχνικές χαλάρωσης ή αναζητήστε τη βοήθεια ειδικού. Αρνητική επίδραση στο σεξ έχει και το κάπνισμα, αφού η νικοτίνη από το τσιγάρο μειώνει την αιμάτωση του πέους, επηρεάζοντας τη στύση. Το ίδιο ισχύει και για το αλκοόλ που σε μικρές ποσότητες μπορεί να βοηθήσει, αλλά αν το παρακάνετε, θα έχει αρνητικές επιπτώσεις στη σεξουαλική σας διάθεση.

«Παίξτε» με αιθέρια έλαια!

Το μασάζ με αιθέρια έλαια όπως γιασεμί σανταλόξυλο και το Ylang-Ylang έχει αποδειχθεί ότι συμβάλλουν στη χαλάρωση και ανεβάζουν τη λίμπιντο.

Απαλλαγείτε από τα περιττά κιλά!

Σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα, η μείωση του λίπους γύρω από τη μέση, βελτιώνει τη στύση και αυξάνει την ποσότητα του σπέρματος. Παράλληλα, μειώνει κατά 50% να παρουσιάσετε κάποια στιγμή αργότερα στη ζωή σας χαμηλά επίπεδα τεστοστερόνης.

Πηγή: onmed.gr