Τρίτη , 16 Απρίλιος 2024
Tα καλύτερα μέρη για να κάνετε σεξ

Tα καλύτερα μέρη για να κάνετε σεξ

Εσύ γνωρίζεις ποια είναι τα καλύτερα μέρη για να κάνεις σεξ; Μην αναρωτιέσαι! Aνακάλυψε στο κείμενο που ακολουθεί τα τέσσερα μέρη στα οποία οφείλεις να απολαύσεις μια καυτή ερωτική συνάντηση εκτός κρεβατοκάμαρας.

Σεξ σε γαμήλια δεξίωση
Όταν ρωτήσεις έναν ειδικό του σεξ (επιστήμονα εννοούμε) να σου αποκαλύψει τα καλύτερη μέρη για να κάνεις σεξ θα σου απαντήσει οπουδήποτε υπάρχει πιθανότητα να σε πιάσουν! Το έχεις ξανακούσει, το έχεις δει σε πολλές ταινίες στο σινεμά… Η ερωτική διάθεση εκτοξεύεται όταν υπάρχει ο κίνδυνος να σε πιάσουν στα πράσα και για αυτό μια γαμήλια δεξίωση είναι το ιδανικό μέρος! Όχι μόνο θα βρίσκεστε ανάμεσα σε λιγότερο από 100 καλεσμένους, αλλά θα τους γνωρίζεις όλους και άρα ο φόβος σου να μην σε πιάσουν θα είναι ακόμα μεγαλύτερος. Επιπλέον οι χώροι που γίνονται οι δεξιώσεις έχει πολλούς διαδρόμους, τέντες ή και δωμάτια για να κρυφτείς. Μην το αφήσεις ανεκμετάλλευτο την επόμενη φορά.

Σεξ κάτω από τα αστέρια
Μπορεί να ακούγεται υπερβολικά ρομαντικό αλλά αυτό το σεξ έχεις τις προδιαγραφές μιας αξέχαστης εμπειρίας. Βγες έξω προτιμότερα στον κήπο ή στο μπαλκόνι σου εφόσον, όμως, οι γείτονες δεν μπορούν να σας δουν. Βάλε μια κουβέρτα και μερικά μαξιλάρια στο πάτωμα γιατί αλλιώς η συνεύρεση θα είναι πολύ άβολη και θα φύγετε με μελανιές. Μπορείτε ακόμη εκτός από την ασφάλεια του σπιτιού να εκμεταλλευτείτε την ιδιωτικότητα μια παραλίας ή να βρεθείτε παθιασμένοι στα καθίσματα του αυτοκινήτου σας (αυτές οι προτάσεις, όμως, δεν είναι και τόσο ασφαλείς στις ημέρες μας).

Σεξ στο πλυντήριο
Ποιος είπε πως το πλυντήριο σου είναι μόνο για να καθαρίζει; Μπορείς να εκμεταλλευτείς όλες του τις χρήσεις και να περάσεις αξέχαστα με τον παρτενέρ σου.Το πλυντήριο λοιπόν είναι ένα από τα καλύτερα και πιο αθώα sex toys του κόσμου… Βάλε σε λειτουργία το πλυντήριο. Η στιγμή που φτάνει η ώρα του στιψίματος είναι η ιδανική. Δύο είναι οι τρόποι που μπορείς να εκμεταλλευτείς την κίνηση… Είτε να καθίσεις εσύ πάνω στη συσκευή είτε να ξαπλώσεις πάνω του με την κοιλιά σου να ακουμπά πάνω… Το δεύτερο προσφέρει απόλαυση και στους δύο.

Σεξ σε γραφείο

Δεν υπάρχει περίπτωση να μην έχεις σκεφτεί να κάνει καυτό σεξ πάνω σε γραφείο. Το να σε αποπλανήσει κάποιος συνάδελφος στον εργασιακό σου χώρο είναι μία από τις κορυφαίες φαντασιώσεις και για τις γυναίκες και τους άντρες. Πρώτον γιατί στο εργασιακό περιβάλλον υιοθετείς μια διαφορετική -πιο αυστηρή- περσόνα και έτσι το σεξ εκεί θα είναι πολύ διαφορετικό από όσο έχεις συνηθίσει στην κερβατοκάμαρα και δεύτερον γιατί το σεξ πάνω στο γραφείο προσφέρει πολλές χωροταξικές επιλογές! Οι στάσεις που μπορείτε να δοκιμάσετε είναι πολλές και όλες προσφέρουν μπόλικη απόλαυση και για τους δύο.

Καλά να περάσετε!

Πηγή: queen.gr