Τετάρτη , 24 Απρίλιος 2024
Tελικά οι άντρες προσέχουν περισσότερο το πρόσωπο ή το σώμα;

Tελικά οι άντρες προσέχουν περισσότερο το πρόσωπο ή το σώμα;

Mπορεί ως γνωστόν το σύνολο να είναι που έχει σημασία, και φυσικά η αύρα, η αυτοπεποίθηση και το sex appeal, αλλά υπάρχουν και μερικά starndars τα οποία δεν αλλάζουν ποτέ. Και αν για έναν άντρα είναι πολύ πιο εύκολο να γοητεύσει μία γυναίκα με το πνεύμα και το χιούμορ του, στην αντίθετη περίπτωση τα πράγματα είναι πιο συγκεκριμένα, γιατί πολύ απλά οι άντρες είναι οπτικά όντα.

Τελικά όμως, τι προσέχει περισσότερο ένας άντρας στη γυναικεία εμφάνιση; Σύμφωνα λοιπόν με μία έρευνα, το 69%-το λες και μεγάλο ποσοστό-επέλεξε το πρόσωπο. Εντυπωσιακό έτσι; Kαι για να μην πεις ότι τα αποτελέσματα είναι αυθαίρετα σου έχουμε και τη δικαιολογία: Οι αγαπημένοι μας άντρες λοιπόν, θεωρούν ότι τα standars στο θέμα σώμα, αλλάζουν δραματικά στο πέρασμα των χρόνων, κάτι που φυσικά είναι ολοφάνερο και από τα sex symbols που κυριαρχούν ανά δεκαετία.

Επίσης, το σώμα, μέσα σε μία σχέση και κυρίως ένα γάμο, αρχίζει να χάνει την αξία του-ή μάλλον για να είμαστε πιο ακριβείς τη βαρύτητά του-με τα χρόνια, μιας και προκύπτουν άλλα πράγματα και χαρακτηριστικά τα οποία μπορούν να δέσουν ένα ζευγάρι. Τέλος, θεωρούν ότι στη γυναίκα, το σώμα είναι αυτό που μεγαλώνει πρώτο, ενώ το πρόσωπο μπορεί να διατηρηθεί νεανικό, για πολύ μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

 

 

 

 

 

Πηγή: queen.gr