Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024
Τέσσερις τύποι αντρών που δεν μπορούμε να αντισταθούμε

Τέσσερις τύποι αντρών που δεν μπορούμε να αντισταθούμε

Είσαι ένας από αυτούς;

 

Δεν έχεις αναρωτηθεί ποτέ πως μερικοί φίλοι σου είναι τόσο τυχεροί με τις γυναίκες; Δεν είναι μυστικό πως συγκεκριμένα πρότυπα αντρών ήταν και παραμένουν ακαταμάχητα για τη γυναικεία λίμπιντο. Το πόσο όμορφος είσαι ή το αν διακρίνονται οι sixpacks σου δεν αποτέλεσαν ποτέ ουσιαστικό κριτήριο για να έχεις θαυμάστριες. Οι γυναίκες είχαν και έχουν την τάση να σαγηνεύονται από χαρακτηριστικά που αφορούν την προσωπικότητά των αντρών και όχι το σώμα τους…

Ποιοι είναι λοιπόν οι τέσσερις τύποι αντρών που οι γυναίκες δεν μπορούν να αντισταθούν.

Ο ρομαντικός
Στις εποχές που το πιο ρομαντικό πράγμα που μπορεί να μου συμβεί μέσα στην ημέρα είναι ένα καλημέρα και ένα στίκερ (έστω και με καρδούλα) το να μου φέρεις λουλούδια και τη σοκολάτα που ξέρεις ότι μου αρέσει είναι κίνηση ματ για το φλερτ μας. Το να μου τηλεφωνείς συχνά για να μου δείξεις ότι με σκέφτεσαι, το να με κοιτάς στα μάτια κάθε στιγμή που είμαστε μαζί είναι απλές ρομαντικές κινήσεις που τρελαίνουν το γυναικείο φύλο. Δεν μπορώ να σου αντισταθώ γιατί νιώθω πως με εκτιμάς και δε φοβάσαι να γίνεις ευάλωτος και ρομαντικός.

Ο δυναμικός
Είσαι απόλυτα σίγουρος για τον εαυτό σου. Έχεις αυτοπεποίθηση  και η παρουσία σου αποπνέει δύναμη. Σε μια σχέση δεν νιώθεις να απειλείσαι από τη δική μου επαγγελματική πορεία ή από άλλους άντρες που με φλερτάρουν. Δεν μπορώ να σου αντισταθώ γιατί αν εσύ πιστεύεις ότι αξίζεις με πείθεις και εμένα.Τελεία.

Ο έξυπνος/καλλιεργημένος/κουλτουριάρης
Ανοίγεις συζητήσεις που με διεγείρουν εγκεφαλικά ενώ παράλληλα ακούς με προσοχή αυτά που σου λέω πριν απαντήσεις. Με κάνεις να γελάω γιατί το χιούμορ σου είναι γρήγορο και πανέξυπνο ενώ έχεις μια απίστευτη δυνατότητα να κάνεις ακόμα και τα πολιτικά θέματα να φαίνονται ενδιαφέροντα. Μπορείς να μου μιλάς για ώρες χωρίς να βαριέμαι. Δεν μπορώ να σου αντισταθώ γιατί αν η πνευματική επικοινωνία είναι σημαντικό κομμάτι μιας σχέσης έχει φτάσει ήδη στα μισά μόνο με τις συζητήσεις μας.

Το κακό παιδί
Τελευταία και καλύτερη (;) αφήσαμε αυτή την κατηγορία άντρα. Μπορεί να σε κατηγορούμε, να σε μισούμε κάποιες φορές, αλλά δύσκολα αντιστεκόμαστε στο χάρισμά σου να μας κάνεις να τρέχουμε πίσω σου. Δεν είσαι συνεπής στα ραντεβού σου, δεν κρατάς τις υποσχέσεις σου και πας όπου σε πάει ο άνεμος επαγγελματικά και προσωπικά. Πάρα αυτά μας έλκεις σαν μαγνήτης … Δεν μπορούμε να σου αντισταθούμε γιατί όλες οι γυναίκες λατρεύουμε τον επαναστάτη που τελικά θα υποτάξουμε. Βέβαια αυτό δεν έγινε ποτέ!

 

 

 

Πηγή: onsports.gr