Τετάρτη , 24 Απρίλιος 2024
Θες μια ευτυχισμένη σχέση; 6 πράγματα που πρέπει να βάλεις στο πρόγραμμα
Θες μια ευτυχισμένη σχέση; 6 πράγματα που πρέπει να βάλεις στο πρόγραμμα

Θες μια ευτυχισμένη σχέση; 6 πράγματα που πρέπει να βάλεις στο πρόγραμμα

Έξι μικρά πράγματα πρέπει να συνειδητοποιήσεις για να απολαύσεις τη σχέση σου με τον σύντροφό σου. Δεν είναι πολλά, είναι απλά.

1. Αποδέξου πως οι σχέσεις συνοδεύονται με κάποιες υποχρεώσεις. Είναι σίγουρο πως δεν θα θες να κάνεις πολλά από όσα θέλει εκείνος να κάνετε μαζί. Επισκέψεις σε φίλους του, συγγενείς, δείπνα με συναδέλφους. Να ξέρεις, όμως, πως αν τον κάνει ευτυχισμένο να τα σε έχει δίπλα τότε αξίζει να πιεστείς για να τα κάνεις.

2. Κάνε του μικρές εκπλήξεις. Ο καλός σου λατρεύει το παγωτό cream cookies; Πριν πας σπίτι πήγαινε σε ένα ζαχαροπλαστείο και αγόρασε του. Κάνε του έκπληξη όταν μπεις σπίτι και θα δεις πως είναι το χαμόγελο της ευτυχίας. Γιατί η καθημερινότητά σας να γίνει βαρετή;

3. Φίλησέ τον αμέσως μόλις μπεις σπίτι, και αποχαιρέτησέ τον πάντα με ένα καυτό φιλί επίσης. Είναι το πιο γλυκό πράγμα μεταξύ ενός ζευγαριού και είναι αυτό που σας κάνει ζευγάρι. Μην παραμελείς την σωματική επαφή. Δείχνει ότι νοιάζεστε ο ένας για τον άλλον.

4. Μερικές φορές θα πρέπει να αρνηθείς προτάσεις για εξόδους για να έχετε περισσότερο χρόνο μαζί. Επειδή οι φίλες σου παραπονιούνται ότι δεν βγαίνετε όπως παλιά δεν σημαίνει πως με την πρώτη ευκαιρία που βρεις ελεύθερο χρόνο πρέπει να τον αφιερώσεις σε κάποιον άλλον και όχι στον σύντροφό σου. Δώσε στη σχέση σου τον χρόνο και τις δραστηριότητες που της αξίζουν.

5. Κάνε την οικογένειά του, οικογένειά σου. Οι άντρες λατρεύουν να βλέπουν το κορίτσι ή τη γυναίκα τους να φέρεται στην οικογένειά τους σαν να είναι δική τους. Πάρε τους τηλέφωνο ή επισκέψου τους όποτε μπορείς. Βγες μαζί τους χωρίς απαεραίτητα να είναι και αυτός εκεί.

6. Πες σ’αγαπώ. Τρεις λέξεις που δεν παλιώνουν ποτέ και δεν χορταίνονται ποτέ. Μην το παρακάνεις, αλλά έχε αυτές τις λέξεις στο λεξιλόγιό σου.

Πηγή: queen.gr