Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024
Τι ΔΕΝ πρέπει να φάτε πριν κάνετε sex

Τι ΔΕΝ πρέπει να φάτε πριν κάνετε sex

Όταν ετοιμάζεστε για ένα ραντεβού, το οποίο με μαθηματική ακρίβεια θα καταλήξει στο κρεβάτι, τι είναι αυτό στο οποίο δίνετε περισσότερη βάση; Στα μαλλιά; Στα ρούχα; Στην αποτρίχωση; Στα εσώρουχα; Στο μακιγιάζ; Κυρίες μου, αν περιποιείστε με κάθε λεπτομέρεια όλα τα παραπάνω και αγνοείτε πλήρως τι έχετε φάει πριν το συγκεκριμένο ραντεβού, ή και κατά τη διάρκεια αν περιλαμβάνει εστιατόριο, κάνετε τεράστιο λάθος! Το ξέρατε ότι υπάρχουν συγκεκριμένες τροφές οι οποίες προκαλούν υπνηλία, φούσκωμα, αέρια(!) και γενικότερα κάνουν τα πάντα για να μειώσουν όσο το δυνατόν περισσότερο τη λίμπιντό σας; Ας πάμε να δούμε κάποια από αυτά, για να ξέρετε την επόμενη φορά τι να αποφύγετε!

1. Φασόλια: Όποιος, και στην προκειμένη όποια, έχει φάει φασόλια και την υπόλοιπη μέρα δεν έχει κοιλιά σαν μπαλόνι, τότε είναι απλά φαινόμενο! Ειδικά εμείς οι Έλληνες, έχουμε μία ιδιαίτερη σχέση με το συγκεκριμένο όσπριο, είναι και το εθνικό μας φαγητό άλλωστε, με αποτέλεσμα να βρίσκεται συχνά πυκνά στο μενού μας. Ωστόσο, εκτός φυσικά από τα… αέρια που προκαλούν, τα οποία είναι ό,τι πιο δυσάρεστο αν έχεις ραντεβού, περιέχουν και ένα σάκχαρο το οποίο δεν διασπάται εύκολα με αποτέλεσμα να προκαλούν δυσπεψία! Μετά από όλα αυτά, ποιος έχει διάθεση για sex; Αράξτε καλύτερα σε έναν καναπέ και πάρτε μία σόδα ανά χείρας!

2. Μπρόκολο: Ένα λαχανικό το οποίο ή λατρεύεις ή μισείς. Αν ανήκετε στη δεύτερη κατηγορία, δεν έχετε κανένα απολύτως πρόβλημα. Αν ανήκετε όμως στην πρώτη, εκτός του ότι κάνετε πολύ καλό στην υγεία σας, δυστυχώς δεν κάνετε πουθενά αλλού. Το μπρόκολο, έχει παρόμοια δράση με τα όσπρια, δηλαδή κάνει την κοιλιά τούμπανο, προκαλεί διάφορους εσωτερικούς και καθόλου κομψούς ήχους και επιπλέον ο οργανισμός για να το διασπάσει απελευθερώνει μεθάνιο. Και το τελευταίο πράγμα που θέλετε πριν το sex σας, είναι μεθάνιο! Μη σου τύχει…

3. Κόκκινο κρέας: Ναι ξέρουμε ότι δεν υπάρχει τίποτα πιο νόστιμο από μία χοιρινή μπριζόλα ή ένα λαχταριστό σουβλάκι, όχι φυσικά στο ρομαντικό σας δείπνο, αλλά καλό θα ήταν να προτιμήσετε κοτόπουλο ή θαλασσινά. Ο λόγος; Ο οργανισμός, λόγω του ότι το κόκκινο κρέας είναι αρκετά λιπαρό, κάνει υπερπροσπάθεια προκειμένου να το διασπάσει, με αποτέλεσμα να καταναλώνει αρκετή ενέργεια και στη συνέχεια εσείς να αισθάνεστε υπνηλία. Οπότε πηγαίντε κατευθείαν στο κρεβάτι, και όχι για sex!

4. Tυριά: Μπορεί να είναι νόστιμα και φυσικά χορταστικά, αλλά γνωρίζατε ότι το 75% του πληθυσμού έχει δυσανεξία στη λακτόζη; Αυτό σημαίνει ότι δεν μπορεί να διασπάσει εύκολα τα τρόφιμα που περιέχουν λακτόζη, δηλαδή το γάλα, το τυρί, το γιαούρτι. Αν λάβουμε υπόψη το ποσοστό, έχετε μεγάλες πιθανότητες να ανήκετε κι εσείς σε αυτή την κατηγορία. Οπότε, καλό θα ήταν να αποφύγετε την πίτσα ή τελοσπάντων κάτι με πολύ τυρί, γιατί το φούσκωμα και ο πόνος στο στομάχι που θα νιώθετε στη συνέχεια, δεν θα είναι και ότι καλύτερο!

5. Αλκοόλ: Σίγουρα ένα ποτό είναι καλό, μη σας πούμε και απαραίτητο για να χαλαρώσετε και να πέσουν οι αντιστάσεις, όχι ότι θέλατε και πολύ αλλά λέμε τώρα, ωστόσο, όταν το ένα ποτό γίνει πολλά και συνοδευτεί και από σφηνάκια, τότε Χιούστον έχουμε πρόβλημα! Η υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ προκαλεί, εκτός από μέθη φυσικά, και υπνηλία, με αποτέλεσμα αν επιχειρήσετε να κάνετε sex, το πιο πιθανό να σας πάρει ο ύπνος. Επιπλέον η μπύρα, η οποία βρίσκεται σε έξαρση τους καλοκαιρινούς μήνες, λόγω της δροσιάς της, είναι υπεύθυνη και για φούσκωμα, εκτός των άλλων. Τσάμπα έχει βγει ο περιβόητος όρος «μπυροκοιλιά»;

 

 

 

 

Πηγή: queen.gr