Παρασκευή , 26 Απρίλιος 2024
Τι οδηγεί τα ζευγάρια στην απιστία;

Τι οδηγεί τα ζευγάρια στην απιστία;

Στις μέρες μας η απιστία είναι κάτι περισσότερο από συχνό φαινόμενο. Για πολλά ζευγάρια είναι τρόπος ζωής, χωρίς φυσικά αυτό να είναι ευχάριστο. Αν συνέβη και σε εσένα αναρωτιέσαι τι έφταιξε και η απιστία τρύπωσε ανάμεσα σας;

1. Το σεξ είναι τόσο προβλέψιμο

Ξέρει τα κουμπιά σου στο σεξ, ξέρει τι σου προκαλεί ηδονή και τι δε σου αρέσει. Εδώ και αρκετό καιρό έχετε σταματήσει να πειραματίζεστε και το σεξ γίνεται μόνο μια συγκεκριμένη ημέρα της εβδομάδας. Το σεξ θέλει πάθος, θέλει εναλλαγές και πειραματισμούς.

2. Έλλειψη συναισθήματος

Μπορεί να είστε αρκετό καιρό μαζί αλλά σιγά σιγά το συναίσθημα έχει αρχίσει να πηγαίνει περίπατο. Πλέον θυμίζετε αδερφάκια και όχι εραστές που αγωνιούν να φτάσουν στο κρεβάτι. Η έλλειψη επικοινωνίας αλλά και γενικότερα η έλλειψη του πάθους στη σχέση οδηγεί τον σύντροφο να ψάξει κάτι άλλο.

3. Η επιβεβαίωση από πάνω

Απολαμβάνεις το σεξ μαζί του; Αν ναι φροντίζεις να του το λες; Οι άντρες είναι σαν παιδιά χρειάζονται συνεχώς επιβεβαίωση και έπαινο προκειμένου να συνεχίσουν την καλή προσπάθεια. Αν δεν το κάνεις αυτό θα αναγκαστεί να πάρει επιβεβαίωση από αλλού για το πόσο καλός είναι.

4. Ο έρωτας στα χρόνια της χολέρας

Όταν ο έρωτας τελειώνει μένει η αγάπη. Μαζί με τον έρωτα φεύγει όμως και η διάθεση για σεξ και η σχέση αρχίζει να φθείρεται. Έτσι προκειμένου να ανανεώσει αυτό που έχει, γιατί σ αγαπάει δεν υπάρχει λόγος να το σκέφτεσαι αυτό καταφεύγει σε μια άλλη γυναίκα. Είναι όμως αυτό που σε ικανοποιεί; Δεν είναι άλλωστε λίγες οι φορές που εκείνος ερωτεύεται μια άλλη γυναίκα. Ο ενθουσιασμός του μπορεί να τον τρελάνει και να τον κάνει να νιώσει ερωτευμένος ξανά.

5. Ζηλεύω εσένα που αγαπάω και λατρεύω

Σε ζηλεύει ή νιώθει παραμελημένος; Ακόμα και αυτό μπορεί να είναι αίτιο απιστίας καθώς νιώθει ότι δεν αξίζει για εσένα. Ότι δεν μπορεί να σταθεί δίπλα σου γιατί έχεις αυτή την αντίδραση. Φρόντισε να μη τον κάνεις να ζηλεύει και να του δείχνεις πόσο πολύ τον θέλεις και έτσι δε θα φύγει ποτέ από δίπλα σου.