Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024
To sex κάνει καλό και στην... υγεία!

To sex κάνει καλό και στην… υγεία!

Το sex είναι καλό! Εντάξει όχι μόνο καλό αλλά υπέροχο! Eκτός φυσικά από τις γνωστές ιδιότητες, αναζωογονεί, προσφέρει ευεξία και καλή διάθεση, έχει και πολλές άλλες που ίσως να μην είχατε ποτέ φανταστεί! Ήρθε η ώρα λοιπόν να σας ενημερώσουμε ότι η αρχαιοτέρα των πράξεων, η υπέρτατη αυτή σύζευξη κορμιών και ψυχών έχει αμέτρητες ευεργετικές ιδιότητες και σε ότι αφορά στην υγεία τόσο τη σωματική όσο και την ψυχική. Aν μάλιστα υπάρξουν και οργασμοί, όσο περισσότεροι τόσο το καλύτερο, τότε έχετε εγγυημένη καλή υγεία και ευεξία! Aς πάμε να δούμε λοιπόν ποιους τομείς ωφελεί το sex και δη ο οργασμός!

1. Kρύωμα: Έχετε βηχαλάκι και ρίγη και κατεβάζετε χάπια ενώ τρώτε μόνο σούπες προκειμένου να ζεσταθεί το κοκαλάκι σας; Ξεχάστε τα όλα αυτά και κάντε λίγο sex! Σύμφωνα με ειδικούς, κατά τη διάρκεια του sex το σώμα απελευθερώνει την ουσία ανοσοσφαιρίνη Α η οποία θωρακίζει την άμυνα του οργανισμού. Οπότε την επόμενη φορά που θα θέλετε να ξελογιάσετε κάποιο δύσκολο αγόρι μπορείτε να του πείτε ότι απλά θα βοηθήσει έναν άρρωστο άνθρωπο να βρει την υγειά του!

2. Kαρκίνος του μαστού: Μία ακόμη ουσία που παράγεται κατά τη διάρκεια του sex είναι η οξυτοκίνη η οποία δρα κατά την ανάπτυξη καρκινικών κυττάρων! Μην ξεχνάτε φυσικά τα προκαταρκτικά, γιατί όσο περισσότερο ασχολείται ο παρτενέρ σας με το στήθος σας, τόσο η παραγωγή της συγκεκριμένης ουσίας αυξάνεται! Αυτό κι αν είναι είδηση…

3. Σας κρατά λεπτές: Εκτός του ότι κατά τη διάρκεια του sex το σώμα καίει θερμίδες, σύμφωνα με υπολογισμούς με 30 λεπτά μπορεί κανείς να κάψει μέχρι και 85 θερμίδες, μας κρατά μακριά από το φαγητό και τις γουρουνιές. Αν το καλοσκεφτεί κανείς, τις βραδινές ώρες όπου εμφανίζονται και οι μεγαλύτερες λιγούρες και η βόλτα στο ψυγείο φαντάζει ως αναπόφευκτη, αν απασχοληθούμε με λίγο sex, γλιτώνουμε και τις θερμίδες από τα εδέσματα της νυχτερινής μας επιδρομής! Σημαντικό…

4. Αυπνίες: Μην κατηγορείτε τους άντρες που μετά το sex πέφτουν κατευθείαν για ύπνο. Σύμφωνα με έρευνες, ο οργασμός προκαλεί υπνηλία γιατί πολύ απλά χαλαρώνει το σώμα και αδειάζει το μυαλό από σκέψεις. Αν λοιπόν δυσκολεύεστε να κοιμηθείτε, τότε ξέρετε ποια είναι η λύση!

5. Κάντε στην άκρη το make up: Αν για τα καλλυντικά σας ξοδεύετε αρκετά χρήματα τον μήνα, ήρθε η ώρα να κάνετε οικονομία! Σύμφωνα με μελέτες, κατά τη διάρκεια του οργασμού εκκρίνεται η ορμόνη DHEA, η οποία έχει έντονη αντιγηραντική δράση με αποτέλεσμα να μας κάνει να δείχνουμε νεότεροι! Μάλιστα, έρευνα που πραγματοπιήθηκε σε άντρες και γυναίκες έδειξε ότι εκείνοι που είχαν σταθερή και συχνή σεξουαλική δραστηριότητα, έδειχναν από 7 μέχρι 12 χρόνια νεότεροι!

6. Οξύνει την μνήμη: Ξεχάστε τα σταυρόλεξα και τα sudoku! Το sex είναι το καλύτερο αν θέλετε να έχετε γερή μνήμη καθώς αυξάνει την κυκλοφορία του αίματος το οποίο μεταφέρει οξυγόνο στο προθαλάμιο όπου είναι και το κέντρο του εγκεφάλου.

 

 

 

 

 

Πηγή: queen.gr