Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024
Τον θέλεις και δεν το ξέρει; Πώς να αντιμετωπίσεις τον κρυφό σου έρωτα

Τον θέλεις και δεν το ξέρει; Πώς να αντιμετωπίσεις τον κρυφό σου έρωτα

Και εκεί που νομίζαμε πως οι σχέσεις έχουν απλοποιηθεί τελικά η αδυναμία μας να προσεγγίζουμε τους ανθρώπους δείχνει πως πολλές νέες γυναίκες εκεί έξω δειλιάζουν να εκφράσουν αυτά που αισθάνονται.Από τη μία ο φόβος της απόρριψης, από την άλλη η φυσική συστολή που έχετε κάποιες από εσάς και να το αποτέλεσμα: ο “κρυφός έρωτας” τρώει τα σωθικά σας και σας γεμίζει αγωνία. Όμως η ζωή είναι παιχνίδι και μόνο ο τολμηρός ο παίκτης είναι αυτός που τελικά κερδίζει…

• Αν βρίσκεστε στον ίδιο χώρο εργασίας είναι προτιμότερο να το μάθει από σένα παρά από οποιονδήποτε άλλο. Άσε λοιπόν κατά μέρος τις εκμυστηρεύσεις στη διπλανή σου γιατί δεν ξέρεις τι σαράκι μπορεί να τρώει και τα δικά της σωθικά!
• Ακόμη και στην περίπτωση που οι “διαμεσολαβητές” έχουν τις καλύτερες των προθέσεων -πράγμα σπάνιο κυρίως στο χώρο της δουλειάς- ποτέ δεν ξέρεις αν έχουν την ικανότητα να χειριστούν την κατάσταση. Δεν θα ήθελες να του περάσεις λάθος μηνύματα!
• Καλύτερα να βιώσεις μία απόρριψη παρά να σου μείνει το απωθημένο ότι θέλησες έναν άνδρα αλλά δεν είχες το θάρρος να το παλέψεις. Οι ξεκάθαρες καταστάσεις θα σου δημιουργήσουν καλύτερη ψυχολογία κι ας ταλαιπωρηθείς ένα διάστημα από μία ενδεχόμενη αρνητική εξέλιξη.
• Η μοναδική περίπτωση που αξίζει να συγκρατήσεις την παρόρμησή σου είναι το αν είναι παντρεμένος ή δεσμευμένος. Στην περίπτωση που όλα εξελιχθούν όπως τα σχεδίασες και τα φτιάξετε, υπάρχει ο κίνδυνος να τον ερωτευθείς περισσότερο και να ταλαιπωρηθείς.

Τι να θυμάσαι
• Στους άνδρες αρέσουν οι γυναίκες που είναι χαλαρές και έχουν χιούμορ. Δεν είναι απαραίτητο να τον κοιτάξεις λιγωμένα και να κρεμαστείς από πάνω του. Πες κάτι έξυπνο και παρακολούθησε τις αντιδράσεις του.
• Αν είναι ο “ωραίος της παρέας” φρόντισε να τον κολακέψεις για οτιδήποτε άλλο εκτός από την εμφάνισή του. Είναι κούκλος και το ξέρει. Όμως αν κοιτάξεις γύρω σου θα ανακαλύψεις κοπέλες μέτριες στη εμφάνιση που είναι ζευγάρια με “θεούς”! Είναι ζήτημα εμπιστοσύνης που έχεις στον εαυτό σου. Τόλμησε το!
• Έχετε κοινά ενδιαφέροντα, γνωστούς ή αντικείμενο δουλειάς; Ζήτησε τη βοήθειά του -όχι ρουσφέτι (!)- και σίγουρα θα αισθανθεί κολακευμένος. Εκμεταλλεύσου την ευκαιρία για να πιάσεις κουβέντα μαζί του και άσε την κατάσταση να εξελιχθεί ομαλά.
• Σε όλους αρέσει να τους φροντίζουν και να τους δίνουν προσοχή. Φτιάξε του έναν καφέ ή μοιράσου μαζί του το εκπληκτικό κέικ σοκολάτας που έφερες από το σπίτι. (Αν η μαγειρική δεν είναι το φόρτε σου απόφυγε τα κέικ και τα συναφή, γιατί αργά ή γρήγορα θα προδοθείς!)
• Αν δεις ότι ανταποκρίνεται, πρότεινε να βρεθείτε για έναν καφέ ή ένα ποτό. Αν απαντήσει θετικά είσαι σε καλό δρόμο…
• Φρόντισε να πληροφορηθείς διακριτικά όσα αφορούν στην προσωπική του ζωή. Περνά καλά; Είναι ευτυχισμένος; Αν όλα δείχνουν εντάξει στη ζωή του και παρόλα αυτά ενδώσει, τότε το πιθανότερο είναι να σε αντιμετωπίσει ως μία περαστική περιπέτεια. Σ’ αυτήν την περίπτωση προετοιμάσου ανάλογα.

 

 

 

 

Πηγή: queen.gr