Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024
Τώρα μπορείς! Οι 4 τρόποι για να έχεις οργασμό κάθε φορά

Τώρα μπορείς! Οι 4 τρόποι για να έχεις οργασμό κάθε φορά

Πίστεψέ το ή όχι το να έχεις οργασμό δεν είναι συχνό φαινόμενο κατά τη διάρκεια των ερωτικών σου επαφών. Η γυναικεία κορύφωση είναι μια απόλαυση που εκατομμύρια γυναίκες προσπαθούν να νιώσουν.

Είτε θες να μάθεις πως μπορείς να φτάνεις στην κορύφωση κάθε φορά είτε θες να έχεις μεγαλύτερη απόλαυση υπάρχουν ορισμένες συνθήκες που μπορούν να σε βοηθήσουν

Σταμάτησε να το σκέφτεσαι
Έχε το μυαλό σου συγκεντρωμένο στη στιγμή και σε όσα νιώθεις για να καταφέρεις να φτάσεις στην κορύφωση πιο εύκολα. Το σεξ δεν έχει αρχή, μέση και τέλος. Μπορείς να φτάσεις σε οργασμό κατά τη διάρκεια των προκαταρκτικών ή ακόμα και όταν με το παρτενέρ σου επιδίδεστε σε μια σύντομη επαφή. Το σημαντικό είναι να μην το δεις ως αυτοσκοπό.

Η μονογαμία σε αποζημιώνει
Η εμπειρία με το σώμα του παρτενέρ σου σε βοηθάει να νιώσεις την απόλυτη ικανοποίηση. Οι έρευνες δείχνουν πως οι σεξουαλικά ικανοποιημένες γυναίκες είναι εκείνες που βρίσκονται σε μια σταθερή σχέση γιατί η οικειότητα με τον άντρας τις βοηθά να πετύχουν τον οργασμό. Επιπλέον σε μια σταθερή σχέση ο άντρας γνωρίζει καλά όλα εκείνα που ερεθίζουν τη σύντροφό του.

Η σωστή στάση
Το σωστό σεξ έχει να κάνει με τις σωστές γωνίες! Τις ημέρες που είσαι κουρασμένη και δεν έχεις διάθεση για πειραματισμούς ο οργασμός δεν θα σε επισκεφτεί. Όταν όμως έχεις χρόνο για να ανακαλύψεις νέες στάσεις τότε οι πιθανότητες είναι υπέρ σου. Όταν βλέπεις πως ο οργασμός σου γίνεται πολύ δύσκολη αποστολή τότε ξεκίνησε να ανακαλύπτεις νέες στάσεις ώστε η αίσθηση που θα νιώθεις να είναι καινούρια. Υπάρχουν συγκεκριμένες στάσεις που έχουν στόχο τη διέγερση του σημείου G και εκεί θα πρέπει να επικεντρωθείς. Μπορείς να μπεις στο internet και να ενημερωθείς για το ποιες στάσεις είναι αυτές.

Πάντα προκαταρκτικά
Πρέπει να το παραδεχτείς πως ο γυναικείος οργασμός δεν είναι αποτέλεσμα πατήματος ενός κουμπιού! Το σεξ για τη γυναίκα δεν θα ήταν τίποτα χωρίς το προκαταρκτικό παιχνίδι. Οι άντρες μπορεί να πιστεύουν πως το γυναικείο σώμα έχει μόνο ένα – δύο σημεία ερεθισμού, αλλά είναι πολλά περισσότερα. Κάνε τον καλό σου να καταλάβει ποιες είναι οι ερωτογενείς σου περιοχές. Η γυναίκα μπορεί να πετύχει ακόμα και πολλαπλούς οργασμούς κατά τη διάρκεια των προκαταρκτικών αν γίνουν σωστά. Δώσε λοιπόν στο σώμα σου όση ώρα χρειάζεται για να διεγερθεί πριν τη διείσδυση. Και να θυμάσαι πάντα πως αν διεγερθεί αρκετά το μυαλό σου τότε ακολουθεί το σώμα σου και μετά ο οργασμός σου…

Πηγή: queen.gr