Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024
Βαρεθήκαμε τα ίδια & τα ίδια! Τι να κάνεις για να μας απογειώσεις στο κρεβάτι

Βαρεθήκαμε τα ίδια & τα ίδια! Τι να κάνεις για να μας απογειώσεις στο κρεβάτι

Θέλει και κόπο και τρόπο και τις δικές μας συμβουλές!

Όταν από τα χείλη της δικιάς σου ακούγεται αυτό το «όχι, τώρα» κακά μαντάτα έρχονται για τη σεξουαλική σου ζωή (ρίξε το κατοστάρι στο αγγείο). Εντάξει, το ένα βράδυ είμαστε κουρασμένες, το επόμενο τσακωθήκαμε με τη μαμά μας, το επόμενο ξεκίνα να ανησυχείς…

Η πιθανότερη αιτία του «δεν μπορώ, δεν θέλω» δεν είναι ο πονοκέφαλος είναι οι προηγούμενες συνευρέσεις μας, που θύμιζαν τα αργόσυρτα πλάνα του Αγγελόπουλου, (ναι στον κινηματογράφο ήταν για Χρυσό Φοίνικα στο κρεβάτι είναι για Χρυσό Βατόμουρο…).

Αν η καλή σου το τελευταίο διάστημα αποφεύγει τη σεξουαλική συνεύρεση ακολούθησε τις οδηγίες μας.

Η ώρα του σκετς
Καλησπέρα γιατρέ. Ήρθα στα έκτακτα γιατί ήταν μεγάλος ο πόνος! –Ταμείο έχεις; Δεν πειράζει, κάθισε να σε εξετάσουμε! Κάποια στιγμή στη ζωή σου, όσο αστείο και αν σου ακούγεται… πρέπει να εντάξεις στο ρεπερτόριό σου τους ρόλους του γιατρού, πυροσβέστη (199 εκεί; we are on fire!), χρηματιστή, delivery man, υδραυλικού, ηλεκτρολόγου, του γείτονα που δεν έχει ζάχαρη, του διαχειριστή που θέλει τα κοινόχρηστα (κύριε Χαλακατεβάκη περνάω δύσκολα αυτόν τον μήνα), του Διευθυντή Πολεοδομίας (ένα μπαλκονάκι ένα επί ένα είναι κύριε Παπαδόπουλε). Η λίστα είναι ατελείωτη και η φαντασία μας μεγάλη. Μην τα πολυλογούμε βάλε το θέατρο στη ζωή σου.

Σηκωθείτε από κρεβάτια, ντιβάνια, καναπέδες
Πάρτε το κλειδί και βγείτε από το σπίτι. Το αυθόρμητο (προσχεδιασμένο απόλυτα) σεξ σε δημόσιο (ασφαλή) χώρο είναι η απόλυτη επαναφορά της σεξουαλικής σου ζωής. Μπείτε στο αυτοκίνητο (οι κάτοχοι Smart εξαιρούνται γιατί δεν είμαστε Κομανέτσι πια) και πηγαίνετε για ένα quickie με πολύ πάθος. Το έξω από το αμάξι δεν το συστήνουμε γιατί η αστυνομία έχει αυξήσει τις περιπολίες στην πόλη (τσεκαρισμένο), το σεξ στην παραλία βραδινές ώρες σε καμία περίπτωση… Ε, σκέψου κάτι μόνος σου…. Όλα εμείς θα στα πούμε;

Ταινιούλα;
Το γνωστό κόλπο «έλα σπίτι μου για ταινία» το προτείνουμε ανεπιφύλακτα με τη μεγάλη διαφορά ότι θα τη δείτε ολόκληρη και δεν θα ξεκινήσετε τις σαχλαμάρες στο πρώτο πεντάλεπτο. Και δεν μιλάμε να βάλετε στο dvd το τελευταίο Fast & Furious, αλλά μια άκρως ερωτικού περιεχομένου παραγωγή. Το μυστικό είναι να την έχεις ενημερώσει για να μην πατήσεις play και την σοκάρεις με τον Γερμανό πρωταγωνιστή! Ρίξε το σαν ιδέα… «βρέθηκε αυτή η ταινία στα χέρια μου… θες να γελάσουμε;». Δεν γέλασε ποτέ κανείς. Όλα έγιναν όπως έπρεπε!

Φτιάξε ατμόσφαιρα

Άκουσέ μας προσεκτικά. Άλλαξε σεντόνια (επιτέλους), άναψε κεριά, βάλε μουσική (όχι, τώρα ροκιές ή Παντελίδη), βρες ένα λάδι για μασάζ και πες της πως απόψε κέρδισε ένα μασάζ σε όλο το σώμα για μία ώρα. Αν μετά σου κοιμηθεί είσαι ένας εξαιρετικός μασέρ. Κρίμα! Αυτά για απόψε, αύριο πάλι!

 

 

 

Πηγή: goodgalgonebad.blogspot.gr