Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024
Ξέρουμε τι θα κάνεις αυτό το σαββατοκύριακο! Υπέροχο σεξ (μάθε πως!)

Ξέρουμε τι θα κάνεις αυτό το σαββατοκύριακο! Υπέροχο σεξ (μάθε πως!)

Ναι, εμάς περίμενες αγαπητέ αναγνώστη…

 

Θα σου πούμε ένα μυστικό. Για να κάνεις αξέχαστο σεξ χρειάζονται δύο βασικά συστατικά… Πρώτον να υπάρχει σεξουαλική χημεία (για αυτό δεν μπορείς να κάνεις απολύτως τίποτα) και δεύτερον να μη φέρεσαι εγωιστικά στις ανάγκες της. Όσο περισσότερη σημασία δίνεις στη δική της ικανοποίηση τόσο περισσότερο θα απολαμβάνεις το σεξ με τη σύντροφό σου.

Λίγο πριν το σαββατοκύριακο σου δίνουμε 4 tips για να επικεντρωθείς σε εκείνη και στον οργασμό της.

Προετοίμασε την σωστά
Άσε το ψητό για λίγο! Στείλε της ένα σέξι μήνυμα μέσα στην ημέρα. Πες της αναλυτικά τι θέλεις να της κάνεις. Και όταν επιστρέψει σπίτι ετοίμασε το ερωτικό σας σκηνικό (ναι, εσύ!).  Βάλε μουσική, γέμισε την μπανιέρα με αφρόλουτρο και «βουτήξτε» και οι δύο. Στο μεταξύ μη σταματάς να τη φιλάς. Εκείνη για να στο ανταποδώσει θα σου κάνει ότι θες ενώ εσύ θα της προσφέρεις τον οργασμό της εβδομάδας.

Μπορεί να θέλει στοματικό έρωτα, αλλά να ντρέπεται να στο ζητήσει
Δεν πρέπει να είσαι εγωιστής στο κρεβάτι. Δε χρειάζεται να σου ζητάει πράγματα για να τα κάνεις. Ο καλός εραστής σκέφτεται πριν από εκείνη για εκείνη. Ο στοματικός έρωτας είναι στην κορυφή των γυναικείων ερωτικών επιθυμιών. Για να δείξεις μάλιστα πόσο το απολαμβάνεις μπορείς να βγάζεις μερικούς ήχους απόλαυσης. Την τρελαίνει πάντα!

Δάγκωσέ την
Εδώ θέλουμε την αμέριστη προσοχή σου. Μας αρέσει να μας δαγκώνεις, αλλά δεν μας αρέσεις να μας πονάς τόσο που να νομίζουμε ότι μεταμορφώνεσαι σε βρικόλακα. Τα απαλά φιλιά με δόντια σε διάφορα σημεία του σώματος όπως σε πλάτη (εκεί, εκεί) λαιμό, στήθος, αλλά και στην κοιλιά είναι απίστευτα διεγερτικά. Ότι και να σου πούμε λίγο θα είναι.

Αυτά τα χέρια
Δεν ξέρουμε αν το έχεις ξανακούσει αλλά με τα δάχτυλά σου μπορείς να της προσφέρεις τον πιο αξέχαστο οργασμό. Κάνε απαλές κυκλικές κινήσεις στην περιοχή  παράλληλα με τον στοματικό έρωτα που της χαρίζεις.  Η καλύτερη συμβουλή πάντως είναι να της πεις να πιάσει το χέρι σου για να ελέγξει εκείνη την πίεση και την ταχύτητα.

 

Πηγή: onsports.gr