Σάββατο , 29 Ιανουάριος 2022
Άρης: Θα υπάρξει επαφή της ελληνικής κυβέρνησης με τη FIFA για δίκαιη λύση στην τιμωρία

Άρης: Θα υπάρξει επαφή της ελληνικής κυβέρνησης με τη FIFA για δίκαιη λύση στην τιμωρία

Τηλεδιάσκεψη με εκπροσώπους της κυβέρνησης είχαν σήμερα (15/05) στελέχη της ΠΑΕ Άρης, στην οποία συζητήθηκε το σοβαρό πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο σύλλογος, μετά την επιβολή ποινής απαγόρευσης μεταγραφών από την Πειθαρχική Επιτροπή της FIFA.

Στη διαδικασία έλαβαν μέρος από πλευράς κυβέρνησης ο υπουργός Επικρατείας, Γιώργος Γεραπετρίτης, καθώς και ο διευθυντής του γραφείου του πρωθυπουργού, Γρηγόρης Δημητριάδης, ενώ από τους «κίτρινους» ο διοικητικός ηγέτης της ΠΑΕ, Θόδωρος Καρυπίδης, αλλά ο πρόεδρος του ΑΣ, Λευτέρης Αρβανίτης.

Οι άνθρωποι του Άρη στάθηκαν στο γεγονός ότι για τη σύσταση της νέας εταιρίας έγινε χρήση διατάξεων της ελληνικής νομοθεσίας, καθώς επίσης και ότι το χρέος ανήκει στην παλιά εταιρία. Εντός των επόμενων ημερών, θα σταλεί στην κυβέρνηση όλος ο φάκελος της υπόθεσης και εκείνη με τη σειρά της θα προχωρήσει σε επαφή με την Παγκόσμια Ομοσπονδία.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

«Πραγματοποιήθηκε σήμερα η τηλεδιάσκεψη του Προέδρου της ΠΑΕ ΑΡΗΣ, Θεόδωρου Καρυπίδη, του Προέδρου του Α.Σ. ΑΡΗΣ, Λευτέρη Αρβανίτη, με τον Υπουργό Επικρατείας, Γιώργο Γεραπετρίτη και τον Διευθυντή του Γραφείου του Πρωθυπουργού, κ. Γρηγόρη Δημητριάδη.

Οι κ.κ. Καρυπίδης, Αρβανίτης ανέλυσαν λεπτομερώς στους κ.κ. Γεραπετρίτη, Δημητριάδη τις δίκαιες θέσεις της ΠΑΕ ΑΡΗΣ αναφορικά με την υπόθεση του ban που επέβαλε στην ΠΑΕ ΑΡΗΣ η FIFA.

Οι αξιωματούχοι της ελληνικής κυβέρνησης ενημερώθηκαν για τις θέσεις της ΠΑΕ ΑΡΗΣ και επέδειξαν θέρμη ως προς την εξεύρεση μιας δίκαιης λύσης, πάντα στα πλαίσια της νομιμότητας.

Την επόμενη εβδομάδα η ΠΑΕ ΑΡΗΣ θα παραδώσει στους κ.κ. Γεραπετρίτη, Δημητριάδη φάκελο με όλα τα έγγραφα που πιστοποιούν πως η νέα ΠΑΕ ΑΡΗΣ δεν έχει καμία σύνδεση με την παλιά ΠΑΕ, από την οποία διεκδικούν τα χρήματά τους οι πιστωτές.

Στη συνέχεια θα υπάρξει από μέρους της Ελληνικής Κυβέρνησης επαφή με την FIFA, προκειμένου να βρεθεί οριστική και δίκαιη λύση για την ΠΑΕ ΑΡΗΣ».


Πηγή