Σάββατο , 25 Σεπτέμβριος 2021

«Αδέξιες» οι εξαγγελίες του Παϊρότζ, λέει ο πρόεδρος της Μουσκρόν

Ο πρόεδρος της Μουσκρόν, Πατρίκ Ντεκλέρκ, στάθηκε στις εξαγγελίες που δεν έγιναν πράξη από τον Παϊρότζ στον βελγικό σύλλογο και ξεκαθάρισε πως ο Ταϊλανδός broker είναι έτοιμος να παραχωρήσει ένα σημαντικό κομμάτι των μετοχών του.

Αναλυτικά όσα είπε στην βελγική τηλεόραση ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου:

«Όταν ο Πιέμπονγκσάντ ήρθε, έκανε κάποιες εξαγγελίες που θα έλεγα ότι ήταν κάπως αδέξιες. Ανακοίνωσε ότι θα πάρει παίκτες, μίλησε για αυξημένα τηλεοπτικά δικαιώματα για ολόκληρο το βελγικό πρωτάθλημα που θα μπορούσε να έρθει από την Ασία και αύξηση εσόδων για όλο το βελγικό ποδόσφαιρο και φυσικά πρόσθεσε ότι θα είναι παρών σε όλα τα εντός έδρας παιχνίδια της ομάδας, κάτι που ήταν μάλλον άστοχο, αφού δεν ήρθε ποτέ.

Πρέπει όμως να τονίσουμε ότι ήταν αυτός που εγγυήθηκε για την αδειοδότηση αυτής της σεζόν, μιλάμε για 2 εκατομμύρια ευρώ, επομένως δεν μπορούμε να πούμε ότι δεν έκανε τίποτα. Όταν ήρθε, μας το είχε πει κιόλας, βρισκόταν σε διαπραγματεύσεις για να πάρει τον Παναθηναϊκό και μας είχε τονίσει μάλιστα ότι η υπόθεση ήταν σε καλό δρόμο.

Τώρα φαίνεται ότι τα πλάνα του αναπροσαρμόζονται και εκτιμώ, μάλλον είμαι σίγουρος ότι είναι έτοιμος να πουλήσει τις μισές μετοχές του, κάτι που σημαίνει το 45% των μετοχών του συλλόγου. Δεν είναι κάτι απαραίτητα κακό για το κλαμπ, αν καταφέρουμε να ενισχυθούμε οικονομικά».

Πηγή: gazzetta.gr

localStorage.clear();


Πηγή