Κυριακή , 23 Φεβρουάριος 2020

Μετακομίζει στο Παγκρήτιο η Εθνική

Τελικά οι αλλαγές στην εθνική Ελλάδας θα είναι σαρωτικές. Μετά αυτήν στον ομοσπονδιακό τεχνικό, με τον Αγγελο Αναστασιάδη να αντικαθιστά τον Μίκαελ Σκίμπε, θα αλλάξει και έδρα.

Η ΕΠΟ πήρε την απόφαση αυτή μετά την επίσκεψη του εκτελεστικού διευθυντή στο Ηράκλειο, Αλέξη Δέδε. Ο αξιωματούχος της Ομοσπονδίας έκανε επιθεώρηση στο γήπεδο, όπου διαπιστώθηκε πως με κάποιες μικρές παρεμβάσεις, αυτό θα είναι έτοιμο να φιλοξενήσει τα παιχνίδια του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος από τον Μάρτιο του 2019 κιόλας, για τα προκριματικά που ξεκινούν ενόψει του Euro 2020.

O κ. Δέδες συναντήθηκε και με την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηρακλείου (ΕΠΣΗ), καθώς και με τον δήμαρχο της πόλης, Βασίλη Λαμπρινό, όπου και εξέφρασε τις προθέσεις της Ομοσπονδίας να καταστεί το Παγκρήτιο η μόνιμη έδρα της εθνικής Ελλάδας για τα επόμενα 5-6 χρόνια.

Σημειώνεται πως για την επιλογή του γηπέδου ρωτήθηκαν οι διεθνείς, που εξέφρασαν με τη σειρά τους τη δική τους θετική γνώμη. Στις σκέψεις τους υπήρχε πως από το να παίζει η ομάδα σε γήπεδα, όπου δεν θα τυγχάνει καθολικής αποδοχής, με φαινόμενα αποδοκιμασιών ή σε άδεια στάδια, χωρίς ένθερμη υποστήριξη, είναι προτιμότερο να δίνει τους αγώνες της σε ένα γήπεδο που θα γεμίζει και μπροστά σε ένα κοινό που «διψάει» για ποδόσφαιρο.

Πηγή: gazzetta.gr

localStorage.clear();


Πηγή