Δευτέρα , 27 Ιούνιος 2022

ΠΑΕ Ολυμπιακός: Μνημόνιο συνεργασίας με τη Σαουδική Αραβία για την ανάδειξη νέων ταλέντων [εικόνες]

Τη σύναψη αποκλειστικής συνεργασίας με το υπουργείο Αθλητισμού της Σαουδικής Αραβίας υπέγραψε η ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Το μνημόνιο συνεργασίας του Ολυμπιακού με τη σαουδαραβική πλευρά ήρθε στο πλαίσιο προγράμματος για την ανάπτυξη ποδοσφαιρικών ταλέντων. Ήδη κάποιοι νεαροί παίκτες από τη χώρα βρίσκονται στου Ρέντη και προπονούνται με τις Ακαδημίες του ελληνικού συλλόγου.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η σχετική ανακοίνωση της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ αναφέρει:

«Ο Ολυμπιακός πρωτοπορεί ξανά συνάπτοντας αποκλειστική συνεργασία με το πρόγραμμα του Υπουργείου Αθλητισμού της Σαουδικής Αραβίας “Saudi Scholarship for Developing Football Talents (SSDFT)”.

Φωτογραφία: ΠΑΕ Ολυμπιακός
Φωτογραφία: ΠΑΕ Ολυμπιακός

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός προχώρησε στην υπογραφή Μνημονίου Συνεργασίας με το Υπουργείο Αθλητισμού της Σαουδικής Αραβίας στο πλαίσιο του προγράμματος “Saudi Scholarship for Developing Football Talents (SSDFT)”.

Η συνεργασία αυτή έχει αποκλειστικό χαρακτήρα για την Ελλάδα και αναμένεται να επεκταθεί και σε άλλους τομείς στο μέλλον.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στην Ελλάδα ταξίδεψε για τον σκοπό αυτό ως επικεφαλής της αντιπροσωπείας του υπουργείου αθλητισμού, ο γενικός διευθυντής του προγράμματος του κ. Hisham Tashkandy, προκειμένου να συναντήσει τον Πρόεδρο του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, κ. Βαγγέλη Μαρινάκη.

Ο κ. Hisham Tashkandy και η Γενική Διευθύντρια της ΠΑΕ Ολυμπιακός, κ. Λίνα Σουλούκου, υπέγραψαν το Μνημόνιο Συνεργασίας ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Σημαντικό ρόλο στην επίτευξη της συμφωνία έπαιξε ο συνεργάτης στην Ελλάδα του υπουργείου αθλητισμού της Σαουδικής Αραβίας, κ. Βασίλης Παναγιωτάκης.

Το εγχείρημα ξεκίνησε ήδη με την παρουσία Σαουδάραβων ποδοσφαιριστών στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη και τη συμμετοχή τους στις προπονήσεις με τα τμήματα υποδομής του Ολυμπιακού».

Φωτογραφία: ΠΑΕ Ολυμπιακός
Φωτογραφία: ΠΑΕ Ολυμπιακός

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Πηγή